6-12-2011
Prachtig hotel. De piste ligt vlak voor de deur, steekt de straat over en kan je latten aanbinden. Nockberge is wel niet zo'n groot skigebied, maar je kan altijd wel een dagje naar Katschberg (half uurtje van Innerkrems).
Bij Manfred in de après-skibar is het super en niet te druk.
Al bij al zeer goed.
23-12-2010
We gaan voor het 5e jaar onze wintersportvakantie vieren in sporthotel Fruhauf.
De gemoedelijkheid, gezelligheid en de prima kamers maken dat wij er graag terugkomen.Direct aan de piste is voor kinderen super.Het is daardoor veilig om te skien.De kinderen komen steeds terug bij het zelfde punt.We hebben de auto de hele week niet nodig.De kamers zijn schoon.Het eten is er prima.Voor ieder wat wils.
Het zwembad is heerlijk.Het plaatsje Innerkremms stelt niet veel voor.Dus als je komt voor "apres ski feesten"dan is het geen geschikte plaats.De eerste beste supermarkt is 20 km rijden.Wij komen voor de sfeer en de sneeuw!
26-7-2010
eten slecht geen eten voor kinderen,drank was meestal op,luie kok,geen goed zwembad teveel chloor,veel kinderen moesten hoesten ,vieruurtje was slecht, veel kinderen ziek,ontbijt was niets speciaal schoofzak moest je zelf maken,last van darmen,rondom ons zie je er niet meer