Hotel Sorlandet in Kristiansand Noorwegen beoordelingen 5.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sorlandet

5,6

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Sorlandet

DRONNINGENSGT 66-68 BOX 2048 POSEBYEN, 4610, Kristiansand
Hotel Sorlandet scoort een 5,8 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sorlandet? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sorlandet in Kristiansand, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vest-Agder. Vergelijk Hotel Sorlandet met andere accommodaties in Kristiansand.

2 beoordelingen over Sorlandet

5,6
"Dit nooit meer"
v d moosdijk
26-8-2011 lijkt wel of ze een oudhotel aan het opknappen zijn ,rommellig terras,kamer niet af , gordijntjes op bad kamer met punaise vastgezet ivm inkijk geen drinken te krijgen geen restaurant alleen eenvoudig ontbijt en receptie gaat om 24 uur dicht,sombere uitstraling aan buiten kant en rekende teveel dan afgesproken met touroperator

alleenreizend, Okt. 2009
"Prima hotel!"
S.
27-10-2009 Mooie en schone kamer, lekker bed. Het uitzicht was wat minder, vanuit mijn kamer keek ik naar een betonnen muur/dak.

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam en spreekt goed engels.

Ik heb alleen ontbeten en dat was prima, vers brood, eieren, voldoende beleg, lekkere melk, dat is wat ik belangrijk vind en het was lekker rustig tijdens het ontbijt.

Draadloos beveiligd internet was niet altijd beschikbaar op mijn kamer op de 2e verdieping. In de lobby kon je gebruik maken van een onbeveiligd netwerk en daar is mijn hotmail gekraakt en veel spam vanaf mijn mail verstuurd.