7-10-2010
Een nachtje op deze camping geweest omdat we graag de Klangwelle in Velden wilden zien. De camping zelf is simpel, je staat op een stuk gras, er is een kleine receptie/winkel en een verouderd toiletgebouw. De deuren van de toiletten draaien naar binnen open, waardoor het erg onprettig is om deze open en dicht te doen ...
De meneer van de camping was soms beetje lastig te verstaan, dialect en binnensmonds praten, maar was verder wel behulpzaam. Wist echter niets van de Klangwelle, terwijl dit 3x per week plaatsvind en een toeristische trekker is!
Slagboom van de camping was helaas gesloten toen wij half 10 terugkwamen! Beetje vroeg lijkt me, jammer. Prijs was best pittig (€ 25,- in september, 2 personen) met betrekking tot wat je ervoor terugkrijgt. Voor ons niet meer en wij zullen deze camping ook niet aanraden aan anderen.
7-10-2010
Volgens ACSI boek was de camping direct aan het meer gelegen, dit was niet waar. Je moest er nog een steile helling voor af om water te kunnen voelen.
22-8-2010
Camping·Gasthof·Pension Weisses Rössl Wörthersee Süd is niet direct gelegen aan het meer. Mogelijkheid om te liggen aan het meer is een steiger bij het gelijknamige Restaurant aan het meer of Strandbad in het naast gelegen Schieflingen am See of Dellach. Het weer is wisselvallig heet 35 graden tot koud en nat 13 graden. Maar dat moet je gewoon treffen in Oostenrijk. Veel leuke steden/ en/of dag trippen om je bezig te houden in de weide omtrek. Ook een mooie Bos wandeling is direct vanaf de Camping mogelijk bijv. naar Trattnigteich. De Camping wordt niet bewaakt en is voor iedereen benaderbaar veel mensen die je over de camping ziet lopen naar het bos. De oude toiletten worden goed onderhouden (schoongehouden). Aardig Personeel overigens en de Grill avonden waren enorm gezellig Ook is er wireless internet (gratis) maar niet overal goed bereikbaar over de Camping. Wel bij het restaurant is het redelijk als de router net gereset is. Overigens is betalen met Creditcard is niet mogelijk!
22-8-2010
Erg mooie omgeving alleen niet direct aan het meer vanaf Camping·Gasthof·Pension Weisses Rössl Wörthersee Süd. Het weer wisselvallig heet tot koud en nat. Maar dat moet je gewoon treffen in Oostenrijk. Veel leuke steden en dag trippen om je bezig te houden in de weide omtrek. Ook een mooie Bos wandeling is vanaf de Camping mogelijk. De Camping wordt niet bewaakt en de oude toiletten worden goed onderhouden (schoongehouden). Aardig Personeel overigens en de Grill avonden waren enorm gezellig