16-12-2011
Een uniek plekje. Rust, wandelen en verder genieten. Een omgeving met heel veel mogelijkheden. Enthousiaste eigenaar. Slovenië en Italië voor uitstapjes om de hoek. Onze jongens zijn daar "opgegroeid" in de leeftijd van 6 t/m 16.
Een absolute aanrader!!
27-7-2010
Ruime plaatsen. Mooi uitzicht op de Karawanken en Gerlitzen. Veel speelplezier voor natuurkinderen,(wie dit woord niet begrijpt moet niet naar deze camping gaan!). Zwembad aanwezig en Faaker See op 5 minuten lopen.Rust is te vinden op en rondom deze camping, terwijl je toch in een toeristisch gebied zit. Wij merkten wel toen het hoofdseizoen begon dat het wat rumoeriger werd. Klein vee aanwezig, welke de kinderen mogen voeren. Site van de camping geeft goed beeld, niet meer en niet minder. Camping eigenaar is een geschikte vriendelijke man. Zelf is hij een fietsliefhebber, ook veel kleine crossfietsen en skelters aanwezig voor de jonge gasten, op de camping gratis te gebruiken.
25-7-2010
Mooie rustige camping, grote plaatsen!!, mooi uitzicht, schoon/keurig zwembad, aardige campingbeheerder, ideaal voor kinderen. sóchtends vers gebakken broodjes, we konden ons niets beters wensen. (wij hebben ook op camping Arneitz aan de faaker see gezeten, enige voordeel daar was dat je zo bij het meer bent, nu moesten we 2,80 betalen om op het strand aan de faakersee te liggen, maar met spotgeodkope prijs van Marhof ivm Arneitz stelt dat niets voor)
Wij waren er met onze dochter van 1,5 en we hebben genoten een camping om terug te komen wat wij ook zeker gaan doen.