Kies een internationale website
Lastminutes
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Karinthië bij:
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
Vraag en Antwoord (1083)
Bezienswaardigheden (30)
Lettergrootte:
volgende
Welke 8BL vrijstaande cottage heeft zonnige tuin? (0 reacties)
Vakantiepark Landal Katschberg*****
ToeVal
18-6-2013
Weet iemand of er een 8BL cottage is die een lekkere zonnige tuin heeft? Tuin wil ik graag voor 2 jarige en de hond... Mocht je suggesties hebben voor andere appartementen op de begane grond met zo'n zelfde ligging, dan houd ik me ook aanbevolen! :-) Alvast bedankt!
Hondje (0 reacties)
Camping Pirkdorfer See****
Silvia
18-6-2013
Ik wou vragen of honden ook mogen zwemmen op de camping in het meer?
Hoe zit het met de jeugd op de camping? (0 reacties)
Camping Schwimmbadcamping Mössler
Merel
17-6-2013
Is deze camping geschikt voor jongeren rond de leeftijd 16/17? Wat is er te doen voor deze leeftijd en komen er veel leeftijdsgenoten?
De weg naar boven naar de camping (0 reacties)
Camping Alpenferienpark Reisach****
Manjella
15-6-2013
Wie kan er iets vertellen over advies heenreis,via Kitzbühel of via de snelweg omrijden!hoe is het laatste stuk naar boven via de bergen,smal? Kun je hier gemakkelijk rijden met caravan van 7 meter?.
greifenburg (0 reacties)
Greifenburg
truus
15-6-2013
zijn er nog leuke terrasjes daar?
staplaatsen (0 reacties)
Camping Alpenferienpark Reisach****
Willems
15-6-2013
Zijn er alleen afgebakende plaatsen (tussen hoge begroeiing) of zijn er ook plaatsen waar het wat vrijer is en waar je van je af kunt kijken (tentenveld of zo). Ik hou niet zo van in een hokje staan. Is deze camping dan wat voor ons?
wie weet wat over vervoer in Hermagor (0 reacties)
Hermagor
Hanneke
13-6-2013
Wie weet wat meer informatie over het vervoer in Hermagor? Wij komen met de trein aan en willen graag van Hermagor naar ons Hotel Marcius in Nassfeld. Een taxi kost 140 euro. We zijn op zoek naar het huren van een betaalde auto of kan iemand ons vertellen of we ook met de bus kunnen? Alvast bedankt!
Plaats 63 (1 reacties)
Camping Am Waldbad****
Lot
13-6-2013
Wij zitten over n week of twee op plaats 63 (onze eerste keer in Oostenrijk) zitten naar in begreep redelijk onder de bomen. Maar hebben toch ook wel zon hopelijk op dat plekje? Iemand bekend met deze plaats? Ontzettend veel zin in, lees leuke tips voor uitjes enz.
wilfred
16-6-2013
Hallo Lot, op die plek zit je goed in de zon overdag. je hebt de zon overdag aan de voorkant. enigste is dat het s'avonds wat eerder afkoeld. maar als het dan heel warm is heeft dat ook wel voordeel dat je je bed niet uitdrijft van de warmte veel plezier
Stroom (1 reacties)
Camping Seecamping Berghof*****
Hilhorst
11-6-2013
Hallo Wat voor stekker hebben wij nodig voor stroom? Gr. Martin Hilhorst
Oostenrijk
13-6-2013
Hallo Hilhorst, de stroom is precies hetzelfde als in Nederland. Je hebt geen andere stekker of akku nodig. Fijne vakantie! groetjes Chrissy
Burgstaller leuk voor oudere jeugd??? (0 reacties)
Döbriach am Millstätter See
Gemmy
10-6-2013
Wij willen aankomende zomer naar deze camping. Onze dochter is 17 jaar. Is dit een leuke camping voor haar. Maak je snel contact of zijn het gasten die er al jaren komen. Zijn er veel vaste gasten of ook wel Nederlanders. Laat het horen. Moet nog boeken en weet ook niet of er nog wat vrij is. Is er anders een goed alternatief??? Groeten Gemmy.
Kan iemand vertellen (4 reacties)
Camping Alpencamp****
Fam. vd Haar
10-6-2013
Mijn man en ik komen deze zomer voor het eerst naar deze camping. We hebben plaats nr.46 toegewezen gekregen, kan iemand mij iets vertellen over de ligging en grootte van de plaats?
pvdw27
16-6-2013
Wij hebben zelf al een paar jaar achter elkaar een vakantiewoning op deze camping maar als ik even kijk op de plattegrond, lijkt het of dit dezelfde plek is, die een vriendje van mijn zoon had. Was een ruime plek op een goeie plaats van de camping. Vlakbij het sanitair maar niet dat je er op kijkt. Ruim verhard looppad tussen de overburen. Enige is dat je wat overlast kan hebben als er een feest is bij het naast gelegen restaurant. Gebeurd niet vaak hoor. Is een Oostenrijks feest wat erg leuk juist is om naar toe te gaan. Maak op zo'n moment niet uit waar je staat op de camping. Je hoort het dan overal wel. Bij nog meer vragen mail maar even hoor. Wij gaan er dit jaar voor de 4e maal naar toe.
