Vraag en Antwoord Oostenrijk

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Afstand app naar de skilift (0 reacties)
Appartement Kulmhof
M Hendriksen
17-5-2013
Wat is de afstand en tijd van het appartement naar de skilift ?

Walter
17-5-2013
vanaf wanneer kun je met de kabelbanen in de zomer naar boven(vakantie vanaf 3 juni)

internet (0 reacties)
Camping Wiesen Marhof
Belinda Sampers
15-5-2013
kan iemand me vertellen of er WiFi op de camping is?

hoe ver naar zwembad Lofer (0 reacties)
Camping Park Grubhof Lofer****
Meindert Molter
15-5-2013
Als je op de camping staat, mag je gratis naar het zwembad in Lofer. Maar... hoe ver is dat eigenlijk lopen? Kun je kinderen van 10 en 13 daar rustig alleen naar toe laten gaan?

route en overnachtingscamping (0 reacties)
Camping Am Waldbad****
marcel
12-5-2013
wie weet een goede overnachtingscamping rond munchen en wat is de beste aanrijroute via de 3 of via de 8, we gaan namelijke voor de eerste keer naar oostenrijk afgelopen jaren altijd naar italie geweest dus ben erg benieuwd naar deze camping. we hebben twee zoons in de leeftijd van 11 en 13 en gaan in de periode van 14 juli t/m 4 aug. ben ook benieuwd of er nog leeftijd genoten gaan in deze periode.

Wifi op de camping? (3 reacties)
Camping Burgstaller*****
Marjolein
11-5-2013
Is er gratis Wifi ter beschikking of dien je een kaart te kopen?

Janine
14-5-2013
Je moet inderdaad een kaart kopen voor het internet. Je kan ook geld gooien in één van de beschikbare computers waardoor je daar dan voor bepaalde tijd gebruik van kan maken. Vorig jaar kostte dat geloof ik €1 voor 12 minuten ongeveer.

Marjolein
14-5-2013
dank je voor je antwoord, het gaat ons om wifi op de i-phone....zodat we naar huis een whatsapp kunnen sturen, weet je toevallig hoe duur de kaarten zijn?

janine
14-5-2013
Ik dacht een kaart van 45 minuten, €5, maar op onze laptop werkte het vorig jaar niet super. Hopelijk is dat dit jaar verbeterd. Ik zou eerst even vragen of het internet het nu wel op iedere plek goed doet voordat je een kaart koopt.

Frank van Essen
11-5-2013
Ik lees sterk wisselende verhalen over het sanitair. Is dit inmiddels 2013 vernieuwd of zo of is het gewoon netjes schoon?

Excursie (0 reacties)
Hotel Seehof***
F. de Jong
9-5-2013
Zijn er vanuit het hotel excursies te boeken?

Meer in de buurt? (1 reacties)
Malta
Jeroen
8-5-2013
Hallo, wij willen misschien naar deze camping gaan, maar willen graag weten of er een meer i de buurt is? Hoeveel km van de camping ongeveer? Zijn er verder nog bezienswaardigheden in de buurt? Alvast bedankt!

Oostenrijk
13-5-2013
Hallo! De Millstättersee is ongeveer 20 Kilometer van de camping vandaan.

vraagje over bushalte/ inchecken/ supermarkt (0 reacties)
Saalbach / Hinterglemm / Leogang
stil marijke
5-5-2013
Half juni 2013 ga ik mijn vakantie doorbrengen in Residence Saalbach. Was al eens eerder in Hinterglemm, dus wel redelijk bekend met de omgeving. Nu kom ik met de trein en neem daarna de bus vanaf Zell am See.(tijden bekend) Mijn vraag: is de halte van de Schattberg de dichtsbijzijnde bushalte? En wie weet of de supermarkt ook in de zomer zaterdag's tot 17.00 uur open is? Op de site staat van wel, maar dat is waarschijnlijk in de winter. En ik kom veel eerder aan dan de inchecktijd (16.00 uur), kan ik dan in ieder geval mijn koffer kwijt want er staat dat de receptie niet zo altijd open is. Wie heeft hier ervaring mee? Bedankt.

Weer etc (0 reacties)
Camping Sportcamp Woferlgut****
Anita
3-5-2013
Wij twijfelen of we voor deze camping gaan kiezen of een camping in Karinthie. En de twijfel is er dan vooral ivm het weer. Heeft iemand ervaring met beide gebieden? Ook willen wij graag weten of je makkelijk 's morgens aan broodjes ed kunt komen of maken de meeste kampeerders gebruik van het ontbijt in het restaurant. Wij hebben 2 kinderen van 5 en 7 jaar, is dit dan een leuke camping voor ze?

