5-8-2009
Hotel Kostm. is ons heel goed bevallen.
Het ligt in een mooie omgeving.
Heerlijk eten (ook mooi opgediend en iedere dag anders)
Aardig en gastvriendelijk personeel.
Schone kamer en iedere dag gepoetst en schone handdoeken en grote baddoeken voor aan het zwembad of sauna.
Je kunt er zwemmen en naar de sauna, squashen, tenissen, pingpongen,biljarten en bowlen.
De speelwei buiten en fitnessruimte stelt niet veel voor (fiets en step aanwezig).
De ruimtes waar de activiteiten zich bevinden mogen ze wel iets opknappen.
Vraag duidelijk naar het All inn tarief!
22-7-2008
Het hotel ligt iets buiten het dorpje(er is niets te beleven, geen centrum). De kamers zijn ruim en verzorgd (met parketvloer). De badkamers zijn vernieuwd en prima in orde. Alleen de matrassen vonden wij slecht. Het eten is meestal in buffetvorm. Er is genoeg variatie , maar dikwijls nogal zware maaltijden ( typisch Oostenrijks met knödels, schnitzels, worst, ...). De desserts stellen niets voor. Bier en wijn zijn inbegrepen bij de maaltijden , net als spuitwater en sap ( geen cola, fanta,...). 's Middags is er een klein buffet met soep, salade en een warm gerecht. In de tuin staan een paar speeltoestellen. De speelkamer binnen is donker en niet onderhouden; Er is wel een squashzaal, twee kegelbanen, biljart, pingpong. Het zwembad is vrij groot en leuk voor de kinderen. Er is ook een bubbelbad.Aan de receptie waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Niets over te klagen. We hadden de Kärnten-kaart genomen : daarmee mag je o.a. gratis gebruik maken van de bergliften. Heel mooie streek.
13-8-2007
hebben er deze zomer(juli 2007)2 weken verbleven:het begon zeer slecht want er bleek geen reservering te zijn voor ons,via onze touroperator toch de juiste kamer gekregen,maar de service aan receptie was ondermaats.
kamers heel goed ,voldoende kasten,...
poetspersoneel vriendelijk en ook propere en verzorgde kamers.
bediening en eten zeer goed,voldoende afwisseling. all in mocht duidelijker omschreven worden ivm drank(enkel in het restaurant).overdekte garage met voldoende plaats, sportactiviteiten weinig ondanks hun naam,prachtige omgeving,veel klimmen,
17-11-2006
bezocht eerste week november 2006
Zeer vriendelijk personeel
De buffetten waren overvloedig en goed
Alle dranken waren inbegrepen.
Kamers waren verzorg(type 100 was we krap)
De natuur was wonder mooi,die tijd van het jaar.
Hotel dat we jullie kunnen aanraden
Prijs/kwaliteit zeer goed