Janneke vd Haar
17-6-2013
Dank u wel voor de info, we gaan na 10 jaar Kossen in Tirol eens een ander gedeelte van Oostenrijk verkennen. En we dachten dat dit wel een leuke camping zou zijn we hebben al kort even kennis gemaakt met de eigenaar op de campingbeurs in Leeuwarden. We komen week 30,31 en 32 dus hoogseizoen.
pvdw27
17-6-2013
Eigenaar is superaardig en als er wat is oid kan je het altijd aan hem vragen of bij de receptie. Wij zitten ook in het hoogseizoen alleen komen wij pas 8 aug en verblijven wij 3 weken. Bij evt vragen roep maar hoor :-)
Janneke
17-6-2013
En kun je daar ook leuk fietsen ik bedoel makkelijk hahah, we waren nml. van plan om deze keer onze fietsen mee te nemen. Ik had ergens gelezen dat kotschach en omg. In een soort dal lag.
Uitstapjes omgeving voor kinderen (0 reacties)
Camping Burgstaller*****
Daniël
9-6-2013
Hoi wij hebben 2 dochters van 5 en 7 jaar en ik ben alvast op zoek naar leuke uitstapjes. Meiden vinden autorijden prima, wandelen en plaatsen bezoeken maar natuurlijk allerliefste spelen en zwemmen. Is Slovenië ook een aanrader om heen te gaan? Ik hoor het graag
Zijn er ook plekken voor tenten? (0 reacties)
Camping Terrassencamping Ossiacher See*****
Marieke
4-6-2013
Wij willen graag met een tunneltent naar deze camping, maar zijn er wel plekken voor? op de website wordt dit niet erg duidelijk. alvast bedankt
algemene informatie seeboden (0 reacties)
Seeboden am Millstätter See
inge
3-6-2013
Goededag zooverbezoekers, Weet iemand of Seeboden een leuke plaats is om te bezoeken voor 2 dagen? Wij zijn met 3 kinderen van 9-10-en 13 jaar. Heeft iemand misschien nog tips voor een leuk pension met ontbijt? En wat is er in de omgeving allemaal te doen? Hopelijk veel positieve reacties! Dank voor jullie antwoord.
Kamperen (0 reacties)
Camping Brunner am See****
Hennie Bouwman
2-6-2013
Wie heeft ervaring om als senioren op deze camping meegemaakt in juli
staanplaats (0 reacties)
Camping Bad Ossiacher See
willem bruns
29-5-2013
een plattegrond van de staanplaatsen waar ik mijn caravan neer kan zetten
ervaring met vacansoleil huurtent (0 reacties)
Camping Terrassencamping Ossiacher See*****
gailien
29-5-2013
Wie heeft ervaring met de bungalowtenten van vacansoleil? Hoeveel ruimte is er op de standplaats en waar staan ze op de camping?
Hoe werkt de reservering? (0 reacties)
Camping Anderwald***
Alex
27-5-2013
Hallo, Wij zouden heel graag van de zomer naar deze camping gaan, maar hoe werkt t met het reserveren? Waar kan je reserveren? Ik hoef geen plekje te reserveren.
plattegrond (1 reacties)
Camping Burgstaller*****
Ingrid
21-5-2013
Wie kan mij vertellen waar op de camping de stacaravans staan?? Ben in de 70/80 jaren met mijn ouders regelelmatig op Burgstaller geweest. Dit jaar met eigen gezin en hebben een caravan gehuurd maar heb geen idee op welke hoogte die staan op de camping.
Kimkleeven
3-6-2013
Net voorbij het grote toiletgebouw. Midden op de camping iets meer richting het grote restaurant en de animatie.
Fietsen (1 reacties)
Camping Wiesen Marhof
Cindy
20-5-2013
Weet iemand of je van de camping, met normale stadsfietsen, naar Villach kunt fietsen?
Sandra hooghiemstra
11-6-2013
Dat is prima te doen! richting Villach is makkelijker, terug naar de camping iets zwaarder maar prima te doen hoor. En anders even een klein stukje lopen als het te moeilijk wordt, (50 meter en dan weer op de fiets).
Oudere kinderen (1 reacties)
Camping Maltatal
Judith
19-5-2013
Hallo wij overwegen om van 2 tot 20 aug naar deze camping te gaan . Wij hebben 2 dochters van 11 en 14 jaar zijn er nog meer kinderen van deze leeftijd in deze periode? Groetjes judith
Miranda
17-6-2013
Hallo Judith, wij gaan heen van 23 juli tot 8 augustus. Wij hebben 2 jongens. 1 van 12 en 1 van 15
volgende
Weer in Bad Kleinkirchheim
Weer in Mallnitz
Weer in Reichenfels
Weer in Ossiach
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie