Vakantie Beoordelingen Trondheim Sør-Trøndelag vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Trondheim

2 juni 2012

Trondheim

Beoordelingen Trondheim

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Trondheim. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Trondheim. Ben je zelf op vakantie geweest naar Trondheim? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Trondheim scoort een 8,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 29 Hotels in Trondheim. Op Zoover vind je bovendien 63 vakantiefoto's van Trondheim. Je kunt 1 video van Trondheim bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Trondheim. Bekijk ook andere accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sør-Trøndelag.

8 beoordelingen over Trondheim

Sfeer
"Prachtige historische stad en religieus centrum"
Jelte
Sfeer
25-9-2011 Trondheim was vroeger hoofdstad van Noorwegen en is al meer dan 1000 jaar oud. Je moet de Nidarosdom hebben bezocht, centrum van religie. De dom heeft een schitterend gebeeldhouwde voorgevel. Je kunt makkelijk door de stad wandelen of fietsen. De wijk Bakklandet heeft kronkelstraatjes met mooie houten huizen uit 1650. Het is een erg gezellig stadsdeel met leuke restaurantjes en winkeltjes. Aan de rivier de Nidelva zijn de vroegere pakhuizen allemaal gerestaureerd en van een mooi kleurtje voorzien. Ook aardig om te zien is de Stiftsgarden, het grootste houten gebouw in Scandinavië.

"Een heerlijke stad"
w.l.reinking
Omgeving
6-6-2010 de kathedraal van Trondheim is overweldigend mooi en de stad is gezellig met prachtige pakhuizen aan de rivier en veel mooie gebouwen, de omgeving is schitterend

alleenreizend, Aug. 2007
Donna Frieda Siewer...
Omgeving
12-9-2007 Trondheim is een rustige stad, met veel mogelijkheden tot wandelingen in de bergen,
en een prachtige kathedraal,
waar ik tijdens de Olavsfestdage de mis heb bijgewoond na het einde van de pelgrimstocht.

De omgeving , waar ik verblijf hield , was rustig en
ik heb erg genoten van de gezonde zeelucht en de mooie bossen.

Esther Poortier
Omgeving
15-8-2005 Als je de E6 naar het Noorden volgt ga je bij Trondheim 3 tolpoorten door (15-25-10 NOK) Deze zijn bijna niet te vermijden.

In Trondheim stonden we op de camping bij Flakk. Dit is de dichtstbijzijnde camping (10 km van centrum).

Trondheim zelf is leuk om er een keer geweest te zijn, maar heb geen illusies van een wereldstad. In één dag is het te bezichtigen. Het wetenschapsmuseum is geen aanrader.

Er zijn mooie nieuwe winkelcentra en er hangt een gezellige sfeer.

met partner, Juli 2005
H. Noorlander
Omgeving
2-10-2006 Wij hebben Trondheim ervaren als een min of meer voorname stad met een mooi centrum. Voor herhaling vatbaar. Op een groot plein was tijdens ons bezoek een grote aardbeienmarkt: gewoon bijzonder. De kathedraal vinden wij overdonderend in zijn eenvoud. Helaas waren er heel veel toeristen.

met een groep, Dec. 2000
"Schitterende omgeving!"
Robert
Sfeer
14-5-2010 Ik ben hier in de winter geweest en het was er fantastisch. Ben ook nog noordelijker getrokken en heb in de bergen in een blokhut overnacht met een groep mensen van allerlei nationaliteiten. Overdag over de ongerepte fjorden gelopen. Zelden ben ik zo overweldigd geweest door de kracht en de schoonheid van de natuur.

met vrienden, Aug. 1992
"Een geweldige stad"
Madeleine
Sfeer
10-10-2009 Trondheim is een geweldige stad en ligt aan het Trondheimsfjord. Zag eerder staan geen wereldstad. Dat heb je in Noorwegen niet alhoewel Oslo een beetje in de richting is. Qua inwoners is dit de 3e stad van Noorwegen dus dat zegt al voldoende. Er is hier veel te zien. Natuurlijk zijn hier weer de gebruikelijke winkels, die hebben we een week niet gezien tijden onze trip door Noorwegen. De Nidaroskathedraal is een bezoekje waard. Verder de rode stadsbrug over de Nidelva van waar je de mooie pakhuizen kan zien, de hospitaalkerk, Kristiansten vesting en de oude straatjes met de gebruikelijke houten huizen. Het busvervoer is prima en er is een tram. De natuur in de omgeving biedt ook de mogelijkheid tot prachtige wandelingen.

met een groep, Juli 1986
"Oude hoofdstad"
Conny
Sfeer
19-4-2012 Trondheim is de oude hoofdstad van Noorwegen en is zeker een bezoek waard. De Nidarosdom is zeker aan de buitenkant mooi gedecoreerd. De historische binnenstad heeft mooi gerestaureerde huizen en houten pakhuizen die je vanaf de Bybrua brug mooi ziet liggen.