18-7-2011
als je heerlijk wil wandelen en wil genieten van rust is dit een prima plek om te verblijven. Eigenaars Nederlands echtpaar is heel gastvrij. Sanitair is uitstekend.
Een gezellig en knus Oostenrijks cafe. Ideale plek om overdag uitstapjes te doen in de mooie omgeving en dan s-avonds heerlijk lekker lang in de zon zitten op het terras van de camping en genieten van de zelfgebakken taarten van Griet.
Een absolute aanrader.
Alie en Harrie vdr Graaf Ommen
12-8-2011
De kinderen hebben genoten en wij hebben ook erg genoten! Goede ontvangst tijdens de lange regenbui. De camping is schoon en de kinderen hebben genoten van de speeltuin, het wandelen in de bergen, het zwembad en het meer. De grillabend is altijd gezellig en er hangt een hele goede en gemoedelijke sfeer op de camping. Ik weet al waar de vakantie van volgend jaar naar toe gaat !!
29-7-2011
Voor het tweede jaar naar de Gauglerhof is ons weer geweldig bevallen. We verbleven in het appartement, de gehele oppervlakte van het bovenhuis met 3 slaapkamers, 3 douches, twee toiletten, aparte woonkamer en aparte keuken. De kinderen willen niet anders meer, wat een ruimte en heerlijke omgeving. Met de Millstattersee Card, welke je erbij krijgt, heb je toegang tot de gemeentebaden aan het meer, de tolwegen en nog veel mee. Voor volgend jaar is het appartement weer geboekt, we hebben nog lang niet alles gezien.
16-7-2011
Een weekje met z'n tweetjes op deze zeer fraai gelegen, rustige kleine camping gestaan. Super goed weer gehad zodat we iedere dag prachtige bergtochten konden maken (met het kaartje welke wij van de eigenaar hadden ontvangen konden wij gratis de tol-posten door de bergen in, ook voor zwembaden etc.). Voor mensen die rust, hygiene en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan een prima camping. Wij vonden het jammer dat onze week erop zat, we hadden graag nog langer willen blijven.