(Cruise)schip Norwegian Gem in beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.263 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Norwegian Gem

Beoordelingen (Cruise)schip Norwegian Gem

_
1 VAN ZWEMBADEN

(Cruise)schip Norwegian Gem scoort een 8,7 uit 10, op basis van 156 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Norwegian Gem? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Norwegian Gem in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 118 vakantiefoto's van (Cruise)schip Norwegian Gem vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip Norwegian Gem bekijken.

128 beoordelingen over Norwegian Gem

met oudere kinderen
Aanrader!
Noëlla Vanvoorden
1-12-2010 Zeer mooi interieur, vele faciliteiten, wel erg druk. Alle leeftijden aan boord en in de zomervakantie enorm veel families met kinderen.
Service kan beter, zeker wanneer je bedenkt dat je zowiezo 10$ per dag fooi betaalt. Frisdranken zijn laag van prijs, zeker wanneer je een forfait neemt. Alcoholische dranken zijn vrij prijzig, wijn kan je best per fles nemen, je kan deze laten bewaren, indien ze niet leeg is, en de volgende dag weer opvragen.
A la carte restaurants bevielen ons goed, het buffetrestaurant was erg druk, niet echt gezellig te noemen. Over het algemeen waren de maaltijden van goede kwaliteit.
Excursies aan boord zijn zeer duur.
Alles is zeer goed georganiseerd, het van- en aan boord gaan loopt gesmeerd, kortom een aanrader voor een cruisepubliek dat van een lossere sfeer houdt.

Minder dan de eerste keer
Wil en Hans
26-10-2010 Wij hebben voor de tweede keer een cruise gemaakt met de Gem. Het viel ons op dat er kleine dingetjes minder waren dan de eerste keer. Het was zeker niet slecht. Maar toch op alle fronten een beetje minder dan de eerste keer. We hebben verder een prima vakantie gehad. De drankjes zijn aardig aan de prijs zeker als er nog 15% service bijkomt. Ook de verplichte fooi is fors.

met partner, Okt. 2010
Een heel nieuwe belevenis, onze eerste cruise.
Stephan
24-10-2010 Korte toelichting:
Geweldig eten, heel vriendelijke, attente en behulpzame gastheren en -vrouwen. Een goed ge-oliede organisatie.
De onboard-prijzen zijn best aan de pittige kant te noemen, zeg maar: de drankprijzen zijn Scandinavisch. (ook buiten de territoriale wateren)
Niet dat het voor ons een groot probleem was, maar tijdens onze cruise was er geen Nederlandse berichtgeving. ( dagberichten of om-, oproepen in het Nederlands) Dit ondanks de grote hoeveelheid Nederlandse gasten.
Wij hebben een geweldige week gehad en gaan zeker nog een keer "in zee met een cruise".

met partner, Aug. 2010
Fantastisch
Bea Brandsma en Rob...
6-9-2010 Het was onze eerste cruise en we hebben genoten. Wat een prachtig schip en wat een luxe. We hadden een mini-suite en die was prachtig. De verzorging van en in de suite was geweldig. Het eten was in alle restaurants heerlijk!! De service aan boord was prima, niets op aan te merken. De shows in het theater waren top!
Het enige minpunt vonden wij de beschikbaarheid van de bedjes rondom het zwembad. De handdoeken werden al in alle vroegte op de bedden neergelegd en men gaat gewoon op excursie. Hierop zou betere controle moeten plaatsvinden.
De tijd in Heraklion was te kort om echt iets te kunnen bezoeken.
Een volgende cruise zouden we weer met Norwegian doen vanwege het freestyle concept.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Een schitterend avontuur om nooit te vergeten!
charles
24-8-2010 Dit schip heeft zoveel faciliteiten dat je bijna verdwaal. Wat een mooi schip! Het cabinepersoneel (Ali en Rollie) waren uiterst behulpzaam en vriendelijk. Trouwens geen onvertogen woord over de complete bemanning (voornamelijk uitde Phillipijnen). Wel jammer dat we op 1 haven na (Heraklion) gebruik moesten maken van de tenders. Dit koste toch veel tijd als je ook 's ochtends gezellig met elkaar wilde ontbijten. Het eten is geweldig zowel in de (specialiteiten)restaurants als bij het buffetrestaurant. Wel heel veel spanjaarden en italianen aan boord (althans zo te horen naar het lawaai dat ze maken). De stop in Heraklion was te kort om echt iets te gaan ontdekken. De kamers zijn uitstekend ingericht (wij hadden gewoon een 'simpele' binnenhut). Als negatief punt ervaren is de lig-zitruimte bij het zwembad. Geen stoel te vinden als je niet heel vroeg je handdoek erop legde! En natuurlijk werden de stoelen de gehele dag 'gereserveerd'. Al met al een eerste cruise die we niet snel vergeten

