Camping Olden Gytri*** in Oldevatnet Noorwegen beoordelingen 9.2 | Zoover

Camping Olden Gytri*** Oldevatnet

Beoordelingen Camping Olden Gytri***

Oldedalen 6788, 6788, Oldevatnet
Camping Olden Gytri scoort een 9,2 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Olden Gytri***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Olden Gytri*** in Oldevatnet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Olden Gytri*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sogn og Fjordane. Vergelijk Camping Olden Gytri*** met andere accommodaties in Oldevatnet.

9 beoordelingen over Olden Gytri***

"Sinds een paar jaren voor herhaling vatbaar!"
John van Hengelaar
2-8-2011 Komen om het jaar in Noorwegen vakantie vieren en gaan steevast een paar dagen naar John en Hildegun Gytri in Olden. Wat een ruimte en rust op deze camping. Een echte aanrader!

"Fantaschtische camping"
trolletje
26-11-2011 Camping Olden Gytri is een kleine camping die net voorbij Camping Olden ligt. Even het bruggetje over en je bent op de camping. De camping is prachtig gelegen aan het Oldevatn, een prachtig meer met uitzicht op een gletsjer. Het ligt aan de weg die naar het Briksdalbreen loopt, maar van de weg heb je geen last. Er liggen bootjes die je gratis mag pakken. Heerlijk om even over het meer te roeien of te waterfietsen. Of om te vissen, we hebben hier goed vis kunnen vangen! Verder is er gratis Wifi met heel goed ontvangst.

Olden zelf is geen bijzonder plaatsje, daar is wel een supermarkt en een bijzonder oud kerkje. Natuurlijk moet je de Briksdalbreen gaan bekijken. De gletsjer was wel een stuk minder groot dan toen wij hier in 2000 waren. Maar het blijft toch een mooi gezicht. Dat blauwe ijs, prachtig! En natuurlijk de prachtige waterval onderweg! Geweldig, wat een kracht!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Goede camping"
John en Els
27-11-2010 Dit is vooral een camping om Briksdalsbreen te bezoeken.

Ligging direct aan de weg. Op die weg is het 's ochtends en 2e helft van de middag wel druk, vanwege toeristenverkeer naar de Briksdalsbreen.

Als je direct aan het water kunt staan, heb je van die doorgaande weg niet veel last.

Sanitair is netjes. Gelegen aan het Oldevatnet.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig mooi"
Tiny
23-8-2010 Camping " Olden Gryti " is een kleine camping geweldig wat het uitzicht en de omgeving betreft. Zeer schoon sanitair en gratis internet. We verbeven er in augustus en het was er erg rustig.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fantastisch"
Lizet
7-8-2009 Wat is dit een fantastische camping. Klein, gemoedelijk, lieflijk, schitterend uitzicht, aardige en behulpzame eigenaren, bijzonder schoon sanitair. Wij troffen het helaas niet met het weer want anders waren we zeker langer gebleven! We hebben wel begrepen dat de gletscher steeds sneller smelt en in een aantal jaar tijd heel ver is teruggelopen. Deze zomer kon men niet meer bij het ijs komen. Dat lag mede in de oorzaak dat het voor onze komst erg heet was geweest.
Komen we ooit nog in deze hoek zullen wij zeker deze camping weer bezoeken!

met jonge kinderen
"Heel mooi !!!"
Erik
23-7-2009 WAT een mooie (kleine)camping.
Prachtig gelegen met uitzicht op de gletsjer die met helder weer zelfs
s'nachts te zien is.Juni/begin July
de beste periode.
Voor wie rust en ruimte zoekt, zal
het hier vinden.

Familie, Juli 2008
"Dit is een geweldige camping"
fam. huizing
8-10-2008 dit is een zeer mooie en goede camping, gelegen ongeveer 13 KM ten zuiden van olden, met uitzicht op een gletcher.
de prijs is goed vergeleken met de kwaliteit.
echt een aanrader

Familie, Juli 2008
"Topcamping!"
A. Doorn
13-8-2008 Fantastische camping! Warm onthaal door de eigenaar, die volgens ons meer iers dan noors bloed heeft. Staanplaatsen met voor ieder een goed uitzicht op het blauwgroene meer en de tegenoverliggende bergen. Veel watervallen.Er staat een grote open hut en een tipi op de camping waar je gratis gebruik van kan maken. Zeer gezellig ingericht. Zelfs het sanitair ziet er knus uit met een geheel houten inrichting. Grote complimenten voor deze camping!

Familie
Ruth
13-6-2008 Prachtige ligging aan water, met uitzicht op Melkefollgletser, zelfs 's nachts prachtig te zien.