Vakantie Beoordelingen Mallnitz Karinthië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Mallnitz

5,2
6,1
5,9

Mallnitz

Beoordelingen Mallnitz

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Mallnitz. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Mallnitz. Ben je zelf op vakantie geweest naar Mallnitz? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Mallnitz scoort een 8,0 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 1 Landhuis, 2 Gasthof, 1 Vakantiehuis, 8 Hotels en 8 Pensions in Mallnitz. Op Zoover vind je bovendien 16 vakantiefoto's van Mallnitz. Je kunt 3 video's van Mallnitz bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Mallnitz. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië.

26 beoordelingen over Mallnitz

4,8
5,4
5,5
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi, rustig en tussen de bergen"
Linda
Sfeer
18-11-2011 Voor het uitgaan moet je hier zeker niet zijn, Mallnitz is een kleine plaats met weinig café's (volgens mij zit er maar 1). De plaats ligt wel prachtig gelegen tussen de bergen, dus echt een aanrader als je van wandelen en de natuur houdt.

met partner, Juli 2010
"Gewoon prachtig"
marina
Sfeer
17-7-2010 prachtige vakantie bestemming om te wandelen,fietsen voor allen die van de prachtige natuur kunnen genieten en rust vind je daar nog.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Lekker rustig in het hoogseizoen en sneeuwzeker"
Maarten
Après ski
17-11-2009 Drie jaar hebben wij hier geskied. Samen met de molltalerGletscher is dit een leuk skigebiedje. Prima voor de beginnende skier. De geoefende skier vindt het gebied te klein. Je kan geen grote afstanden afleggen. De gemoedelijkheid, de rust, de schoonheid van het gebied maken veel goed. Het ligt midden in het natuurpark Hohe Tauern. Wij hebben 3 jaar veel sneeuw gehad. Ga vooral in Mallnitz net onder het middenstation lunchen. Deze eettent steekt met kop en schouders boven de rest uit. Wij zaten in Gasthof Alpenrose, naast het dalstation. Eenvoudig gasthof met een goede prijs/kwaliteitverhouding. 's Avonds kan je er een kanon afschieten maar wij vonden dat heerlijk.

met een groep, Jan. 2009
"Leuk voor de eerste keer"
Martijnvi
Après ski
27-4-2009 Mijn eerste ski-vakantie was naar Mallnitz. Het is er op zich gezellig, maar het aantal pistes is erg klein. Heb er wel goed kennis kunnen maken met het fenomeen skieen, de apres ski onderaan de piste is erg lachen, maar ik zou een volgende keer een ski-gebied uitkiezen met een veel groter aanbod aan pistes.

met partner, Juli 2008
BAECK Christiaan
Omgeving
3-8-2008 Wij logeerden in Haus Passhuber, een BB met perfecte service, prachtige kamers en een vriendelijke gastvrouw. Het is echt een aanrader. Wij vonden deze " Zimmer Frei " via internet.
Het dorpje is mooi al zijn de beschikbare horeca zaken wat gelimiteerd in hun aanbod. Eten is prima in de Gaststube van Albers hotel.

met een groep, Mei 2008
rudi en mariella
Omgeving
12-6-2008 wij hebben in hotel albert gelogeert,heel mooi,mooie kamers,het eten was ook heel goed,
niks om af te keuren
het enigste was het weer,wij zijn vanaf 18 mei geweest en toch elke dag regen
maar heeft de pret niet verstoort
mooie streek ,prachtig gewoon
groetjes

Familie, Mrt. 2008
C Rijnbeek
Après ski
19-3-2008 Mooi dorpje, sfeervol met authentieke huisjes. Het was echter erg rustig (begin maart). Sommige horecagelegenheden waren gesloten of er was maar weinig publiek binnen. Vriendelijke mensen.

met partner, Mrt. 2008
J.P. Bakker
Skigebied gevorderden
16-3-2008 dorp rustig.het feit dat er veel gelegenheden gesloten zijn .dichtgeplakt ivm leegstand maakt het een beetje somber

Leo
Après ski
13-2-2008 Een fijn dorp met goede uitwijkmogelijkheden naar andere steden. B.v. Spittal.
Geen massatoerisme. Goede bus / auto verbinding naar de piste. Ong. 8 minuten. Als de bus vol is volgt er direct een nieuwe. Meerdere skipistes in de buurt. De autotrein door de Tauerntunnel is een aanrader om er te komen, relatief goedkoop en erg leuk voor de kinderen. We verbleven in hotel Oswald. Prima hotel met vriendelijke mensen en een goede prijsverhouding. Zeker ook voor in de zomer en aanrader.

met vrienden, Feb. 2008
"Mooi"
sneakystef
Après ski
26-8-2008 voor het echte skien moet je niet naar mallnitz. ankogelgebied, is met een halve dag bekeken. In voorjaarsvakantie was het schooltje voor de kinderen overvol, veel te weinig personeel, die wel heel goed waren overigens. Voor skien moet je naar de gletsjer. uur rijden.
prachtig gebied om te wandelen.