Lodge St. Martins Therme & Lodge**** in Neusiedl Am See Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Lodge St. Martins Therme & Lodge****

31 mei 2012

Lodge St. Martins Therme & Lodge**** Neusiedl Am See
1 beoordeling

Beoordelingen Lodge St. Martins Therme & Lodge****

Im Seewinkel 1, 7132, Neusiedl Am See
Lodge St. Martins Therme & Lodge scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge St. Martins Therme & Lodge****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge St. Martins Therme & Lodge**** in Neusiedl Am See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Lodge St. Martins Therme & Lodge**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Burgenland. Vergelijk Lodge St. Martins Therme & Lodge**** met andere accommodaties in Neusiedl Am See.

1 beoordeling van St. Martins Therme & Lodge****

1 beoordeling
zakelijk, Juni 2010
"Prachtige kamers, lekker zwemmen"
Vi
15-6-2010 St. Martins Therme & Lodge ligt eigenlijk in Frauenkirchen. Daar is verder weinig aan, de omgeving is licht glooiend landschap met eigenlijk alleen maar landbouw.

De lodge (meer hotelkamers) en het thermale bad zijn in november 2009 geopend. Alles was dus nog splinternieuw toen ik er was. De kamers zijn prachtig, hemelbed, mooie badkamer, heel sfeervol. Mijn balkon keek op de baden en de omgeving uit. Er staat in de kamer een zwemtas klaar met slippers en handdoeken en in de kast ligt een badjas. Er is een minibar en er liggen appels op je te wachten. Het bed lag heerlijk. De airco in mijn kamer deed het amper.

Ik was er voor werk en we hebben in verschillende ruimtes vergaderd, dat was allemaal prima. Goede temperatuur, goede hapjes.

Ik ben een uurtje gaan nordic walken door de omgeving met instructrice, sympathieke vrouw. De zwembaden zijn lekker warm en er zijn genoeg ligstoelen.

Het eten was heel lekker, maar de (Hongaarse) bediening was lomp. Boeren of uitsmijters?