(Cruise)schip Norwegian Jade***** in beoordelingen 8.7 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Norwegian Jade*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Norwegian Jade***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68
vakantiefoto's
van (Cruise)schip Norwegian Jade***** vinden. Je kunt 1
video
van (Cruise)schip Norwegian Jade***** bekijken.
Minder tekst <<
(4)
alleenreizend
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(99)
ALL
met partner, Mei 2012
"Topvakantie met een glutenvrij dieet!"
Inge Peters
18-5-2012
Als reactie op de beoordling van Dorien Agelink van 9-5: ook wij hebben zowel met de Gem als de Jade, maar ook met de Epic gevaren. Mijn man heeft ook een glutenvrij dieet en het is inderdaad geen probleem. Op alle schepen van NCL zijn ze hier inderdaad prima op ingesteld, zowel bij het ontbijt als het buffetrestaurant. Maar ook bij bv de teppanyaki was het goed geregeld! Geen moeite is teveel, wanneer je iets speciaals wilt wordt het direct geregeld. Bij een rondleiding op het schip, achter de schermen, heb ik zelf kunnen zien dat ze precies weten wat dit dieet inhoudt en het is knap dat het zelfs op zo'n groot cruise schip mogelijk is om lekker glutenvrij te eten. Ik had al eerder beoordelingen gegeven over de schepen, maar ik vond het goed om hier nog even de aandacht op te vestigen! Dit jaar gaan we weer twee keer met de Jade cruisen en we hebben er nu al zin in!Bij vragen, mail me gerust!
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Cruisen met een glutenvrij dieet"
Dorien Agelink
9-5-2012
Glutenvrij cruisen is geen probleem bij NCL. Wij hebben voor de tweede keer ervaren (twee jaar geleden op de Norwegian Gem en nu op de Norwegian Jade) dat je met een glutenvrij dieet prima terecht kunt op de schepen van de Norwegian Cruise Line. Ze zijn er prima op ingesteld. Onze dochter heeft werkelijk iedere dag kunnen genieten van heerlijke glutenvrije gerechten. Alles is aan boord, zelfs glutenvrije wafels, pizza en pasta. En het ijs uit de ijsmachine is ook glutenvrij! Ze kon elke dag dus zelf een glutenvrij ijsje tappen! Genieten dus!
Bij aankomst in de hut lag er een brief klaar met een telefoonnummer van een contactpersoon die je op ieder moment kunt bellen met je glutenvrije wensen. De kok van het buffetrestaurant heeft ons op de dag van aankomst rondgeleid en precies verteld wat wel en niet glutenvrij was. En tijdens het chocoladebuffet idem dito! Niets dan lof voor deze geweldige service! Een aanrader voor iedereen die onbezorgd glutenvrij wil genieten!
met partner, Apr. 2012
"Ook voor jonge mensen super!!!!!!!!!!"
Susan hesterman
2-5-2012
10 jaar lang wilde we cruisen maar we hadden een beeld in ons hoofd dat beeld was oude mensen en vast zitten op een boot..... Maar wij waren wel 1 van de jongste maar helemaal niet vervelend.... Wat een prachtig schip! Alles in details verzorgd! Je voelt je echt oprecht gewenst! Het personeel is top! De restaurants geweldig! Ik ben zelf een mogelijke eter maar voor mij voldoende keuze! We gingen welhet schip af maar we vonden het leuk op het schip dus die plaatsen konden ons wel gestolen worden! We hadden wel heel veel geluk met zulk mooi weer! We hebben het rondje Barcelona messina dubrovnic split en koper gedaan!dubrovnik erg mooi! Nooit meer anders!! De afscheidsavond de show is sensationeel! Een echte tranentrekker! Nog geen week thuis alweer opnieuw geboekt! Kijk uit verslavingsgevaar! Doen!
De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Mrt. 2012
"Fantastisch"
marleensiebum
10-4-2012
Dit was onze derde cruise en de beste. Wij hadden een buitenhut met balkon. De hut was netjes en verzorgd. Het balkon en de badkamer waren groter als op de M.S.C. musica. Ook de shows waren beter.
De excusies waren ook goed. De prijs valt erg mee, doordat de euro meer waard is dan de dollar.Als wij weer gaan cruisen, gaan we weer met deze boot.
met partner, 2012
"Geweldig"
Tv/d Dobbelsteen
22-3-2012
Het schip is heel mooi wij hadden een binnenhut die was niet groot maar wel practisch ingedeeld genoeg berg ruimte voor je kleren . de douche is ook prima het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk en vrolijk . kamers worden 2x per dag schoongemaakt
De buffetten waren super luxe en heel smaakvol .voor ieder een wat
De andere restaurants waren ook heerlijk
Hele leuke live band aan boord s,avonds in de disco iedere avond een ander thema heel gezellig
In het theater waar menig stad jaloers op zou zijn zo moooooooooooooi
Ook elke avond een andere show van hoog nivea
Als ik een minpunt moet noemen zijn het de drank prijzen voor een wijntje en biertje was je toch 10 euro kwijt .dat zou wat minder kunnen
Verder waren de excursie ook goed prima geregeld veel keus ook
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar
met partner, Mrt. 2012
"Schitterna schip"
blombos
Bekijk foto's
13-4-2012
Cruise schip de Norwegian Jade, heel mooi schip,heerlijk eten, perfecte accommodatie, uiters vriendelijk personeel,entertaiment is buitengewoon van kwaliteit. TOP met hoofdletters.
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Super cruise gemaakt met de Norwegian jade"
anja
28-2-2012
De cruise was van Barcelona naar Madeira en Canarische eilanden.Ik heb al meerdere malen gecruist maar dit was de eerste keer met de NCL We hebben een super vakantie gehad Het eten was heerlijk met name in de Main restaurant. de kamer met balkon heerlijk een beetje krap rondom als je de bedden single had staan.Amusement zeer goed zeker de 4 elementen show was sensationeel.Je merkte dat het personeel het ook naar hun zin hebben,werkte als een perfect team. Zonder uitzondering willen ze je een perfecte vakantie geven.Voor herhaling vatbaar en ik zal dan ook zeker je advies geven hiermee te reizen
met partner, 2012
"Geweldige ervaring"
louise kas
10-2-2012
Januari/Februari cruise op de Norwegian Jade: in 1 woord: geweldig! Ontzettend aardig personeel en behulpzaam. Prima eten en genoeg animatie voor iedereen! Ik raad het iedereen met zeebenen aan!
met vrienden, Feb. 2012
"Een super-cruise"
H.de Ridder
Bekijk foto's
20-2-2012
accomodatie, entertainment, service, hygiëne en catering, alles super.
met een groep, Feb. 2012
"Fantatische cruise"
marian de jonge-de ...
Gereisd met
19-2-2012
was een fantastiche cruise met een hele lieve bemanning ontzettend verwend!
Prima eten en shows waren erg leuk!
Een cruise om aan te bevelen. Ben al op diverse schepen geweest maar dit was een
hele fijne cruise.
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie