1-8-2011
gelegen aan een prachtig meer, met daardoor vele mogelijkheden om je op en in het meer te vermaken. diverse boten zijn te huur. strandje voor de mooie dagen. Rustige camping met ruimschoots speelmogelijkheden voor de vooral jonge jeugd. Midgetgolf en beachvolleybalveld en niet te vergeten draadloos internet voor de wat ouderen.
mooi vlak terrein.Hutten van verschillend luxeniveau te huur: schoon en compleet. Heerlijk om zittend in de hut (wij hadden ook regen) te genieten van het prachtige uitzicht over het meer.
heel hulpvaardig en vriendelijke eigenaar en personeel! In de winkel zijn enkele levensmiddelen verkrijgbaar en tevens enkele maaltijden te verkrijgen (heerlijke pizzas). De bakker brengt elke ochtend vers brood, mmmmmmm.
Vanaf de camping zijn vele, verschillende auto, fiets en wandeltochten te ondernemen, oa is de nabijgelegen Gaustatoppen te beklimmen voor de sportievelingen. In het vlakbij gelegen dorpje is een bank, supermarkt, benzinestation, sportwinkel en bakker.
31-7-2010
Er was een leuk speeltuintje met trampoline en voorl veel waterspeelmogelijkheden. We hebben er wel genoten, maar wat tegenviel is dat er overal extra voor moet worden betaald: afwaswater, gebruik oven, gebruik kookpitten, gebruik vaatwasser, sauna en dan natuurlijk de douche, de wasmachine, de droger, kano's, niets is gratis! Dat is jammer. De hutten waren allemaal gericht op de camping ipv op het prachtige meer. Het sanitairgebouw stond juist weer wel aan het meer, jammer! Dat had van ons andersom gemogen. Verder is het een heel mooie camping op een mooie plek met veel speelpleizer voor de kinderen.
16-10-2008
Mooie camping in rustige omgeving. Mogelijkheid voor BBQ en voor zwemmen/kano-en.
Erg vriendelijke behulpzame campingeigenaar..
Dorpje dichtbij met supermarkt, bakker en bank.. Prachtige ondergaande zon!