Vakantiehuis Holzhaus Kett*** in Grosskirchheim Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Holzhaus Kett***

9,8

31 mei 2012

Vakantiehuis Holzhaus Kett*** Grosskirchheim

Beoordelingen Vakantiehuis Holzhaus Kett***

Untersagritz 36, 9843, Grosskirchheim
Vakantiehuis Holzhaus Kett scoort een 8,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Holzhaus Kett***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Holzhaus Kett*** in Grosskirchheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiehuis Holzhaus Kett*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Vakantiehuis Holzhaus Kett*** met andere accommodaties in Grosskirchheim.

5 beoordelingen over Holzhaus Kett***

9,8
met jonge kinderen, Apr. 2012
"In één woord GE- WEL-DIG !"
Familie Braspenning
6-5-2012 We hebben een heerlijke vakantie gehad, in een schitterende omgeving. Alles klopte! Hier gaan we zeker nog eens terug naartoe.

met vrienden, Mrt. 2012
"Niks geen spinnenhuis en top huis"
W. Langkamp
15-3-2012 Weer een fantastische vakantie gehad in Holzhaus Kett. Een prachtig groot ruim huis met een bulle Jan dus we konden het lekker warm stoken. Berni de buurvrouw had zoals altijd weer alles mooi schoon gemaakt.We hebben weer lekker genoten en geskied in Heiligenblut. In Dollach bij het Dorfwirthaus en Hotel Post weer super lekker gegeten en 50 meter verder op kun je gezellig even een pilsje of een wijntje drinken in Putzenhof maar daar kun je ook lekker steengrillen. Gewoon rond uit geweldig!!! Voor iedereen een aanrader. Groeten van Holzhaus Kett gangers.

met partner, Jan. 2012
"Het spinnenhuis."
Ed Buijs
13-2-2012 Op het eerste gezicht een prachtig huis. Alleen jammer dat er ongenodigde gasten verblijven. De tweede dag vonden we 8 grote zwarte spinnen beneden. De volgende dag na het spuiten van insectenspray vonden we er nog 15. Me vriendin wou naar huis die heeft een spinnenfobie. We hebben het opgelost door boven te slapen. Zelf de bedden naar boven gesleept! De oven was ronduit goor 4 uur mee bezig geweest om schoon te maken. En in de douche en op de trap naar beneden zitten heel veel tegels los. De ene laatste dag kwam de buurvrouw Bernie. Een hele aardige vrouw die de boel schoonmaakt. Ook zei vertelde dat ze altijd spinnen vond onder de trap. Het huis staat op een spinnennest. En die komen via een opening onder de trap naar binnen.
Op zich een heel mooi huis maar door de spinnen en gebreken niet voor herhaling vatbaar. Er is zelfs geen compensatie aangeboden voor het ongemak. Erg amateuristisch en heel jammer.
Eigenaar Rene Veenhuizen Holzhaus Kett, 6-3-2012
Eigenaar zegt:  Als meneer vooraf had vermeld dat zijn vriendin last heeft van een spinnen fobie dan hadden wij hem zeker afgeraden om ons huis te huren. Als u een huis weten te vinden dat midden in de natuur staat en waar geen spinnen rondlopen laat het ons dan weten...... Verder vergeet meneer het volgende te vermelden: 1) wij hebben aangeboden dat onze vriend die tegenover ons woont zou helpen met de bedden te verplaatsen 2) Hij heeft onze buurvrouw die schoonmaakt niet geïnformeerd dat de oven vies was. Gezien de reacties van andere huurders is het bijna onwaarschijnlijk dat dit inderdaad zo geweest is, zij verbazen zich altijd hoe schoon het bij ons is. Had hij het direct gemeld dan had de buurvrouw het direct verholpen. 3) De tegels in de badkamer zaten inderdaad los als gevolg van een lekkage. Wij hebben meneer dan ook direkt onze 2de badkamer ter beschikking gesteld. Dit is de eerste negatieve reactie na 3 seizoenen. Dit zegt genoeg over deze huurder. Vriendelijke groeten, Rene

met vrienden, Juli 2010
"Geweldig genoten"
Fam. Zeijlmans
13-8-2010 De vakantiewoning Hollzhauskett in Grosskirchheim is in een woord geweldig, zo prachtig dat ik deze woning zo zou willen verplaatsen om er ieder weekend van te mogen genieten, haha. Het is er groot, schoon, sfeervol en alles aanwezig in een prachtige omgeving. Hele lieve overbuurvrouw Bernie. Wij hebben er een geweldige week gehad met ons gezin en beste vrienden. Achteraf wel jammer dat wij er niet 2 weken geboekt hadden.

met partner, Juni 2010
"In één woord geweldig, geen enkel minpunt."
willem jan en margr...
21-7-2010 Wij kunnen iedereen aanraden dit huis te huren, een prachtige omgeving en vlakbij
de Grossglockner. De inrichting was perfekt, alles was voldoende aanwezig.
Het is alleen jammer, dat de afstand zo groot is, anders zouden we het wel weten,
dan gingen we regelmatig. Wat we ook belangrijk vinden is dat het erg schoon is.
Gewoon bespreken en gaan!!