met een groep, Aug. 2010
GEWELDIG! Zéér goede service en heel lekker eten!
E.
5-2-2011 Wij zijn in augstus met familie voor het eerst op cruise gegaan. Wat een mooie boot! Zowel vanbinnen als vanbuiten is ziet het er prachtig uit. Toen we onze koffers uitgepakt hadden, gingen we iets eten in het buffetrestaurant. Ik stond echt versteld, er was zoveel keuze! En het was heerlijk. Er waren 2 zoutwaterzwembaden. Het ene was alleen voor volwassen, dat was wel jammer. 1 dag was het kinderzwembad niet beschikbaar dus toen mochten we wel in het volwassenenzwembad. De service was geweldig! ZO vriendelijke mensen. De kamers waren ook mooi. Kort samengevat: GEWELDIGE BOOT. Ik wil zeker nog eens op cruise gaan met de norwegian gem :)

met oudere kinderen, 2010
In één woord geweldig
Jacqueline
29-7-2010 Met pubers van 16 en 17 leek ons het "free-style" concept een goed idee. En dat was het. Heerlijk dat je niet aan tijd gebonden aan tafel moet.
De hut was ruim genoeg, mét balkon, en schoon. Lekker veel handdoekken in de badkamer. Op het dek genoeg ligbedden, waar je ook speciale handdoeken voor kreeg. Het eten was prima. Personeel super aardig en altijd in voor een praatje. Wisten na één dag je naam en je favoriete drankje. Kids hadden een "soda-sticker" en konden dus onbeperkt cola etc. drinken. Als bediening zag dat hun glas leeg was, brachten ze vaak zomaar een "refill". Een onvergetelijke vakantie en zeker voor herhaling vatbaar.
PS. Wij waren met de auto gekomen en ook het parkeren was super geregeld.

met vrienden, Juli 2010
Proficiat aan de rederij NCL
heidi.promotie
8-12-2010 Na onze ervaring in februari met MSC Fantasia, hebben wij terug gekozen voor de FREE STYLE van NCL en toevallig terug met NCL Gem. Een zeer toffe rederij met goed opgeleid en vriendelijk personeel. Ook het Freestylen is enorm tof, zodat men in alle vrijheid kan kiezen, wanneer en waar je zelf wil gaan dineren. Ook is het self service restaurant steeds geopend, wanneer men zin heeft in een snack of aldaar zijn uitgebreid etentje wil doen. Nergens geen probleem. NCL is één van onze geliefkoosde rederijen, evenals Royal Caribbean. Zéker voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Juli 2010
Super!!!!
alessandra
15-8-2010 onze tweede cruise maar nu freestyling, dat is geweldig: eten wanneer en waar en met wie je wilt (dus niet met vreemden, 1e of 2e gang)
superschoon werkelijk alles, van de hut tot het eten, kon nergens iets vies of onhygienisch ontdekken, iedereen supervriendelijk. alleen wat tegenviel was weer een bepaalde groep mensen die de bedjes bij het zwembad weer inpikten en de badmeester aldaar deed daar niets aan.(terwijl er wel vermeld stond dat als er binnen een halfuur niemand op het bedje verscheen de handdoek er af gehaald zou worden, dat gebeurde dus niet en menig incidentje volgde door gasten die dat zelf maar deden, punt van verandering en attentie zou ik zeggen).Prachtig schip met meesterlijk kleurpatroon, zelfs de vloerbedekking is steeds anders en bijpassend, echt subliem. Route fantastisch, behalve Kreta, te kort voor iets leuks.
Al met al topvakantie

met oudere kinderen, Juli 2010
Fantastische ontspannende vakantie gehad
lammers
24-7-2010 Heerlijke vakantie gehad met de NCL Gem. We zijn gegaan met 2 volw. ( waarvan 1 rolstoeler) en 3 tieners. Eén en al service op dit schip. Mooie cabins alles aanwezig, zoals handdoeken / badlakens / douchegel /shampoo. je hoeft dus alleen maar je kleren mee te nemen.
De tieners hebben zich uitstekend vermaakt, vrienden gemaakt ( veel jeugd aan boord ), weinig gebruikt gemaakt van de teenageclub. Entertaiment was erg goed te noemen oor elk wat wils. Voor rolstoelers is alles erg goed bereikbaar. De bestemmingen waren allen de moeite waard. Zeker Venetié en Nafplion. Wij gaan zeker weer cruisen met de NCL.

zakelijk (1)
met een groep (4)