Camping Burgstaller in Döbriach Oostenrijk beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.708 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Karinthië > Döbriach > Camping Burgstaller

Beoordelingen Camping Burgstaller

-3  °C

9 februari 2012

prachtige wasgelegenheid

Camping Burgstaller scoort een 7,7 uit 10, op basis van 113 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Burgstaller? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Burgstaller in Döbriach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Camping Burgstaller vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Camping Burgstaller met andere accommodaties in Döbriach.

101 beoordelingen over Burgstaller

Topcamping en mooie omgeving
Franc
17-11-2011 Volgend jaar gaan we voor de 3e keer naar deze camping met 2 weken Karntencard.
Dan gaan we o.a. raften. Het uitzicht op de Goldeck is echt fantastisch!

Heerlijk
westeneng
25-7-2011 Wij hadden een sta caravan op de camping en het is ons erg goed bevallen.we hebben alweer geboekt voor volgend jaar.De kids hebben zich goed vermaakt met het animatie team en we hebben veel gebruik gemaakt van het meer en het zwembad.ook al hadden we een eigen sanitaire voorziening in onze caravan we gingen altijd douchen in het sanitairgebouw...lekker ruim,heerlijk warm water en voor al erg schoon.Een echte aanrader

Mooie plek
Heidi
19-8-2011 Voor het eerst met eigen caravan gecampeerd, fijne camping, kinderen hebben zich erg goed vermaakt met al hun NL vriendjes en vriendinnetjes. Omgeving is mooi en er is genoeg te doen voor alle leeftijden. Zwembad en het meer waren goed onderhouden, heel overzichtelijk vooral als je kinderen nog geen zwemdiploma hebben, geeft rust. Op de camping vond ik het jammer dat de speeltuin helemaal achteraan op de camping was, was leuker geweest als deze centraal lag op de camping. Het was wel een hele mooie en fijne speeltuin. Sanitair was goed en netjes, vooral ruim opgezet.
Wij komen vast nog een keertje terug, we hebben een hele fijne vakantie gehad.

Heerlijke camping
stefan
7-8-2011 Net terug van drie heerlijke weken op Burgstaller. Mooie staanplaatsen met goede afwatering. Veel faciliteiten. Uitstekend sanitair. Het oudste gebouw bij de oude ingang heeft een renovatiebeurt nodig maar is net als de andere gebouwen erg schoon. Personeel is erg vriendelijk en de restaurants zijn ook prima en zeer betaalbaar. Toen de camping eenmaal vol was moesten we zo nu en dan wel even wachten voor een douche of een afwasplek. Wij hebben op geen enkele manier last gehad van vaste gasten of geluidsoverlast. Het viel me juist op dat het rond 23.00 uur erg rustig was. Het meer en de bijbehorende ligweide zijn ook erg netjes onderhouden. Gras,zand, en volop mogelijkheden voor watersport. Het verplichte polsbandje is misschien niet ideaal maar na een dag ben je er al aan gewend. In de omgeving zeer veel te doen en te bekijken. Kortom het was super en wij komen er zeker nog en keer terug.

Blijft leuk
Saskia
2-9-2011 Voor de 3e keer naar Burgstaller geweest, vorige keer was 2 jaar geleden.
De kinderen (15, 13, 11 en 9) wilden hier naartoe terug.
Met de camping op zich niets mis, warme, schone douches, schone toiletten, lekker bakkertje om de hoek net buiten de poort en een heerlijk meer voor de deur.
Tsja, de bandjes, daar heb je weinig last van. Maar de nachtwaker is enigszins een gestoorde man. Zit na 22.00 uur kinderen achterna en jaagt hen de stuipen op het lijf en dreigt de bandjes af te snijden en toont ook het mes waarmee hij dat van plan is. Echt waanzin.... !!!
Na 22.00 uur blijft er dus weinig over om (rustig) rond te hangen en wat te kletsen met je vriendinnen. 'Da's wel jammer.
De Karintië kaart is echt een aanrader, er is zoveel te doen met die kaart.
Wij gaan nog wel 'ns terug, als de meiden het nog zien zitten tenminste.