Anita
3-5-2013
Wij gaan zeer waarschijnlijk dit jaar voor de eerste keer de seecamping bezoeken en willen graag weten hoe de sfeer etc is. Wij (en andere gasten) hebben nl vorig jaar een nare ervaring meegemaakt op een camping van waar sommige gasten al zo'n 20 jaar kwamen en daarom ook meteen dachten dat zij de regels van de camping mochten bepalen. Je werd bij het zwembad compleet ingesloten en geintimideerd. Dit soort dingen willen wij zeker niet meer meemaken. Geeft deze camping een volle, toeristische indruk of valt dat wel mee als je er bent en zijn het voornamelijk nederlanders die er staan?

wie weet (0 reacties)
Camping Sportcamp Woferlgut****
Dea
1-5-2013
Wij willen in deze zomer naar Camping Wolfergut. Wie weet of je met een Best Deal kaart wel een goede plaats heb .

zwemmen met hond in meer (0 reacties)
Hotel Seehof***
Diana Aspres
1-5-2013
Mag ik ook met een hond zwemmen in het meer bij hotel Seehof?

wat is een mooie plek (0 reacties)
Camping Wiesen Marhof
Josien
30-4-2013
Iemand ervaring met deze camping? Vanaf welke plek heb je goed overzicht over de camping, zodat ook een 3-jarige een beetje zijn gang kan gaan? Of is dat op deze camping niet haalbaar?

in en uitchecken (0 reacties)
Appartement Waldele***
Annika Heemels
29-4-2013
Ik kan nergens de in en uitcheck tijden vinden, iemand idee? Mvg, Heemels

plaats 58 (3 reacties)
Camping Am Waldbad****
Ivonne
29-4-2013
Wie weet hoe het zit met schaduw/zon op plaats 58, het is de enige plaats die er nog is. Groet Ivonne

Wilfed
29-4-2013
Hallo Ivonne, S'morgens en s'avonds heb je wat zon, en overdag heb je voornamelijk schaduw. als je in de zon wilt zitten kun je aan de rand vh straatje zitten. voor je tent / caravan de plek opzich is wel ruim, je zit bij de ingang vd camping. maar daar heb je weinig last van mvg wilfred

Ivonne
30-4-2013
Dank je voor je reactie Wilfred, we kunnen in een andere week plaats 141 krijgen,hoe zit het met die plek qua zon etc.?

wilfred
30-4-2013
Hallo Ivonne, plekje 141 is een stuk zonniger, overdag heb je de zon wel aan de achterkant. maar je kunt dan ruimschoots in de zon zitten naast en voor je tent / caravan. omdat er hier geen bomen staan, ja een enkele. 141 is ook groter qua plek. je staat dan overigens een straatje achter ons. wij staan op plek 126 van 12juli t/m 31 juli. Ik hoop dat je genoeg info hebt zo. groetjes wilfred

supermarkten (1 reacties)
Camping Ideal Lampele***
wilma
26-4-2013
hallo vakantiegangers. kan iemand mij vertellen waar we daar de grotere supermarkten kunnen vinden?????

petern
9-5-2013
In Treffen/Annenheim, waar je de autobahn afkomt heb je een Billa, Hoher (aldi) Lidl en een Spar. Its verder op nog een M-preis. Wil je echt groot ga dan naar het Atrium bij Villach Warmbad, daar heb je een enorme Spar.

vermaak voor kinderen (1 reacties)
Camping Burgstaller*****
Eveline
26-4-2013
Wij hebben een dochter van 10 jaar en een zoon van 9 jaar kunnen die zich vermaken op Burgstaller? Is er toevallig ook iemand van 13 tot 20 juli op die camping met kinderen van ong.dezelfde leeftijd?

Elina
5-5-2013
In het hoog seizoen zijn er altijd wel Nederlanders met kinderen, daar hoef je je geen zorgen over te maken! Ook hebben ze elke dag wel activiteiten voor de kinderen, sinds dit jaar ook Nederlandse kinderanimatie :)

Wie weet of er een fohn op de badkamer hangt? (0 reacties)
Hotel Krone***
Agnes
23-4-2013
Wie weet of er een fohn op de badkamer hangt?

keukengerei (0 reacties)
Camping Bella Austria****
Marleen
21-4-2013
Wie weet of er potten en pannen bestek aanwezig zijn in de stacaravan van de waikiki

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit