Gasthof Der Lahnerhof in Arriach Oostenrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

Achterkant

Beoordelingen Gasthof Der Lahnerhof

Berg ob Arriach 5, A-9543, Arriach
Gasthof Der Lahnerhof scoort een 10,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Der Lahnerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Der Lahnerhof in Arriach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Gasthof Der Lahnerhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Gasthof Der Lahnerhof met andere accommodaties in Arriach.

2 beoordelingen over Der Lahnerhof

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie rustige plek in Kärnten.."
A
25-7-2010 We zijn hier 1 week geweest. Mooi appartement. Alles aanwezig, inclusief beddengoed en handdoeken. Ontbijtservice met "hausgemacht" vleeswaren.
Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. s'Avonds gezellig met elkaar buiten zitten met een glaasje Obsler! Käntern is een mooie plek met erg veel te zien/doen. Onze dochter heeft zich erg goed vermaakt in de mooie tuin met trampoline, schommels, voetbalveld etc.
We komen zeker in de zomer en/of winter nog eens terug!

Astrid Kelder
28-12-2006 Onze zomervakantie hier doorgebracht. De familie Ebner (tevens eigenaar) heeft ons zeer gastvrij ontvangen. Zeer goede service. Echt een aanrader.Er word een keer per week een grilavond georganiseerd wat een groot succes is. Verder geen animatie, maar dat is ook niet nodig want er is in de omgeving genoeg te beleven.Zeer geschikt om van hieruit Karinthie te ondekken. Komen zeer zeker terug.