Pension Waldkrieber in Hermagor Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Het pension

Beoordelingen Pension Waldkrieber

Presseggersee 16, 9620, Hermagor
Pension Waldkrieber scoort een 7,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Waldkrieber? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Waldkrieber in Hermagor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Pension Waldkrieber vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Pension Waldkrieber met andere accommodaties in Hermagor.

2 beoordelingen over Waldkrieber

6,6
"Goed voor een overnachting"
Hugo
2-10-2011 Het pension is moeilijk te vinden vanwege een paar in het verleden afgesloten wegen. De eigenaars zijn van Brits/Engelse afkomst en hebben een x aantal jaren geleden het pand gekocht.
Het pension is een typisch Oostenrijks huis, helaas is het een oubollig geheel. Onze kamer bevindt zich direct onder het dak en is redelijk groot, 6 x 3 mtr. We hebben hier een redelijk goed twee tweepersoonsbed met nachtkastjes, een klerenkast een tafel met twee stoelen en een kleine flatscreen KTV met Dvd-speler aan de muur. De badkamer is niet overbemeten maar we zijn vergeleken vanwaar we nu komen ook niet meer gewend. Verder gratis parkeren, gratis internet, geen kluisje, geen koelkastje, geen airco, verlichting schiet tekort, warm water voorziening OK, de vloerbedekking is redelijk schoon en de kamer heeft een balkon.
Ontbijt: redelijk.
Onze conclusie: Goed genoeg voor één overnachting maar ook niet meer.

met partner, Juli 2009
"Prima pension, hele goede prijs/kwaliteit"
Heino fan
29-7-2009 Goed pension in een mooie omgeving. Fijne kamers en heel gastvrije en vriendelijke Engelse eigenaars. Goed ontbijt.
Prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed. Het pension ligt overigens bij de Pressiger See en niet in Hermagor zelf (5 km. afstand). Ook bij de Pressiger See is voldoende te beleven, ook voor kleine kinderen.