Vakantiepark Clubdorp Alpina**** in Bad Kleinkirchheim Oostenrijk beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.229 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Karinthië > Bad Kleinkirchheim > Vakantiepark Clubdorp Alpina****

Beoordelingen Vakantiepark Clubdorp Alpina****

-9  °C

10 februari 2012

6,7
Vakantiepark Clubdorp Alpina**** Bad Kleinkirchheim

Vakantiepark Clubdorp Alpina scoort een 7,3 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Clubdorp Alpina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Clubdorp Alpina**** in Bad Kleinkirchheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Vakantiepark Clubdorp Alpina**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Vakantiepark Clubdorp Alpina**** met andere accommodaties in Bad Kleinkirchheim.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Clubdorp Alpina****

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Prima wintersportplek voor gezin
karin
Onderkomens
21-3-2011 We zijn net terug van een week wintersport hier.
De huisjes zijn oostenrijks gezellig, maar in de zomer worden ze gerenoveerd/gemoderineerd. Er wordt hieronder geklaagd over de keukenuitrusting, maar alles is inclusief, waar heb je keuken voor nodig? en anders neem je een bordje of soepkom mee uit het restaurant (wel na gebruik even terugbrengen, dan is er niets aan de hand).
Het eten is geen Michelin niveau, maar gewoon goed. 1 x per week kan je een (goeie) pizza gaan eten.
Zeer leuke animatie (en dat het in het Duits is maakte onze kinderen van 4 en 3 niets uit, genoeg nederlandse speelmakkertjes voorhanden).
Vanwege het weer niet veel van het skigebied gezien, maar wat we geskied hebben is goed te doen (sommige rode pistes kunnen voor blauw doorgaan, maar er zijn er ook wel die wat donkerrood zijn, gewoon even aan een skileraar vragen).
Wij vonden het prima!

met jonge kinderen, Jan. 2011
Een beetje moderner mag wel...
Inge
Onderkomens
6-2-2011 Eerste reactie bij binnenkomst: "Wat een aftandse boel!". De kasten in de woon- en slaapkamers waren volledig vergaan, de bekleding hing er gewoon bij, zo ook de kastdeuren. De keukenuitrusting was niet meer van deze tijd, ondanks dat dit park aangeprezen wordt als familiepark ontbrak de magnetron en de waterkoker. Ook de TV stamde ergens uit de jaren 70, uitgerust met een WII en films voor de avonden was een vergrootglas nodig om het beeld te zien. Nog nooit met eetkamerstoelen zo knus en dicht voor een TV gezeten met z'n drieën!

OK, genoeg gezeurd :-) Als kampeerder in de zomer ben je het eenvoudige leven wel gewend. Alleen is de prijs er dan ook naar. De woonkamer was in ieder geval lekker ruim en zo ook de badkamer en slaapkamers. Later in de week vernamen we van de crecheleidster dat het park inderdaad qua inrichting niet meer voldoet aan de moderne eisen en dat het dit seizoen volledig gerenoveerd gaat worden.

Al met al is het wel een leuk opgezet familiepark!

met oudere kinderen, 2010
We zijn zeer benieuwd!!
Familie Meijer
26-10-2010 Ik heb net de vakantie geboekt via Pharos reizen en in hun gids staat een mooi arrangement beschreven. Echter, na de boeking heb ik de beoordelingen gelezen en schrik daar toch een beetje van. Wij gaan met zoon (14) en dochter (11), juist omdat het voor oudere kinderen ook leuk zou zijn. Wij gaan van 20 tot 27 augustus 2011......dus als er meer mensen met tieners zouden willen boeken in deze periode....gezellig![11]

met partner, Sept. 2010
Is oké maar kan beter
Wim (Kloosterhaar)
Onderkomens
27-9-2010 ontvangst was zeer zakelijk en magertjes. GEEN mogelijkheid om te pinnen. (zeer vreemd) Occomodatie's zijn zeeeer gedateerd en volgens mij afgeschreven. Maar ik heb begrepen dat een up-date op stapel staat. Slecht in de verf enz. "huisjes" zijn redelijk ruim, slaapkamer daarentegen erg klein. Erg donker. Slechts één ker per week krijg je nieuwe handdoeken, dit was bekend, maar in de praktijk is dit erg weinig als je het moet doen met één handdoek en één badlaken per persoon voor 8 dagen!!!! Er wordt ook NIET schoongemaakt. Aanwezigheid van bestek ed. is zeeeer minimaal. Omgeving is echter schitterend en dat maakt veel goed. Kwaliteit eten enz. is redelijk tot goed. Wel behoorlijk gevarieerd in tegenstelling tot andere berichtgevingen. Zal er iet direct weer naar toe gaan. In het "dorpje" zelf is echt helemaal niets te doen. Al met al prima vakantie gehad ook omdat wij de buurt per auto hebben verkend. Prima idee om kärntencard erbij te hebben. Toegangsprijzen zijn nl erg hoog oveal.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Gezellig overzichtelijk park
Fam. Vollenbroek
Onderkomens
16-8-2010 Wij gezin met 2 kinderen van 3 en 5 zijn hier twee weken geweest. Prijs kwaliteit verhouding erg goed.
De dame bij de receptie straalt bij aankomst niets uit, bleek later mee te vallen.
Appartementen zoals je in Oostentijk verwacht (gezellig ouderwets) en erg ruim.bedden waren prima. Avonden koud (1300 meter)
Onze kinderen konden gerust alleen op het park spelen terwijl wij op het terras zaten. Annimatie team zorgde voor een gevarrieerd programma, waar onze kinderen weinig gebruik van hebben gemaakt.
Karnten pas er dubbel en dwars uitgehaald. er is zoveel te doen, tijd te kort.
ontbijt was prima voldoende keus, lunch 1 keer gehad soepje met noedel ovenschotel. avond eten prima kwaliteit en iedere avond iets anders, bbq avond minst eraf! gellukkig niet elke avond patat heerlijke toetjes.Pizza 1x pw lekker,
1 ijsje van 3 tot 4 beetje karig. na 22.00 uur alles dicht , maar dat lag aan je zelf om het nog gezellig te maken. De ober wilde gerust nog kannetjes bier en wijn meegeven.

