30-7-2011
Wij zijn op deze camping 1 nachtje gebleven. Bij het oprijden van de camping merk je al gelijk dat je hier waar voor je geld krijgt. Hij is wat duurder maar ach, daar heb je dan ook een stukje kwaliteit voor. Wij kregen met de tent een mooi plekje aangewezen. Wij persoonlijk zouden niet langer blijven en puur op deze camping staan voor het ritje met de trein naar Myrdal(ga fietsend terug naar beneden,. Dit hebben wij nog mooier gevonden dan met de trein omhoog).Daarvoor is het ons te massaal.
4-9-2011
Hartelijke ontvangst door de familie.Erg schoon sanitair,kortom en fantische camping.
21-9-2011
Wij hebben op onze rondreis door Noorwegen, met de camper, 2 nachten op deze camping doorgebracht.
Het is een prima camping, met vriendelijk personeel, die je keurig naar de plek brengen en indien nodig overal mee helpen ( houten planken voor de zachte ondergrond en informatie over de omgeving ).
Het sanitair is netjes en schoon.
De camping heeft verschillende terassen, zodat je een leuk uitzicht hebt.
De ligging is mooi. Op loopafstand van de flam spoorbaan ( zeker doen, een belevenis ) en het centrum met de winkels ( supermarkt, souvenirs en kleding ), restaurant, station en spoormuseum.
Al met al een camping om nog eens terug te komen.