Beoordelingen Camping Strynsvatn

24 mei 2013

Strynsvatn
Beoordelingen Camping Strynsvatn
Magnhild & Johan Alfred Meland, 6783, Stryn
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Strynsvatn in Stryn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Strynsvatn zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Strynsvatn scoort een 8,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Strynsvatn in Stryn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Strynsvatn, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Strynsvatn de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping Strynsvatn vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sogn og Fjordane. Vergelijk Camping Strynsvatn met andere accommodaties in Stryn.

7 beoordelingen over Strynsvatn

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuke camping goede hytter"
Otter
9-6-2012 We verblijven momenteel in een huisje op camping Strynvatn. De camping wordt door een weg gescheiden van het meer. De weg geeft wel wat geluidsoverlast. In ons huisje heb je er geen last van maar buiten wel. En ik neem aan dat mensen in een caravan of tent dichtbij de weg hier wel last van hebben. De camping is behoorlijk groot. Er staan veel Noren op vaste plaatsen. De weg is behoorlijk stijl.
Ons huisje is prima. Alles erop en eraan.
De camping heeft diverse speelplaatsjes voor kinderen.

"Geweldig"
Gwendolyn
21-8-2011 wij hadden een 6 pers. allergievrije bungalow. Ruim met 2 slaapkamers, badkamer en grote woonkamer. Keuken van alle gemakken voorzien. Veranda met prachtig uitzicht over het meer. Camping ligt tegen een heuvel, de kampeerplaatsen liggen hoger dan de huisjes. Het meer ligt aan de overkant van de doorgaande weg.
Behulpzame receptie. Geen gebruik gemaakt van het sanitair maar wel even gekeken en het zag er schoon uit. Camping ligt op 13 km van Stryn. Bushalte voor de deur. Internetverbinding minimaal.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Super camping"
Fam. Velgersdijk
8-2-2009 Hele mooie en zeer goed onderhouden camping. Sanitair is prima en er is zelfs muziek in de ruimte. Wij zijn met de tent geweest en stonden op een terras met speeltuin. Met 2 kinderen was dat erg fijn. Mooi uitzicht over het meer en beneden bij het meer was het heerlijk toeven. Wij zijn 1 week geweest waarvan prachtig weer tussen de 25 en 33 graden. Je kunt er pizza's afhalen en lekkere ijsjes halen. Als je wilt kun je elke ochtend vers brood bestellen. Er is ook een ruimte waar je kunt koken en gebruik kunt maken van en oven. Leuke wandeling maken achter de camping de berg op langs een prachtige waterval. Ben wel eens met bovenstaande opmerking dat je in de avond en nacht soms last had van het verkeer maar verder super leuk.

Familie, Juli 2008
"Mooie camping, helaas gelegen aan doorgaande route"
Erik Molenaar
30-7-2008 We zitten in een hytte op deze camping. De camping is op zich vrij rustig, maar de hytte ligt op 30 meter van de doorgaande weg (de 15) en die maakt behoorlijk wat lawaai. Verder is er tussen de weg en onze hytte een mooie kinderspeelplaats met een trampoline die 's avonds helaas ook door volwassenen gebruikt wordt (gisteren tot na elf uur). Kortom bezoek gerust deze camping maar neem niet de hytter die op de eerste rij staan (1 -7). Geen gebruik gemaakt van openbaar sanitair, eetgelegeheid of activiteiten. Natuurschoon is prachtig!

Mado
10-10-2006 Goeie camping, vriendelijke mensen. Goede en schone voorzieningen.

Veel plaatsen voor tenten, maar ze hebben ook hutten.

Mooi gelegen bij meer, dichtbij zomerski-gebied en Geiranger.

In het dorp Stryn zijn (toeristen)winkels en een supermarkt.

Familie, Aug. 2006
K. Seldenrijk
4-8-2007 Mooie omgeving, we hadde prachtig weer, goede camping om mooie trips te maken naar o.a. geiranger, briksdalen

met partner, Mei 2005
"Heerlijk kamperen"
Bourgonje
30-4-2009 Prima camping, vlakbj het zomerskiegebied Strynflell. Verder kan je ergoed mountenbiken in de omgeving

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?