9-9-2010
Een grote camping, redelijk ver weg van het centrum. Minimaal 45 minuten met de bus. Het sanitair was redelijk modern, maar ondanks dat het buiten het hoogseizoen was, erg smerig. Hoe zou dat in her hoogzeisoen zijn. En ondanks de hoge prijs (duurste camping die we in Noorwegen hebben gehad), niet eens draadloos internet.
20-7-2010
camping 1.5 km van oslo af
goede aanrader voor campeerders
voor vissers is er veel gelegenheid om te vissen.
7-7-2010
Wij waren al gewaarschuwd, maar helaas was die waarschuwing terecht. Een hytte voor Nkr. 1.000 per nacht, zonder toilet en douche. Heel veel oost-Europese jongemannen in de omliggende hyttes. Na een "inspectie" van de hytte bij de receptie ons geld teruggevraagd en gekregen en op zoek gegaan naar een andere overnachtingsplaats. Gevonden in het Radison hotel voor minder geld met douche en toilet en ontbijt.
18-8-2009
Massaal en vies, toen wij er waren zaten er veel mensen die keihard muziek draaiden en bier aan het drinken waren in de toiletgebouwen. Kinderen werden geïntimideerd in het "speeltuintje" dat overigens direct naast de plek is waar de chemische toiletten geleegd worden.
Toiletgebouwen zijn vies en massaal, en de douchekoppen zitten vast zodat je niet eens je douchehokje uit kunt spoelen om van de modder en de haren af te komen. Wel goede verbinding naar stad, en een winkelcentrum vlakbij.