27-7-2011
Hele mooie camping in het prachtige Oostenrijk. Mooie omgeving. De camping is totaal Nederlands, zelfs alle horeca, maar dat vonden we niet storend. Via TO een Bali stacaravan geboekt. Mooi, schoon maar zeer weinig kastruimte. Ligging: Bali: redelijk tot mooi, Waikiki: Slecht tot redelijk. De camping is een paradijs voor kinderen of je nu kleuters of pubers hebt. Het zwembad is prima. De speeltuin is zeer mooi. De tafeltennis voor pubers een mooie ontmoetingsplek. En de voetbalvelden zijn zeer groot. De camping is klein en overzichtelijk, dus de kleintjes kun je gemakkelijk op pad sturen. Sanitair netjes. Plaatsen tenten(TO) en caravan zijn redelijk maar voor kids ideaal om vriendjes te maken. Wij zijn erg tevreden zeker met kleine kids. Och, zou ik bijna Nico, Stefanie en de animatie vergeten. Nico en Stefanie zijn heel erg aardig. En de campingkids animatie is erg leuk voor de kleintjes (TO).
28-7-2011
Wij hebben van 19 tot 27 juli op camping am waldbad gestaan. Helaas zeer wisselvallig weer gehad wat niet 'normaal' is voor deze streek. Het heeft veel geregend en daarom was het straatje voor onze tent een groot modderbad. Erg kleine plaatsen. Auto past er niet bij. 90% van de gasten zijn Nederlanders. Dit hoeft van ons niet zo.
Eenvoudig sanitair dat tijdens de spitsuren in de ochtend (!) gepoets wordt en dus gesloten is. Zwembad was erg leuk, maar gezien het weer en het zeer koude water hebben wij niet veel kunnen zwemmen.
Mooie omgeving. Ondanks dat wij een goed verblijf gehad hebben op deze camping zullen wij niet meer terugkeren naar deze camping.
22-8-2011
Een uitstekende camping, puur kwalitatief bezien. Sanitair is erg netjes, maar uiteraard alleen zolang de gasten dat ook zijn. Een prachtig zwembad ernaast, vriendelijk personeel die vaak écht moeite voor je doen en erg veel te zien en te doen binnen 30-60 minuten rijden. Nadeeltjes zijn er ook: de plaatsen zijn erg krap, en ik vond het 's avonds (laat) behoorlijk lawaaierig - dat was dan wel in het hoogseizoen natuurlijk. Kids Club: het team van 2 doet zijn stinkende best, en de (kleine) kinderen vinden het echt erg leuk. Het (Nederlandse) stel dat de Horeca bestiert doet dat erg leuk, en ze zijn erg vriendelijk. Toch kom ik er denk ik niet meer terug, maar da's gewoon omdat we vooral op zoek waren naar rust. Die hebben we dus helaas niet gevonden. Als je dat geen probleem vind, is dit een hele goeie en leuke camping.