Camping Schwimmbadcamping Mössler in Döbriach Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.419 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Karinthië > Döbriach > Camping Schwimmbadcamping Mössler

Beoordelingen Camping Schwimmbadcamping Mössler

-5  °C

10 februari 2012

uitzicht op de camping vanaf de rots

Camping Schwimmbadcamping Mössler scoort een 8,8 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Schwimmbadcamping Mössler? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Schwimmbadcamping Mössler in Döbriach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Camping Schwimmbadcamping Mössler vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Camping Schwimmbadcamping Mössler met andere accommodaties in Döbriach.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Schwimmbadcamping Mössler

met jonge kinderen, 2011
Een camping voor het échte vakantiegevoel!
Fam van den Noort
7-9-2011 We hebben hier een heerlijke vakantie gehad! Ongelofelijk vriendelijke eigenaren en personeel: we voelden ons erg welkom. Daarbij een mooie camping met ruime kampeerplekken, schoon sanitair, een lekker (verwarmd!) buitenbad, een prima restaurant voor redelijke prijs, leuke animatie voor alle leeftijden (kinderactiviteiten, maar ook wandeltochten en/of mountainbiketochten). Ook buitende camping genoeg te beleven. De karinthiekaard biedt veel mogelijkheden, maar de omgeving is al één grote attractie! Kortom: 2 weken waren te kort en we komen volgend jaar terug!

Mooie camping
evelien
11-9-2011 Camping Mossler is een hele leuke en fijne camping om naar toe te gaan. Heel vriendelijke personeel en eigenaren. Ook is de ligging erg prettig omdat je hier heel veel kanten uit kunt. De ligging is heel erg centraal. Als je op de camping komt , wordt je overladen met folders wat er in de omgeving te doen is , en dat is erg veel.
Zwembad is lekker verwarmd en je kunt er tot sávonds 22.00 uur zwemmen. Het meer is op loopafstand en erg schoon. Volop animatie. Het sanitair is netjes en schoon.Er is een klein winkeltje op de camping , maar in de buurt zijn er volop supermarkten. Al met al een plek waar wij in ieder geval nog wel eens terug komen.
Het enige minpuntje vonden wij dat als je achteraan op de camping staat , dat je dan de muziek van de camping er naast heel erg goed kan horen. Wij stonden daar omdat wij een mobilhome gehuurd hadden.Deze was trouwens ook netjes en schoon.

Hele leuke camping in prachtige omgeving!
Saskia
11-8-2011 Wij hebben 3 weken op deze camping gestaan en is ons zeer goed bevallen. De omgeving is prachtig en de Karntencard is een uitkomst. Er is zoveel te zien en te beleven dat 3 weken te kort was. De camping is keurig aangelegd met mooi zwembad en leuke animatie. In het restaurant kun je heerlijk eten voor een redelijke prijs. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is oud maar (meestal schoon). Het grote sanitairgebouw was altijd schoon maar het kleindere niet maar denk dat dat door de jeugd komt die daar veel rondhangt. 's Avonds zou er iets meer toezicht kunnen zijn omdat er tijdens ons verblijf niet altijd even zuinig wordt omgegaan met alles door de jeugd, zekers 's avonds bij het zwembad. De wandeling naar het meer is prima te doen. Het meer is super met ook in de omgeving leuke dorpjes. Wij hebben een super vakantie gehad en gaan volgend jaar weer terug.

Echt vakantiegevoel
kiki
7-8-2011 Ruime kampeerplek, de camping is net niet te groot of te klein. De kids hebben zich goed geamuseerd (hut gebouwd in bosje bij camping, dammetje bouwen in de beek, zwemmen, kinderanimatie...)
Sanitair oke, eten op camping lekker, loopafstand naar het meer. Omgeving super mooi. Misschien gaan we nog eens terug

Nog wat extra info
joycespies
28-7-2011 ik ben zo enthousiast en positief over deze camping dat ik de minpuntjes was vergeten te melden. Onze kampeerplek stond vlak naast een doorgaande weg. Begin van de vakantie kon ik mij daar erg aan storen, maar na 2 dagen hoorde je het niet meer. Ook zit er een andere camping gelijk tegen deze camping aan. ongeveer 1 a 2x per week hoor je hier harde muziek van, maar om 23.00 uur is het overal stil.

