(Cruise)schip Ocean Dream*** in beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 1.708 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Ocean Dream***

Beoordelingen (Cruise)schip Ocean Dream***

_
6,5
ocean dream in de baai van Villa France

(Cruise)schip Ocean Dream scoort een 7,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Ocean Dream***? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Ocean Dream*** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van (Cruise)schip Ocean Dream*** vinden.

2 beoordelingen over Ocean Dream***

Wat een sensatie 31-8/ 7-9
Trudie
9-10-2008 Door t goede advies van touroperator uit diemen hebben we 'n cruise geboekt op de Middelandse Zee.We vlogen naar Barcelona,toen op t schip Ocean Dream van Pullman.We zijn naar Tunesie Malta Sicilie Rome Monaco en Barcelona geweest.t was n schitterende ervaring,Veel gezien.t was All-inclusive.t diner was voortreffelijk,uit 5 verschillende menu's bestellen.t personeel op de boot was heel behulpzaam.werd veel spaans gesproken,tegen ons wilde men graag engels praten.Dat was heel fijn.Excursies zijn echt een aanrader.We willen zeker nog n keer heen.Want de indruk die je krijgt is onvoorspelbaar, gewoon nog een keer beleven. Er is geen minpunt te bedenken. behalve als je de engelse/spaanse taal niet verstaat dan wordt het moeilijk. Maar het is een echte aanrader. We zijn touroperator dan ook zeer dankbaar dat zij ons dit hebben aangeraden.En het is voor iedereen zowel jong als oud.

met partner, Sept. 2008
Een sensatie
Martin en Trudie
1-10-2008 Door het goede advies van touroperator hebben wij 'n cruise geboekt op de Middelandse Zee. Wij vlogen naar Barcelona en toen op het schip Ocean Dream van Pullman. WIj zijn naar Tunesie, Malta, Sicilie, Rome, Monaco en Barcelona geweest. Het was een schitterende ervaring. Heel veel gezien. Het was All-inclusive. Het diner was voortreffelijk, je kunt elke dag uit 5 verschillende menu's bestellen. Het personeel op de boot was heel behulpzaam. Er werd veel spaans gesproken, maar tegen ons wilde men graag engels spreken. Dat was heel fijn. De excursies zijn echt een aanrader. Wij willen zeker nog een keer heen. Want de indruk die je krijgt is onvoorspelbaar, dus je wilt het gewoon nog een keer beleven. Er is geen minpunt te bedenken. behalve als je de engelse/spaanse taal niet verstaat dan wordt het moeilijk. Maar het is een echte aanrader. Wij zijn touroperator dan ook zeer dankbaar dat zij ons dit hebben aangeraden. En het is voor iedereen zowel jong als oud. Voor ieder wat wils