Appartement Carinthia**** in Mallnitz Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Appartement Carinthia**** Mallnitz

Beoordelingen Appartement Carinthia****

Mallnitz 126, 9822, Mallnitz
Appartement Carinthia scoort een 9,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Carinthia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Carinthia**** in Mallnitz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Appartement Carinthia**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Appartement Carinthia**** met andere accommodaties in Mallnitz.

9 beoordelingen over Carinthia****

"Prima Appartement"
B. Ovink
26-7-2011 Vorig jaar ook hier geweest. Nog steeds een geweldig appartement. Voor een ieder aan te bevelen. Er zijn grote en kleine appartementen. Alles keurig verzorgd en schoon. Je hoeft niets mee te nemen eigenaren zorgen voor alles. B.v. afwasmiddel voor de afwasmachine. zeep voor dagelijks gebruik en er liggen fijne handdoeken voor gebruik klaar. Nogmaals een zeer goed appartement en aan te bevelen aan een ieder. Omgeving is geweldig. Mooi punt om uitstapjes te maken. We komen zeker nog eens terug.

met partner, 2011
"Mooi appartement in prachtige omgeving"
Nancyen John
25-6-2011 Heerlijke ruime appartementen, allen met een eigen sfeer. Mooie tuin bij appartementencompkex waar je gebruik van mag maken. Zeer vriendelijke, Nederlands sprekende eigenaren, die zeer gastvrij en behulpzaam zijn.
In de omgeving is genoeg te doen en te zien, dus vervelen hoef je je niet.
Ook fijn dat onze honden zeer welkom waren, er lagen zelfs handdoeken klaar voor ze bij de deur toen het regende.
Een aanrader, we gaan zeker terug!

met partner, 2010
"Zeer mooi appartement!"
Linda
27-9-2010 Heerlijke vakantie gehad.Zeer fijne gastvrouw.Mooi verzorgd appartement! Zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastisch ontvangen, geweldig genoten!"
Rob en Marianne
15-3-2011 Zeer kind- en hondvriendelijk appartementenhuis. Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Dat praat makkelijk. Ruime appartementen en heerlijke broodjesservice 's morgens.
Heel erg aan te raden! Wij gaan zeker een keertje terug!

met vrienden, Juli 2010
"Een echte aanrader"
Goyarts
23-8-2010 Wij zijn van de zomer in appartement Carinthia geweest. Erg mooi appartement waar je niets te kort komt. Erg mooie omgeving om te wandelen,fietsen en andere uitsapjes te maken

met partner, Juli 2010
"Fijn en keurig appartement"
Bart en Wietske
2-9-2010 Eind juni een week in een twee persoons appartement verbleven. Vriendelijke eigenaren die een mooi en net appartement verhuren. Ruime kamer en een grote slaapkamer. Alles er op en aan. Mooie omgeving prima uitvalsbasis om uitstapjes te doen. In de buurt goede restaurants b.v. Eggerhof. Ook fijn is de broodjes service voor het ontbijd. Gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Juni 2010
"Zeer vriendelijke Nederlandse gastvrouw"
Sjaak
19-9-2010 Wij zijn in Juni 5 dagen in dit appartement geweest. Van tevoren eenvoudig via email geboekt. De eigenaars zijn Nederlanders, dus geen taalproblemen.
Het appartement is zeer net, ruime kamers, prima ligging, op loopafstand van het centrum. De eigenaresse is zeer enthousiast en betrokken.
Wij waren vroeg in het zomerseizoen, helaas draaide de Ankogel lift niet, maar er is in de buurt genoeg te wandelen. Erg leuk is de wandeling door de Rabbisch Schlucht, of het naturlehrpfad Seebachtal

met partner, Juli 2009
"Gastvrij, schoon en verzorgd appartement"
Roland Blauen
12-8-2009 Wij zijn er 8 dagen geweest. De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij.
Het appartement waar we verbleven zag er prima verzorgd uit. In de omgeving is genoeg te beleven. Ook in de zomer. We gaan zeker nog een keer terug in de winter.

Familie, Feb. 2007
Manon de Koning
26-2-2007 Mooie schone frisse appartementen met een ideale ligging in het dorp. Alles is goed aan te lopen. Kinderkamers zijn zonnig ingericht. Ga zeker nog een keer terug in zomer of winter!