Hotel Plattenwirt**** in Klagenfurt / Ferlach Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Plattenwirt****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Plattenwirt****

Friedelstrand 2-4, 9020, Klagenfurt / Ferlach
Hotel Plattenwirt scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Plattenwirt****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Plattenwirt**** in Klagenfurt / Ferlach, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Hotel Plattenwirt**** met andere accommodaties in Klagenfurt / Ferlach.

1 beoordeling van Plattenwirt****

1 beoordeling
"Mooi hotel"
anoniem
4-8-2011 Wij hadden dit hotel geboekt als tussenstop voor onze reis naar Kroatiê. Het is een zeer proper en mooi hotel. Wij hadden een businessroom genomen voor 4 personen. Dit is een hele ruime kamer met stoomcabine, zeer grote badkamer.Wel spijtig dat er geen airco was. Het ontbijt was ook uitgebreid en lekker.
Een nadeel vond ik wel dat er in het hotel geen avondeten kan verkregen worden. Indien dit zo zou zijn, zouden zij denk ik meer klanten krijgen die voor meer dan 1 dag een verblijf boeken.
Is direct aan het meer gelegen. Zeer prachtig. Is op 5 min lopen van het hotel. Hier kan men ook dineren.
Als tussenstophotel zeker een aanrader, voor een meerdaagse vakantie vind ik het dan niet zo geschikt gezien geen avondeten.