Hotel Alber**** in Mallnitz Oostenrijk beoordelingen 7.2 | Zoover

Hotel Alber**** Mallnitz

Beoordelingen Hotel Alber****

Arnoldstraße 26, 9822, Mallnitz
Hotel Alber scoort een 7,2 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alber****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alber**** in Mallnitz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Alber**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Hotel Alber**** met andere accommodaties in Mallnitz.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over Alber****

6,6
met vrienden, Mrt. 2012
"Hotel Albers bezocht"
Yomina
17-3-2012 Net terug van een weekje verblijf in Hotel Albers. Via touroperator een mooie aanbieding weten te bemachtigen. Hotel is vier sterren, maar onze kamers vielen in de *** sterren categorie, maar prima hoor. Schoon, balkon, matrassen wel wat door gezakt. In de lobby gratis wifi of gebruik van de computer. Receptie vriendelijk, uitgezonderd een oudere dame (leek de eigenaresse wel) Bediening attent, wel wat joviaal soms.
Parkeren gaat of achter het hotel of vlak voor het hotel. Skibus stopt voor het hotel. Eten is prima, vier-gangen diner met drie hoofdmenu keuzes. Soms een voorgerechten buffet/ nagerechten buffet en een galadiner.
Badjas huren 2,20 euro. Drankjes voor gasten 50% korting.
Afstand naar piste met auto 10 minuten. Ski-schoenen kunnen verwarmd opgeborgen worden, super.
Omdat we 's nachts al gingen rijden kregen we een ontbijtpakket mee en koffie (in eigen thermosfles) Echte service.

"Ganz Gemutlich"
Marianne Martinus
2-10-2011 We werden verwelkomt bij de receptie door een meisje in Dirndl, geeft al gelijk een andere sfeer. Ook binnen is het interieur zoals ik van Oostenrijk verwacht. Helemaal prima.

"Een leuk hotel, in een mooie omgeving"
van der Plas
12-8-2011 Onze kamer was wat gedateerd, maar verder een schoon hotel, met vriendelijk
personeel en super eten.
Echt een aanrader!!

"Komen er nooit meer"
jacqueline
15-8-2011 Wij hebben in het appartementcomplex gezeten nou dat was super slecht.
Appartement was oud en vanaf dag 1 was de vaatwasser en diepvries kapot.
Na 1 week ging ook de koelkast kapot moesten de koelkast van de bovenbuurman gebruiken er werd gewoon niks aan gedaan dat vinden wij grof schandalig wij zouden daarom niemand dit appartement aanraden.De service is zeer slecht want er werd gewoon niks opgelost.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Oubollig hotel in middle-of-nowhere"
Harald
28-7-2011 Op eerste gezicht schoon hotel. Hotel dat sinds jaren 60-70 niet meer gerenoveerd is geweest. Heeft wel weer gratis Wifi en parkeerplaats voor de deur. In het dorp is vrij weinig (zeg maar niks) te beleven. Om naar het noorden te reizen ben je verplicht om een autoveertrein te nemen a 17 euro enkele reis. In de regio richting het zuiden, oosten en westen is echter genoeg te doen. Tip: schaf een Kaernten Card aan, dan zijn veel attracties incl bergbanen gratis. De toiletten beneden bij de receptie stonken heel erg naar urine. Gasten komen met name uit Oostenrijk, Duitsland en Belgie (tenminste toen wij er waren). Service aan de receptie is niet echt behulpzaam te noemen. Huisdieren zijn toegestaan in dit hotel, dus blaffende poedels kun je verwachten. Een pluspuntje is BVN naast alle 30 Duitstalige TV-kanalen. Logeerbed in familiesuite is niet echt een bed voor tieners, maar uitsluitend geschikt voor kleinere kinderen en dan nog voor een kortere verblijfsperiode.

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Heel leuk hotel goede prijs/kwaliteit verhouding"
tevreden klanten
14-9-2011 Zeer goed hotel, wij hadden een gewone simpele kamer geboekt voor 4 personen en we hebben een suitekamer gekregen. De service is zeer goed en het personeel staat altijd klaar om u te helpen. Het eten is ook altijd lekker al vind ik da het in de loop der jaren (wij gaan al 3 jaar naar dit hotel) een beetje is afgezwakt. De kindvriendelijkheid is echt top, super leuke speelkamer waar veel met de kinderen gedaan word. Kinderen gaan er graag naar toe.
Een zeer goede ervaring dus aan dit hotel! :)

met partner, Jan. 2011
"Top hotel met top bediening"
S van `t Hoff / S v...
23-1-2011 Een geweldig hotel met heerlijk eten en skibus vlak voor de ingang. Het is moeilijk om negatieve punten te ontdekken. Het was in een woord grandioos. Als ik een hotel in karintie zou moeten kiezen om er weer heeb te gaan dan word het hotel Alber in mallnitz.

met partner, Sept. 2010
"Heel goed hotel "
Jan Aarsen en Marie...
4-10-2010 Ik vond het super zoals je werd behandeld in het hotel . Personeel was altjd vriendelijk tegen de gasten . Goed eten en het ontbijt was overweldigend . Maar er zij altijd mensen die wat te zeuren hebben , maar wij vonden alleen de bedden en kussens eigenlijk waardeloos maar de rest was super voor mekaar . Een tpohotel wat gastvriendelijkheid .

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek"
Anoniem
8-8-2010 Geweldig mooi hotel om te zien van de buitenkant, binnenkant zat ook dik in orde. Ontbijtbuffet was perfect en s'avonds kon je kiezen uit 3 verschillende menu's zelfs als je als volwassen een kindermenu besteld maken ze er geen punt van. Het enige nadeel was dat ze geen kaart van mallnitz zelf hadden waardoor we niet wisten hoe we bij de parkeerplaats konden komen aan de achterkant, door een feest daar was de hoofdstraat afgesloten waardoor je helemaal om moest rijden.

Ik ga er volgend jaar zeker weer naartoe!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Niet meer"
Belleke
26-8-2010 4-sterren accomodatie geboekt. Hadden eerste twee muf ruikende kleine kamers gekregen met oude versleten stoelen Heb gereclameerd en dan twee andere gekregen. Die waren beter maar stopcontacten los, lavabo volledig gebarsten, als je douche nam kon je badkamer volledig dweilen. OP terras zelfs geen stoeltjes. Alles nog zoals tien jaar geleden en was toen al aan vernieuwing toe. (toen ook geweest) Je kon inderdaad kiezen uit meerdere menus maar de soep was nooit meer dan een gewone bouillon. En de plat tussen voorgerecht en hoofdgerecht zouden ze beter van tussen laten en wat meer bij het hoofdmenu geven. Ik had meer dan genoeg maar mijn man heeft echt wel meer nodig dan een schrale 100 gr vlees. Bij een buffet moest je echt zien dat je in het restaurant ging van moment dat het open ging of je kon alleen nog de restjes van de schalen krabben. Niks aangevuld. BIj het ontbijt zelfde.Ben er nu twee keer geweest maar zeker en vast geen derde keer. Is er op die tien jaar fel op achteruitgegaa

1 2 3 4 5 6 7 volgende