Camping Zirknitzer*** in Grosskirchheim Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Zirknitzer***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Zirknitzer***

D”llach, A-9843, Grosskirchheim
Camping Zirknitzer scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zirknitzer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zirknitzer*** in Grosskirchheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Zirknitzer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Camping Zirknitzer*** met andere accommodaties in Grosskirchheim.

5 beoordelingen over Zirknitzer***

"Super mooie omgeving, veel wandel mogelijkheden."
Jolien
11-8-2011 Het is een kleine, gezellige en sfeervolle camping. De dames zijn erg gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is nieuw en super schoon. Er is zelf een fitnessruimte en een sauna (kleine vergoeding), dit alles ziet er keurig verzorgd uit.
Vanaf de camping zijn mooie wandelingen te maken!

met vrienden, Juli 2008
"Kom er regelmatig terug"
Sonja
20-2-2010 Het is een kleine camping die in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld is. De omgeving is schitterend. Het sanitair is nieuw en zeer goed verzorgd. In de kantine kan je erg goed eten. In het dorp (loopafstand) is een zwembad en diverse andere eetgelegenheden. Mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Ik kom hier al van kleins af aan en ga om de paar jaar weer terug.

marjan van louvezij...
13-5-2006 Ik kom hier al vanaf 1979. We zijn daar per ongeluk gekomen en zitten daar nu al 25 jaar. Wij hebben het nog meegemaakt voordat alles verbouwd en veranderd is. Het is een super gezellige camping en ook heel leuk voor kinderen. Veel speelruimte op de camping zelf en op 10 min afstand een lekker zwembad.
De camping is opgeknapt,maar nog wel zo gebleven dat je je snel thuis voelt. Geen rijdjes camping of zo. De prijs is ook redelijk. Sinds een paar jaar kookt Christa in de kantine, en ik vind het super lekker en makkelijk omdat je niet van de camping moet. Christa maakt ook heerlijke apfel/topfenstüdel.
Ik vind het een supercamping. Ga er ook zeker nog een heel wat aantal jren heen.

Familie, Mei 2006
Hans, Karin & Thij...
25-5-2006 Al jaar en dag ademt deze camping de sfeer van rust, gezelligheid en vooral is het een familie-camping (voor jong en oud).
Reeds een behoorlijk aantal jaren zijn wij ook trouwe bezoeker van de camping, van Peter & Rosa, Helga, Christa en de rest van de familie Zirknitzer.
Welke dingen zoek je nu voor je vakantie? Dat heeft deze camping en bovenal de omgeving in zich. Rust, mooie omgeving, etc.

Meiden ... 2 dikke duimen omhoog en ik hoop dat jullie nog in lengte van dagen doorgaan !!! Van familie, op familie, enz.

JeSi
26-9-2005 In maart 2004 hier op wintersport geweest. Wij verbleven in de appartementen. in de zomermaanden is de camping ook open. gezellig is het er wel. De gastvrouwen Helga en Christa verzorgen goed ontbijt en ook avond eten was heerlijk. In de buurt kan je naar diverse pistes.