Hotel Ferienpark Putz*** in Berg im Drautal Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Ferienpark Putz***

2 juni 2012

Het hoofdgebouw vanaf de achterkant

Beoordelingen Hotel Ferienpark Putz***

Berg 17, A-9771, Berg im Drautal
Hotel Ferienpark Putz scoort een 8,0 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ferienpark Putz***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ferienpark Putz*** in Berg im Drautal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Ferienpark Putz*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Hotel Ferienpark Putz*** met andere accommodaties in Berg im Drautal.

32 beoordelingen over Ferienpark Putz***

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Fijn hotel"
eva
12-3-2011 We hebben net een weekje skivakantie gehad.
Het hotel is ons goed bevallen, schone kamers, goed matras, ligstoelen op je balkon,lekker eten (en als je niet genoeg had kan je bijvragen of als je het niet lust kan je om iets anders vragen dit alles is geen probleem), en goed geprijsd! Wat onze kinderen ook fijn vonden was heerlijk het zwembad in als we terug waren van de piste. Deze vakantie was zeker voor herhaling vatbaar!!
We hebben geskieed in Lienz "Zettersfeld" ongeveer 20 minuten rijden met de auto over een vlakke weg. Je kan ook kiezen voor de "Embergeralm" maar dan moet je ook 20 minuten rijden maar bergopwaarts.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Fantastisch hotel, zeer vriendelijk personeel"
Fam. Posthumus
27-2-2011 De traditionele gastvrijheid staat zeer hoog in het vaandel bij Hotel Putz. De eigenaren zijn zeer behulpzaam, het personeel idem. Heerlijk eten, fantastisch geslapen. Strategische ligging bij mooie skigebieden. Aanrader !

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Geweldig hotel!"
Jan en Nicole Honko...
28-2-2011 Wij zijn er nu voor de 4e x geweest om een weekje te wintersporten.
Hebben weer genoten van het dit mooie hotel en zijn omgeving. Alle mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad en de sauna's zijn geweldig na het skien. Het ontbijt en het avondeten is werkelijk zeer goed en verrassend.
Werkelijk een aanrader om voor zo weinig geld daar een week te mogen verblijven.
Zien vaak dezelfde mensen elk jaar weer terugkomen. De kamers zijn ruim en de bedden liggen heerlijk.Voor iets meer geld kun je er ook een familie kamer met openhaard krijgen. De ski gebieden liggen allemaal dicht bij en zijn goed aan te rijden. Ook de Weissenzee waar je heerlijk kunt schaatsen is om de hoek!
Op een andere dag komen of vertrekken alles kan.
Wij gaan in iedergeval volgend jaar weer terug naar Familie Putz.

met een groep, Feb. 2011
"Prachtig Hotel!"
Heico
9-2-2011 Dit hotel is een prachtig hotel met nog twee bijgebouwen. De fam. Putz is erg vriendelijk en behulpzaam.
Ook de bediening en de receprioniste zijn erg klant vriendelijk.
Vanaf hier kun je in de winter prachtig wandelen, langlaufen of rodelen! Op een 20 minuten afstand ben je op de Weissensee. Hier kun je in de zomer en winter alles doen wat met wintersport te maken heeft.
Ik kom al 11 jaar bij de fam. Putz met een schaatsclub uit Goor en het is ieder jaar weer perfect! Ook volgend jaar zullen we weer in dit hotel verblijven.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zonder meer een goed en leuk hotel"
fam. Visbeek
17-8-2010 Net terug van een zeer geslaagde vakantie in dit leuke hotel.
Erg gastvrij,kindvriendelijk,lekker eten en zeer proper.Ok de kamers zijn oudbollig maar wel echt Oostenrijks.Er waren veel kinderen en s avonds gezellig het terras op
met een spelletje en een drankje.
Vanuit het hotel worden er superleuke wandelingen gemaakt,zorg voor goede schoenen die tegen water kunnen.
Er is voor elke leeftijd wel iets te beleven in de omgeving,van wandelen tot zwemmen in een meer en de Grossglockner die mag je niet missen.
Het zwembad bij Putz is super, je kijkt uit op de bergen en heb je het te koud dan ga je binnen zwemmen. Het hotel is een aanrader.

