Hotel Rica Victoria Oslo**** in Oslo Noorwegen beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Rica Victoria Oslo**** Oslo

Beoordelingen Hotel Rica Victoria Oslo****

Rosenkrantz Gate 13, 0160, Oslo
Hotel Rica Victoria Oslo scoort een 7,7 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rica Victoria Oslo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rica Victoria Oslo**** in Oslo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Rica Victoria Oslo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oslo. Vergelijk Hotel Rica Victoria Oslo**** met andere accommodaties in Oslo.

6 beoordelingen over Rica Victoria Oslo****

met partner, Mei 2011
"Redelijke kamers, fantastisch ontbijt"
Jan
25-5-2011 Dit hotel heeft zijn vierde ster vooral te danken aan het uitgebreide ontbijtbuffet (meermaals verkozen tot beste hotelontbijt van Noorwegen). De kamers zijn redelijk standaard en hebben alles wat je van een hotel kunt verwachten in deze prijsklasse, geen gekke dingen. Een renovatie zou binnenkort wel uitgevoerd mogen worden. Gebruik van internet (wifi) is gratis tijdens het verblijf.

Het hotel ligt vlakbij het fort Akershus, de veerboot naar museumeiland Bygdoy en op loopafstand van de winkelstraat Karl Johans gate. De dichtstbijzijnde OV-halte is van tramlijn 12: Radhusplassen.

met partner, Apr. 2011
"Goed hotel"
Pascal
18-4-2011 Gewoon een goed hotel, je krijgt precies wat je verwacht. De ligging van het hotel is super, tussen het centrale plein van Oslo en de haven. Je wandelt er zo naar toe vanuit het treinstation, OV (metro, bus en tram) liggen op loopafstand.

De kamer is prima. We hadden een kamer op de eerste verdieping met een douche. Kamer is schoon, badkamer was ook erg schoon. Bedden waren prima, goede boxsprings.

De mensen die in het hotel werken zijn erg vriendelijk en behulpzaam, niet te formeel en niet te informeel. Ontbijtbuffet is super, verschillende soorten vis (zalm in drie varianten, haring in allerlei varianten, makreel), en alles wat je verder zou verwachten is er.

met partner, Mei 2010
"Hotel midden in het centrum!"
EP
1-6-2010 Het hotel ligt midden in het centrum en ook op loopafstand van het openbaar vervoer. Het hotel biedt ontbijt met een ruim assortiment. eventueel is het mogleijk om lunch te gebruken tegen betaling. Het hotel heeft geen diner faciliteiten, maar Mister Hong verderop in de straat is een hele goede aanrader!
Wij hadden een kamer dat geen raam naar de buitenlucht had, maar een raam met zicht op de ontbijtruimte die in het midden avn het hotel als een atrium is ingericht.
Indien we hadden gewild wat het krijgen van een andere kamer mogelijk.
De kamer was niet groet, maar wel met extra stoel. Bedden aan de zachte kant.
Nette badkamer inclusief fohn en ook voldoende handdoeken.
handdoekenservice werkte niet helemaal, want ook al hadden wij geen schone handdoeken nodig, we kregen ze wel (maar dat is beter als andersom..)

het hotel heeft verder niet veel faciliteiten, maar in het centrum is genoeg te doen!

met partner, Juli 2008
"Prima hotel met parkeergarage tegen betaling."
Nel
18-7-2008 Ruime kamer met zitje en uitgebreid ontbijt. Vriendelijke en hulpvaardige mensen aan de receptie. Ruime badkamer met ligbad. Mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten.

Hetty Gelling
22-1-2008 Centraal gelegen hotel met erg mooie eetzaal.
Door de ligging bijzonder geschikt voor het verkennen van Oslo

met vrienden, Aug. 2007
"Geweldige vakantie"
patrick koning
20-11-2008 we hebben het erg naar ons zin gehad en willen zeker nog een keer terug wat we ook zeker gaan doen.