Hotel South** in Sevastopol Oekraïne beoordelingen 4.4 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.884 bezoekers online
Home > Oekraïne > Sevastopol > Hotel South**

6,6
3,4
Voorkant avond

Hotel South scoort een 4,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel South**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel South** in Sevastopol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel South** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oekraïne. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oekraïne. Vergelijk Hotel South** met andere accommodaties in Sevastopol.

2 beoordelingen over South**

met jonge kinderen, Feb. 2011
Slechte service
Tanja
15-2-2011 Wij verbleven in februari en waren de enigste klanten. Overdag moest je daarom het gehele hotel doorzoeken om iemand te vinden. Er was geen warm water en de verwarming stond minimaal aan. S'avonds kwam de receptionist met de mededeling dat onze baby van 6 maanden teveel huilde en lawaai veroorzaakte. Gelukig hadden we maar 2 dagen geboekt omdat we ons verblijf verder zouden houden in appartement omega bij Robin in Sevastopol. (Nederlander en had ons al gewaarschuwd voor dit hotel) Voor Omega zie de beoordeling ook hier op zoover. Ons zien ze hier nooit meer terug want als je in een hotel wil verblijven zijn er meer met een betere prijs, kwaliteit en service!

met jonge kinderen, Jan. 2009
Mooi hotel op mooie plaats
bart
6-3-2009 Het hotel is in het centrum van Sevastopol naast de Historische boulevard op ongeveer 10 minuten lopen van de haven. Vriendelijke service en naast het hotel een restaurantje waar een ontbijt genuttigd kan worden. Het hotel is pas een jaar oud en leuk ingericht. Oj een groor voordeel is dat het geheel rookvrij is!

3,8
6,6