met jonge kinderen
Nooit meer
Marco Beltman
Onderkomens
8-8-2010 bij aankomst kort en zakelijk te woord gestaan en het idee gekregen dat we er niet welkom waren.
uitleg kwam pas de volgende ochtend, bij touroperator geboekt met viks arrangement. ned. animators, er waren er 8 waarvan er 1 nederlands was. dus voor mijn zoon van 7 niet echt handig. alle activiteiten moesten betaald worden. in het dorp niets te beleven. ook op het park niet na 22.00 uur. duidelijk niet volgens de reisgids. ook niet van de diverse foto's die ik op internet heb gezien. ontbijt was redelijk goed, lunch? wat voor een lunch. diner was super eenvoudig, behalve de bbq avond.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Fam. Zander
Onderkomens
17-8-2010 Alpina ligt in St. Oswald op 1300 meter hoogte met vlakbij (200m) een gondelbaan. Het is hier heerlijk om te wandelen, ook omdat het niet snel te warm wordt: in de week dat wij hier waren lag de temperatuur tussen de 16C en 20C. Als je wilt gaan zwemmen kun je na de Milstattersee: je krijgt een voucher zodat je gratis toegang hebt tot een van de stranden.
Het eten was kwalitatief goed en je kunt buiten op het plein eten of binnen in de 'bauernwirt'.
De onderkomens waren wat gedateerd maar ruim, schoon en alles werkte. Echter, er wordt tijdens het verblijf niet schoon gemaakt.
Het park is ideaal voor kinderen: het is geheel omsloten door een afrastering, het is autovrij, er is een speeltuintje en een pleintje.
De animatie was minder: normaal heb je een kern met ervaren mensen maar hier had je vooral stagiaires en beginnelingen. Er was 1 meisje (Heidi) wat enkele woorden Nederlands kon spreken en zij was er ook niet iedere dag.

met jonge kinderen, Juli 2010
Wij gaan hier niet weer heen !
john
Onderkomens
16-8-2010 We zijn hier 2 weken geweest voor de kinderen is het super omgeving is mooi en de millstatter see op 30 min is heel prettig.
Het zwembad in het dorp is heel duur voor 2 volw en 3 kids betaal je 60 euro per dag !
Maar wat all in gebeuren VEEL te duur voor het geld we hebben all heel wat all in vakantie's in oostenrijk gehad en deze was ook niet eens de goedkoopste maar het is niks hier ontbijt goed maar HEEL standaard. lunch SLECHT !!! avond eten ook redelijk van smaak maar altijd KOUD en heel weinig keus .
Het ijs s'middags 1 kleinbolletje per dag op de bon .HAHAHA
En al het drinken incl koffie is NIET lekker.
Maar voor kinderen is veel te doen en tegen betaling hebben we niet mee gemaakt allea gratis !

met jonge kinderen, Juli 2010
Eerste indruk matig, blijkt toch erg leuk
Janssen, Baarn
Onderkomens
10-8-2010 De dame bij ontvangst lijkt streng maar blijkt best ok te zijn. Het lijkt even erg eenvoudig en in the middle of nowhere in eerste instantie maar al snel merk je dat je hier een hele leuke vakantie kan hebben. Eten prima, vriendelijkheid en service goed, appartement eenvoudige stijl maar ruim en comfortabel. Veel te doen qua dagtrips en sportieve acties. 30 minuten rijden naar het mooie Millstatter meer. Kinderen vermaken zich prima. Kinderopvang voor leeftijd 3 a 4 jaar is niet geschikt vonden we. Helemaal niet verkeerd voor een week lol tenzij je heel passief bent.

met jonge kinderen, Juli 2010
Super leuk , een echte aanrader
M B
Onderkomens
2-8-2010 Mooie ligging, eten goed , echt een hele leuke animatieteam die onze kinderen
zeker hebben vermaakt. Eten is zeer redelijk, variatie genoeg.
De huisjes waren ruim en schoon.
Je kan leuk naar plaatsjes als Villach en Klagenfurt, ook de omgfeving is zeer mooi om te wandelen. Lekker naar termaalbaden in de buurt en mooie meren niet meer dan 20 minuten rijden.
Zeker een accomodatie om terug te gaan.

Alpina is zeker voor kinderen top
Zeer goed

M.B uit Gouda