Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar in Muscat Oman beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar

Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar Muscat

Beoordelingen Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar

PO BOX 644, 100, Muscat
Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar scoort een 8,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar in Muscat, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oman. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oman. Vergelijk Hotel Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar met andere accommodaties in Muscat.

6 beoordelingen over Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort - Al Bandar

met een groep, 2011
"Moooooi!!"
Desiree
1-6-2011 Erg mooi hotel, eigenlijk bestaande uit drie hotels naast elkaar gelegen, dit deel is meer gericht op koppels en minder op kinderen. Erg mooie afwerking, zeer ruime badkamers, zeer goed ontbijt, erg lekker, veel keuze, europees gericht

met partner, Mrt. 2011
"Heerlijk luxe hotel"
van Moorsel
13-4-2011 wij hebben in het Al Bandar gedeelte geslapen 7 nachten. Het was echt genieten, prachtige luxe kamer. Goede keuze om in het Al Bandar gedeelte een kamer te boeken. Hier zijn de mooiste terrasjes en zwembaden. Wij hadden halfpension geboekt het eten was super lekker HEEL veel keuze met het ontbijt en het avond eten. Je had nog meer restaurants maar dan moest je extra betalen. Maar je had zoveel keuze in het buffet restaurant dat wij daar geen behoefte aan hadden. Fijne strandstoelen, je krijgt een eigen koelboxje met flesjes water erg handig!! Bij het zwembad kun je ook heerlijk lunchen. De lazy river is ook rustgevend lekker dobberen in een zwemband. Je hebt een gratis bus vanuit het hotel naar de Mutrah souq 1 x per dag. Het is 40 min rijden vanaf het vliegveld. 30 min naar Muscat centrum. Gratis internet in het hotel. Prachtige receptie.Wij gaan zeker nog een keertje terug!!

met jonge kinderen, Nov. 2008
"Goed hotel voor koppels zonder kinderen"
notable
16-12-2008 wij verbleven in november in de afdeling al waha van het shangri la hotel, het personeel is uitnemend vriendelijk, de kamers proper maar ik had toch iets meer verwacht voor kinderen, we kozen de afdeling al waha omdat deze speciaal gequoteerd stond als kind vriendelijk : er was inderdaad wel een kids club maar die had geen buitenactiviteiten....we gaan naar de zon dus niet om binnen activiteiten te doen.
s'avonds was er niks voorzien qua buffet voor kinderen, de keuze van het buffet was niet uitgebreid en was alle dagen in hetzelfde genre; ik moest echt zoeken om iets te vinden voor onze zoon ! je kon iets van de kinderkaart bestellen maar daarvoor moest dan weer bijbetaald worden.

"Er zijn mooiere plekjes te vinden"
Tim Hofman
1-11-2008 Vrij druk, vrij toeristisch, stranden niet geweldig, vrij prijzig, kortom, er zijn mooiere plekjes en hotels te vinden in de buurt

met partner, Mei 2008
Smit
27-5-2008 Geweldig hotel, prachtig strand, super vriendelijk personeel! Het ligt vrij ver van de hoofdstad Muscat, maar er gaat een bus naar de stad en natuurlijk is makkelijk een taxi te bestellen. Bij de 3 hotels zijn voldoende restaurants! Oman is een prachtig schoon land! Echt wel een aanrader om een weekje uit te rusten in dit hotel.

met vrienden, Feb. 2007
Vandewalle Pol
14-3-2007 prachtig hotel , 1 week verbleven , super vriendelijk een prachtig land , we zijn 4 dagen met gids rondgetrokken zeer proper land maar niet goedkoop