10-5-2012
Wij hebben een prachtige vakantieweek gehad aan de Pirkdorfersee. Mooie camping, van alle gemakken voorzien, voor de kinderen genoeg speelgelegenheid. Bij het restaurant 's ochtends verse broodjes afhalen en tegen het einde van de dag heerlijk eten voor een mooi bedrag. Nette, kleine maar complete caravan met mooie veranda. Prettig dat de caravans niet te dicht op elkaar staan. We hebben genoten, een aanrader!
10-5-2012
Onze meivakantie doorgebracht in het prachtige Oostenrijk. Leuke camping voor kinderen: water, zand en speeltoestellen. Caravan met heerlijke veranda, lekker buiten leven. Caravan is netjes, compleet en met toilet, wat erg fijn is met jongere kinderen. Sanitair gebouw en camping zijn schoon en ruim van opzet. Je kunt lekker eten in het restaurant, vriendelijke bediening en zeer nette prijzen. Camping ligt erg mooi, schitterend uitzicht op de bergen. Kortom, we hebben samen een heerlijke week gehad! Voor herhaling vatbaar!
8-5-2012
We kunnen niet anders zeggen dat we mede door het lekkere weer een ideale tot perfecte vakantie hebben gehad.
Het was heerlijk schoon, ook het algemene sanitair gebouw! Daar werd echt gewerkt. Alles wat je nodig hebt is er, m'n zoontje van 5 heeft zich heerlijk kunnen vermaken, wilde niet meer weg dat zegt toch genoeg :D
Het was echt verademend om aan de voet van een grote berg vakantie te vieren. Supermarkten vind je her en der rondom, met de auto icm tomtom makkelijk te vinden! En mocht je er niet uitkomen, bij de receptie kan je altijd om raad vragen! Als je 's avonds bedenkt dat je wil vissen, en je ook bedenkt dat je nog geen aas hebt, kan je er gerust een greep of schep vragen om het benodigde uit de grond te halen.
Verder die natuur, schitterend! Weide's vol met bloemen, bergen met sneeuw, prachtige bezienswaardigheden, heerlijk wandelgebied.
Zeker een aanrader.