Camping Flaschberger*** in Hermagor Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Camping Flaschberger*** Hermagor

Beoordelingen Camping Flaschberger***

Obervellach bei Hermagor Nr. 27, A-9620, Hermagor
Camping Flaschberger scoort een 8,6 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Flaschberger***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Flaschberger*** in Hermagor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Flaschberger*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Camping Flaschberger*** met andere accommodaties in Hermagor.

21 beoordelingen over Flaschberger***

met partner, 2012
"Super!!"
Rian
21-5-2012 Wij zijn net weer terug van 2 weken voorjaarsvakantie en het was er weer fantastisch. Zeer overzichtelijke camping zeker met kinderen. Van de zomer gaan we weer.

"Hele fijne, camping, gast- en kindvriendelijk"
Fam van den Aker
18-8-2011 Wat een mooie streek, Karinthië.
Ideale plek voor wandelen, fietsen, autoritje of gewoon lekker luieren in de zon aan een van de vele meren.

Flashberger is een kleine overzichtelijke camping, 80 plaatsen.
De plaatsen zijn ruim, zon en schaduw rijk.

Sanitair is verouderd, maar wordt goed schoongemaakt en altijd lekker warm water.
Ideaal zijn de cabines met douche, wastafel en toilet. Toiletpapier aanwezig.
Verouderd, maar eigenlijk niets op aan te merken

Zwembad is groot genoeg voor een afkoeling.
Speeltuintje met tafeltennis tafel. De jeugd is vooral hier te vinden en in het zwembad. Het gaat er heel gemoedelijk aan toe onder de jeugd. Alle leeftijden spelen leuk met elkaar. Relatief meer kinderen/tieners dan oudere jeugd (> 15jaar)
Camping vermoedelijk niet geschikt voor oudere jeugd war contact zoekt met leeftijdsgenootjes.

Klantvriendlijk, voldoende info te verkrijgen, broodjes om de hoek.
Zeer goede prijs/kwaliteit
Karinthië card (vvv Hermagor) is een aanrader

"Super plekje"
maria
3-1-2012 camping is wel wat verouderd maar prima vertoeven mooi zwembad sanitair mag ik moderner maar super schoon we komen weer terug

"Goed"
r + f
10-5-2012 fijne camping sanitair mag wel iets vernieuwd worden maar het is er schoon we komen zeker weer

met partner, Mei 2011
"Kleinschalig maar met klasse."
Piet Uijtendaal
23-8-2011 Ondanks dat je er maar weinig medewerkers ziet, ziet de camping er prachtig verzorgd uit. Het sanitair is uitstekend èn....heel schoon. De leiding is uiterst vriendelijk en helpt problemen (zo die er zijn....) op te lossen en je vragen op toeristisch gebied adequaat te beantwoorden. De camping is niet zo héél groot, maar biedt, zeker aan volwassenen, voldoende mogelijkheden om je te vermaken. Voor kinderen is er eigenlijk alleen maar een klein zwembad en ergens achterin een hoekje van de "Untere Wiese" is een piepklein speeltuintje aangelegd.

met partner, 2011
"Goede camping"
Birgit
11-1-2011 Ik ben al heel vaak op deze camping geweest, er is geen animatie maar er zijn heel veel nederlandse mensen (ik denk zo'n 70%) in de zomervakantieperiode. Gewoon een super gezellige camping, mensen die er een keer heen gaan komen meestal het jaar erop weer gewoon terug!

met partner, 2010
"Fantastische bestemming"
jan graat
17-12-2010 De camping ligt prachtig tussen Spitzegel en Poludnig. Ongeveer 3 km verder ligt een voor Oostenrijkse begrippen een klein, maar warm meer (Presseggersee) De omgeving leent zich prime om te wandelen en fietsen. In de omgeving van de camping bevinden zich verschillende restaurants. Op de camping heerst een rustige sfeer. Voor kinderen is er op de camping een zwembad en de "tafeltennistafel"is nog steeds een topper.
Kortom: voor mensen die van rust en natuur houden een aanrader!

met partner, 2010
"Een gezellige gezinscamping!!!"
fam. in 't Ven
11-8-2010 Kleine overzichtelijke camping. Dit jaar is ons 19e jaar hier. Onze kinderen komen ook weer met hun kinderen. Het sanitair is uitstekend. Mooie omgeving, gezellig stadje.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Voor prijs/kwaliteit een goede camping."
Kris Salemans
3-8-2010 het is een kleine camping met vooral Nederlanders. Wij lagen op de 'onderwei' waar we een ruime staanplaats hadden,maar wel veel last van de trein en achterliggende weg! We zijn steeds vriendelijk en goed geholpen door de eigenaars (zowel vader als zoon) Het sanitair is goed/proper.
Jammer dat er op de camping zelf geen winkeltje is, je kan wel even verderop bij de andere camping gaan. De gewone broodjes waren elke morgen kraakvers.

met partner, Juli 2009
"Leuke gezellige camping voor iedereen!"
Jeroen
19-7-2009 Dit jaar ga ik voor de 3e keer op rij naar deze camping, het bevalt me goed daar! Voor ieder wat wils!
Omdat de camping vrij klein is hangt er altijd wel een gezellige sfeer!