Super!
joycespies
28-7-2011 Wij zijn 2 weken met onze caravan op deze camping geweest. Het is een gemoedelijke camping met animatie voor de jongere, maar ook wat oudere kinderen. De animtatie is kleinschalig, niet heel massaal of groots aangepakt o.a voetbalwedstrijdjes, armbandjes maken, schminken, 1x per week komt er een mobiele kinderboerderij waarbij de kinderen met allemaal konijntjes, cavia's, eendjes, geitjes, etc kunnen knuffelen.
De camping ligt op loopafstand van het meer. Het meer is ook zeker een aanrader.
Het sanitair is wat gedateerd, maar schoon. Het restaurant is echt heerlijk. Alles wat je daar kan eten kan je ook afhalen. Personeel is erg vriendelijk. Maria kent iedereen bij naam. Klein winkeltje aanwezig, maar er is ook een supermarkt in de buurt. Karinthie is echt geweldig! Heel veel te zien en te doen zelfs met wat jonge kinderen (7 en 4).We hebben nog lang niet genoeg gezien. Nu snappen we waarom veel mensen al jaren terugkomen naar deze plek.

Prachtige omgeving
familie Heijne
4-8-2011 Onze kampeerplek was niet echt groot te noemen (tent met bijtentje), stonden tegenover het sanitairgebouw, wat z'n voor en zeker ook zijn nadelen bleek te hebben. Kampeerplekken zijn wel erg leuk aangelegd met voldoende schaduw. Sanitair was netjes, eten goed, erg vriendelijk personeel en eigenaar. Wel wat "last" van herrie vanuit de aangrenzende camping, waar ook de oudere jongeren 's nacht nog vandaan komen. Het meer is prachtig en erg aangenaam, daar zijn ook diversen leuke eettentjes te vinden. De camping is zeker een aanrader, maar let op de grootte van je kampeerplaats.

met partner, 2011
Geweldige camping
Lucas Hidding
1-6-2011 Schwimmbadcamping Mossler is geweldig. Erg vriendelijk eigenaren, een restaurant waar je heel goed kunt eten tegen een redelijk prijs.
Het sanitair is schoon en de plaatsen zijn ruim.
Zeker een aanrader, ook met kinderen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Heerlijke camping
Schepers
30-8-2010 Voor het 2e jaar op deze camping geweest Perfecte ligging voor uitstapjes, op loopafstand van het meer waarvan de watertemperatuur heerlijk is om te zwemmen. Het zwembad op de camping is niet groot maar voorzien van bubbelbank en stortdouche. Watertemperatuur is 30 gr. waardoor je met wat minder weer ook heerlijk kunt zwemmen. Ruime plaatsen en zeer gemoedelijke camping. Supervriendelijke eigenaars en goed restaurant.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Leuke camping en een schitterende omgeving.
Fam Smit
22-8-2010 De eigenaar en hun medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
De plaatsen zijn niet erg groot, maar voordeel is dat de auto's niet bij de kampeerplaatsen staan.
Het sanitair is verouders maar dit is geen probleem. Het schoonmaak liet in onze periode te wensen over. 1 x hebben we gezien dat de toiletten met een doekje en veger werden schoongemaakt. Nee echt schoon was het zeker niet.
Wat ons ook opviel, dat er weining watersport op de Millstaterzee werd beoefend.
Lawaaioverlast is er op dinsdag vanuit de naast gelegen jeugd camping.

1 2 3 4 5 6 7 volgende