met partner, Sept. 2010
Prachtige plek met de hele dag zon in de voortent
kiwi28
8-2-2011 rustige camping zonder lawaai en met een fantastisch toilet/douche gelegenheid.
absolute aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2010
Prima camping, maar
Karin
30-8-2010 We zijn 8 dagen op deze camping geweest. Het sanitair is exhorbitant luxe, maar helaas rook het (bij de dames) inderdaad altijd naar de urine. Zelfs wanneer de poetsdame net was geweest. Dit ligt naar mijn mening niet aan de gasten, maar de manier waarop en de frequentie dat er schoongemaakt wordt. Verder is net een tentenkamp. De plekken zijn zo klein dat iedereen hutje mutje op elkaar staat. Ik heb zelfs mensen voor hun voortent met de tafel op straat zien zitten. Wil je wat ruimte, boek dan een grote plaats. Het strandbad is leuk voor allerlei leeftijden. Verder is er een uitgebreid animatieprogramma. Hou je van rust, ga dan niet achteraan staan bij het restaurant/winkel staan, maar meer vooraan bij de ingang (receptie). Dan heb je weinig last van geluidsoverlast van de avondprogramma's. Ook wij vonden het personeel erg belerend. Verder is het polsbandje een bandje met een grote chip eraan om de poort bij het zwembad te openen (zo groot als een horloge).

met jonge kinderen, Aug. 2010
Luidruchtige camping met kleine plekken
Agnes
22-11-2010 Wij zij in augustus geweest. Er was een en al overlast door de vaste gasten. Ze zaten tot 2 uur 's nachts buiten te bulderen, de kinderen werden wakker, maar zewerden hier niet op aangesproken door de beveiliging. Erger zelfs:de beveiliger zat er zelfs bij. Hebben tot 2 keer toe bij de receptie gevraagd om te controleren, maar er gebeurde niets! Alleen jeugd wordt aangesproken.Ook nadien een schriftelijke klacht ingediend om te voorkomen dat andere vakantiegangers net zo'n vakantie als ons moeten doorstaan, maar tot op heden nog geen reactie terug ontvangen. Ze doen er helemaal niets mee. En dat voor ruim 800 euro voor 2 weken. Wij zijn eerder vertrokken en komen er ook niet meer terug, ondanks de prachtige omgeving. Het sanitairgebouw is wel luxe, maar stinkt en er is schimmel. Verder zijn de plekken klein en parkeren vaste gasten hun auto gewoon op de weg zodat je zelf niet weg kunt! Het ziet er mooi uit, maar de praktijk viel ons erg tegen. Het meer is leuk.Het restaurant slecht

met partner, Aug. 2010
Druk
Amy
15-9-2010 Een grote camping. Voor gezinnen met kinderen is dit misschien wel een super camping. Voor ons is de camping te groot. De douches waren geweldig. Echt massagedouches. Het sanitair is lux. De wc's vond ik stinken.
In het restaurant naast de camping kon je een heerlijke dagmenu eten voor weinig.
Wel optijd komen anders is het op!

met vrienden, Aug. 2010
Vriendelijk behulpzaam personeel
W.P.A. van Heininge...
13-9-2010 Ten alle tijde bereid te helpen. Huur altijd een grote plaats, zodat er ruimte is om je auto te parkeren. Prima sanitair, waar de poetsdienst bijna de hele dag aan het werk was. (vanaf 's ochtends 07.30 uur.) De polsbandjesdraagplicht was niet zo geweldig. Maar had je dat ding niet om dan werd er geen probleem van gemaakt.
Op de plaats aanwezig:drinkwater
spoelwater
elektra
tv-aansluiting
Prima camping. Zeker een aanrader.

met een groep (1)