(Cruise)schip Oasis of the Seas**** in beoordelingen 9.3 | Zoover

_
(Cruise)schip Oasis of the Seas**** cruise

Beoordelingen (Cruise)schip Oasis of the Seas****

cruise
(Cruise)schip Oasis of the Seas scoort een 9,3 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Oasis of the Seas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Oasis of the Seas**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van (Cruise)schip Oasis of the Seas**** vinden. Je kunt 2 video's van (Cruise)schip Oasis of the Seas**** bekijken.

27 beoordelingen over Oasis of the Seas****

met partner, Apr. 2012
"Onvergetelijke cruise"
Fam. van Velzen
17-5-2012 Wij hebben een perfect georganiseerde reis met dit grootse schip gemaakt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Tip, indien je een binnenhut neemt, dan aan de achterzijde van het schip een hut nemen, dan kan je vanaf je balkon de watershows zien, zeer indrukwekkend.

met partner, 2011
"Helemaal top!"
Pascalle Graafland
19-12-2011 Het was onze eerste ervaring op een cruise schip. Hadden we misschien beter niet kunnen doen, want ik denk dat andere schepen niet zo mooi en spectakulair kunnen zijn als de Oases. Wat een geweldig schip! Groot aantal mensen totaal niet storend, mede door de ruimte en het organisatie talent van de amerikanen. Je bent sneller in gecheckt op het schip met 5400 mensen, dan in een vliegtuig. Alles was goed, het eten, de service, het entertainment etc. Wij zijn samen gegaan zonder kinderen en familie. De volgende keer gaan we dat wel doen. Deze ervaring wil je zo graag delen. Er is voor iedereen wat wils.

"Geweldig"
Leon Janson
5-10-2011 Even naar de negatieve reactie´s gekeken. Ja je bent inderdaad een cashmachine maar voor niks gaat de zon op. Druk op de boot? Ja maar niet storend. 5400 mensen op de boot. Niet veel van gemerkt. Ja als je rust wil dan moet je naar een hutje op de hei.Het was een geweldige ervaring. Volgend jaar met de allure of the seas.

"Voor herhaling vatbaar"
jakeman
4-11-2011 In mei 2010 hebben we al een cruise meegemaakt op de Oasis. Het schip was net in de vaart en er waren nogal wat afstemmingsproblemen.
Toen hebben we de cruise met een acht beoordeeld. Velen zullen de acht erg laag vinden, echter het jaar voor de cruise met de Oasis hebben we een cruise gemaakt met de Freedom of the Seas en op dit schip verliep toen alles erg gladjes. Ons referentiepunt was dus de Freedom of the Seas. Onlangs, september 2011, hebben we weer een cruise gemaakt met de Oasis en we moeten toegeven de Oasis heeft de kinderziektes achter zich gelaten en is in oordeel gestegen.

met vrienden, Juni 2011
"Alles was FANTASTISCH!!!!"
Yvonne
21-6-2011 Fantastisch schip!! Heel groot, heel mooi en heel indrukwekkend!! Prachtige shows, echt op TOP-niveau!! Geweldige cruise-director, Richard Spacey. De bediening is voortreffelijk, iedereen wil het je naar de zin maken. Het eten, zowel in het restaurant als in de Windjammer was zeer goed. Veel keus en heerlijk. Mooie hut met balkon. Kan geen enkel min-puntje opnoemen. Dit schip is echt een aanrader!!

met partner, Mei 2011
"Super geweldig!!"
Sandra
25-5-2011 Ik ben het helemaal eens met Liesbeth. Wat een geweldige ervaring! Alles was super goed geregeld. Eten super, geweldige kamer met balkon en zeezicht, fantastische shows van Broadway kwaliteit en ga zo maar door!! Zoo Amerikaans allemaal, maar zooo geweldig! Er is zo veel te doen en te zien op het schip, geen moment verveeld daar! Een echte aanrader en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, 2011
"Geweldig."
Suzanne
10-5-2011 Afgelopen april zijn wij met de Oasis of the Seas door de Carribean gevaren. Wat was dat een belevenis. Het schip is enorm, je kunt er alles doen wat je wilt!

Het eten was perfect, de mensen die daar werken zijn geweldig en het schip is super.
Voordeel van zo'n groot schip is dat je de zee niet voelt als je vaart. Je hebt veel te beleven en kan je niet vervelen.

De hutten zijn erg prettig en vooral schoon! Het eten is heerlijk en voor iedereen. Voor de kindjes zijn er ook leuke activiteiten.

Zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Een geweldige cruise"
Liesbeth
21-5-2011 Dit was onze eerste cruise en het was fantastisch. Het schip was heel mooi elk dek was gewoon super. wij hebben onze ogen uigekeken.Het eten was fantastisch. Wij aten bijna elke dag in het hoofd restaurant waar je een eigen tafel hebt en elke dag een nieuwe menu kaart. De shows waren geweldig. Het zijn allemaal fantastische shows in Las Vegas stijl.Voor ons voor herhaling vatbaar en dan zeker weer met Royal Carribean.

met partner, Feb. 2011
"BIZAR!"
David
18-3-2011 Vanaf de terminal loopt alles zo 'smooth'. Binnen 10 min a/b. Op het schip: bizar! Zo mooi & zo groot. Vaker op cruise geweest en dit schip slaat alles. (ontwerp, afwerking) Central Park was onze favoriete 'buurt'. Niet zoals elders slechts een dining room en een lido. Overal heerlijke restaurants, voor ieder wat wils en het meeste gratis of een heel kleine bijdrage. Het entertainment is werkelijk van echte topklasse. Mis niet: hairspray, oasis of dreams & de comedy club.
Ja, het is drukker dan een gem. schip. De Oasis vaart altijd uitverkocht. Bij ons betekende dit 6173 pass. en 2160 beman. Door een geniaal systeem wat aangeeft hoe druk het overal is (lcd schermen) kun jezelf de rustige plaatsen opzoeken. Wij hebben iig nooit ergens hoeven wachten. Last van zeeziekte? De Oasis heeft niet bewogen! Geen machines gehoord. Hut: perfect! Tips: Bij boeken krijg je een rccl account. plan dan alvast je vakantie: shows, restaurants, wijn & tours. Hierdoor loop je a/b als vip langs alle rijen

met een groep, Dec. 2010
"5400 personen op één ship is wel HEEL druk !!!"
Wim Vanderschueren
19-1-2011 Dit is Disney op het water. Heel Amerikaans. Klanten worden gezien als cash machines. Alles is te betalen en het is behoorlijk duur. 7 dagen meegereisd met deze drijvende stad, slechts 3 X aangemeerd. Ofdat we nu in Haitï, Mexico of ergens anders zaten nooit het gevoel gehad dat we op een authentieke plaats waren. Als we op het ship zaten waren de zwembaden overbezet, alle ligstoelen bezet en lagen we als sardinnes op dek.
Op locatie werden we overal op dezelde manier behandeld : domme toeristen...
Service is heel goed, eten is lekker. Wij waren met een groep van 30 personen, de jongste 5 jaar de oudste 70 jaar, voor dit soort van groep en in de winterperiode misschien de beste manier van reizen, echter voor mijn echtgenote en mezelf : te druk, te duur, te weinig authentiek, te ver, te weinig aangemeerd en vooral TEVEEL VOLK !!!