7-8-2011
Ruime kampeerplek, de camping is net niet te groot of te klein. De kids hebben zich goed geamuseerd (hut gebouwd in bosje bij camping, dammetje bouwen in de beek, zwemmen, kinderanimatie...)
Sanitair oke, eten op camping lekker, loopafstand naar het meer. Omgeving super mooi. Misschien gaan we nog eens terug
28-7-2011
Wij zijn 2 weken met onze caravan op deze camping geweest. Het is een gemoedelijke camping met animatie voor de jongere, maar ook wat oudere kinderen. De animtatie is kleinschalig, niet heel massaal of groots aangepakt o.a voetbalwedstrijdjes, armbandjes maken, schminken, 1x per week komt er een mobiele kinderboerderij waarbij de kinderen met allemaal konijntjes, cavia's, eendjes, geitjes, etc kunnen knuffelen.
De camping ligt op loopafstand van het meer. Het meer is ook zeker een aanrader.
Het sanitair is wat gedateerd, maar schoon. Het restaurant is echt heerlijk. Alles wat je daar kan eten kan je ook afhalen. Personeel is erg vriendelijk. Maria kent iedereen bij naam. Klein winkeltje aanwezig, maar er is ook een supermarkt in de buurt. Karinthie is echt geweldig! Heel veel te zien en te doen zelfs met wat jonge kinderen (7 en 4).We hebben nog lang niet genoeg gezien. Nu snappen we waarom veel mensen al jaren terugkomen naar deze plek.
4-8-2011
Onze kampeerplek was niet echt groot te noemen (tent met bijtentje), stonden tegenover het sanitairgebouw, wat z'n voor en zeker ook zijn nadelen bleek te hebben. Kampeerplekken zijn wel erg leuk aangelegd met voldoende schaduw. Sanitair was netjes, eten goed, erg vriendelijk personeel en eigenaar. Wel wat "last" van herrie vanuit de aangrenzende camping, waar ook de oudere jongeren 's nacht nog vandaan komen. Het meer is prachtig en erg aangenaam, daar zijn ook diversen leuke eettentjes te vinden. De camping is zeker een aanrader, maar let op de grootte van je kampeerplaats.