Hotel Kirchheimerhof**** in Bad Kleinkirchheim Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kirchheimerhof****

hotel

Beoordelingen Hotel Kirchheimerhof****

Maibrunnenweg 37, 9546, Bad Kleinkirchheim
Hotel Kirchheimerhof scoort een 8,6 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kirchheimerhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kirchheimerhof**** in Bad Kleinkirchheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Kirchheimerhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Hotel Kirchheimerhof**** met andere accommodaties in Bad Kleinkirchheim.

9 beoordelingen over Kirchheimerhof****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Enig"
Bruno
23-8-2011 Gewoon geweldig,
zeer veel ontspanningsmogelijkheden in de buurt

met partner, Sept. 2010
"Mooi, dominant gelegen familiehotel."
Hannelore Dijkman
19-9-2010 Omgeving is erg mooi, en met de zgn. Kärntencard kun je heel veel dingen (gratis) doen. Het hotel is groot en mooi, we hadden niet de mooiste kamer, maar wel een hele ruime. Het eten was bijzonder lekker, de bediening prima, en de service aan de receptie was gewoon erg goed. Het uizicht vanuit het restaurant was geweldig! Ik zou dit hotel zeker aanbevelen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Kindvriendelijk Hotel"
monica
11-8-2010 Leuk hotel. Wij hadden echter een zeer gedateerde kamer, er zijn er wel die al gerenoveerd zijn. Hier en daar wel wat slordig afgewerkte dingen voor een 4 sterren hotel, jammer. Verder erg kindvriendelijk met een (als je dat wilt) aparte eettafel voor je kids, erg leuk. Speelkamer was leuk omdat er zoveel kinderen gebruik van maakte maar kan ook wel een opknapbeurt gebruiken. Leuk zwembad buiten met ligweide. Eten is erg lekker en uitgebreid. Leuke omgeving vlakbij de de Millstatter See. Karintie kaart is aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kirchheimerhof**** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Het was geweldig daar!!!!"
Wil Heuveling
24-8-2010 We hebben een super vakantie daar gehad. Het enige minpuntje was dat de juffrouw van de kinderopvang niet gemotiveerd was. Ze stond er maar wat onverschillig bij. Dat was jammer.
De rest was alles geweldig. Het ligt ook vrij centraal. Je hebt verschillende meren in de omgeving.
En de Kärnten-card niet te vergeten. Die was geweldig, daar hebben we flink gebruik van gemaakt.
Zeker voor de kinderen met verschillende rodelbanen.
Het was een topvakantie.
Een echte aanrader.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Kindvriendelijk welnesshotel"
Jan
17-8-2009 Ik kan enkel maar vorige recensie bevestigen, prima !
Enige opmerking: de kamers centraal in het hotel zijn zeer mooi gerenoveerd.
Wij hadden echter een appartementskamer op de hoek van het hotel; zeer ruim (60m²) maar wel wat verouderd...

met oudere kinderen, Juli 2009
"Superhotel"
Zeer tevreden vakan...
7-8-2009 Alles is top in dit hotel: mooie kamers, eten is goed, bediening kundig en vriendelijk, welnessgedeelte super (zelfs een kindersauna), mooie zwembaden, mooie tuin met ligbedden en stoelen, Nederlands sprekende animator voor de kinderen. Hij zorgde er voor dat alle kinderen bij verschillende activiteiten betrokken werden. Ook de vaders bij het voetballen op de alm 's avonds.
Kortom: echte aanrader. Wij gaan zeker terug.

met jonge kinderen, Okt. 2007
"Goed hotel"
Wink
2-8-2010 Prima hotel die wel vernieuwing nodig heeft wat ook gepland staat.
De centrale hal en bar gedeelte was al vernieuwd.
Kamer wel ruim en schoon. Herfstvakantie was voor dit hotel niet het beste moment om hier te zijn. Erg rustig en weinig te doen voor de kids. Toch deed men erg haar best om het ons naar het zin te maken.
Mooi welness gedeelte

Familie, Juli 2006
Verbeeck
7-5-2007 We hebben een zeer leuke vakantie gehad ! Dat de Kärnten card inbegrepen is, is geweldig ! We hebben dan ook héél veel uitstappen gemaakt !

Familie, Juli 2005
Van Goethem Luc
31-7-2006 Zeer mooie omgeving , een gemakkelijke uitvalsbasis voor vele uitstappen . Bij ons was de Karntner Card inbegrepen zodat we bijna toegang voor ons kosteloos was ( liften en musea ).
een leuke vakantie !!!!!!!