Gasthof Stofflwirt*** in Bodensdorf Oostenrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Gasthof Stofflwirt***

Deutschberg, 9551, Bodensdorf
Gasthof Stofflwirt scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Stofflwirt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Stofflwirt*** in Bodensdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Gasthof Stofflwirt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Gasthof Stofflwirt*** met andere accommodaties in Bodensdorf.

1 beoordeling van Stofflwirt***

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2009
"Gemoedelijk, goed verzorgd, prachtig uitzicht,"
Jack
10-9-2009 De verrassing van onze vakantie was Gasthof Stofflwirt. Halverwege de berg met prachtig uitzicht op de Ossiachersee, doet de eigenaar er alles aan om het ons naar de zin te maken. Uit de wijde omtrek kwamen mensen eten en het restaurant was elke avond volgeboekt. Voor ons (halfpension) werd er de hele dag een tafel vrijgehouden zodat we konden eten wanneer wij wilden.
Bodensdorf ligt op 1 km bergafwaarts. Dit dorp heeft weinig uitgaansleven.
Veel te doen voor familie's, bv. minigolf, zwemmeer, boottocht, waterfietsen enz.