Familie
"Hotel met een misleidende site"
Els
4-9-2008 Hotel in een soort donkerbruine DDR stijl. In het hoofdgebouw zijn de kamers volledig verouderd en aftands!! = ongezellig en onplezierig.
We hebben hard moeten praten om een fatsoenlijke kamer te krijgen. Saunagedeelte is beroerd en zeer ongezellig, zwembad stond leeg. Aan inrichting en decoratie wordt hier geen aandacht besteed. Aan de bezettingsgraad wel, die is zeer goed.
De site toont een zeer misleidend beeld van dit hotel, die spiegelt de zaken veel mooier voor dan zij zijn. Het eten was absoluut smakelijk en prima maar door de afgeraffelde bediening kreeg je meer een gaarkeuken idee. Fantastische bergwandelingen gemaakt met Frau Putz, erg de moeite waard. De streek is prachtig en stil, erg afgelegen van de bewoonde wereld. Geweldig fietsgebied!! Door het aftandse en daardoor armoedige karakter van dit hotel gaan wij zeker geen 2e keer naar Putz.

"Zeer fijn hotel"
Frank vl
29-8-2008 Wij verbleven in een familiekamer in bijgebouw Karntnerhof;De kamers waren zeer groot en proper.
Het eten is zeer goed en ruim voldoende ; elke morgen een uitgebreid buffet en 's avonds een 5-gangenmenu(salade,soep,pasta,hoofdgerecht(keuze uit 2) en dessert).
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Elke dag worden er vanuit het hotel uitstapjes georganiseerd waarbij ook rekening gehouden wordt met de kinderen.
Het zwembad is groot en proper.
Het hotel is zeer goed gelegen om andere uitstappen te maken in de omgeving,alles is snel bereikbaar en er is voldoende parking.
Kortom,het is een zeer goed en gezellig hotel waar je snel contact legt met andere mensen.
Het was voor ons de eerste keer in Oostenrijk en we gaan volgend jaar zeker terug!!!!!

Familie
"Gewoon een heel goed hotel."
Van Dunnegem patric...
8-8-2008 We hebben er 10 dagen geweest en dit van begin juli.9 dagen zeer goed weer gehad.Zeer goed hotel, goede ontvangst, vriendelijke bediening, niet te klagen over het eten.Voldoende parking.Kortom dit is een hotel om zeker nog eens terug te gaan.

met een groep
"Kortweg niet goed"
Maatje1957
4-8-2008 Als je de website bezocht hebt en je komt dan aan in het hotel dan valt het wel tegen. We waren gelogeerd in "Haus Erica", volledig verouderd en dringend aan renovatie toe. Bedden die kraken, geluidshinder van de buren.... Het avondeten was veel te weinig en nadat we hierover geklaagd hadden was de bediening ook ondermaats. Voor de vijfde keer in Oostenrijk en de eerste keer dat het tegenvalt. Ik zou het hotel niemand aanraden.

met een groep, Aug. 2008
Dirk Braeckevelt
1-9-2008 Ik was nu voor de 6de keer in Putz en heb er vele Vlamingen ontmoet die er ieder jaar terugkomen. Zo slecht zal het dan wel niet zijn hé. De ligging is prachtig, rustgevend, bosrijk in het mooie Drautal. De kamers, waarop nogal eens kritiek komt, zijn inderdaad bejaard, maar alles is er wat je nodig hebt : bad, wc, tv, tel, zetels, zelfs een bed dat in mijn geval niet kraakte...Het avondmaal is fijn bereid en ruim voldoende en je mag altijd bijvragen. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Bravo ook aan de receptioniste Beate en aan de hele familie Putz. Ik hoop nog vaak terug te keren.