Hotel Thon Gildevangen** in Trondheim Noorwegen beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Thon Gildevangen**

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Thon Gildevangen**

Sondre Gate 22b, 7010, Trondheim
Hotel Thon Gildevangen scoort een 7,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Thon Gildevangen**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Thon Gildevangen** in Trondheim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Thon Gildevangen** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sør-Trøndelag. Vergelijk Hotel Thon Gildevangen** met andere accommodaties in Trondheim.

6 beoordelingen over Thon Gildevangen**

"Goed hotel"
S
20-8-2011 Op doorreis hebben we 1 nacht in dit hotel geslapen.
Plus:
-Centrale ligging
-Vriendelijk personeel
-Schone kamer
-Uitgebreid ontbijtbuffet
-" Flybussen" stopt voor de deur
Min:
-Zeer kleine kamer
-Ons raam keek uit op een blinde muur

met partner, Juli 2010
"Prima voor 1 nacht"
Mirjam
23-7-2010 Mooi gebouw. Kleine kamer, zonder airco, uitzicht een muur en opslag / rommel binnenplaats. Ontbijtbuffet de minst uitgebreide dat we in Noorwegen gezien hebben. we veel extra's voor kinderen, duidelijk op kinderen gericht hotel. Parkeren niet in de straat want je krijgt meteen een bon. Nagenoeg in centrum, vlakbij haven.

alleenreizend
"Mooi centraal gelegen."
Yvonne
3-3-2010 Goedgelegen hotel, geluiddichte kamers
Aardig personeel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Thon Gildevangen** bij:

met partner, Aug. 2006
Hugo de Jong
14-9-2006 Ik was zeer tevreden over dit prachtige hotel. Totaal geen last van herrie gehad. Het was zelfs zeer rustig. Het uitzicht vanuit onze kamer was prima. Heerlijk geslapen op een fantastisch matras.
Het ontbijt was overheerlijk en de bediening was eveneens correct.

Familie, Aug. 2006
Fam Landzaat www...
28-8-2006 Het Gildevangen Hotel ontving ons vriendelijk midden in de nacht .
De regen goot met pijpestelen uit de hemel en na een lange reis wil je nog een ding en dat is slapen...
Maar de regen maakte een hels kabaal op de kamer en de badhandoeken moesten in stelling worden gebracht ..
En er was veel herry van koelinstalaties of zo iets !!
De volgende morgen schrokken we ons een ongeluk van het ,,uitzicht ,, op een plat dak met
kapotte , verroeste regenpijpen , trappen en uitbouwsels en de koelinstalaties die meters uitzicht wegnamen en de herry was continu een ramp
De kinderen sliepen aan straat kant en pal tegenover eenpaar discotheken /nachtklubs of i d
En hadden geen oog dicht gedaan van de herry geschreeuw en gegil en toeterende auto's
De slaapkamers waren klein en donker ongemakkelijk ingericht ..
Niet een hotel om ooit nog eens terug te komen.

alleenreizend, Nov. 2004
"Eenvoudig hotel nabij station"
Rene
20-9-2009 Twee nachten in dit hotel overnacht. Hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het station. Zowel de receptie/lobby als de kamers kwamen op mij wat oudbollig over. Ouderwetse inrichting/gordijntjes etc. Ik had een éénpersoonskamer en doorgaans krijg je dan niet de beste kamers. Ter hoogte van kamerraam een felle lantaarnlamp. Dit in combinatie met dunne en dooschijnende pippi langkous gordijntjes en een kroeg aan de overkant met overwegend buiten hangende stamgasten (temperatuur plus 5) zorgden nu niet voor een al te beste nachtrust. Ontbijt(zaal) prima.