Beoordelingen Hotel Hollandsk Gjestehus**

22 mei 2013

Hollandsk Gjestehus**
Beoordelingen Hotel Hollandsk Gjestehus**
Nordre Byre 3, 2640, Vinstra
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hollandsk Gjestehus** in Vinstra, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hollandsk Gjestehus** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Hollandsk Gjestehus scoort een 8,5 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hollandsk Gjestehus** in Vinstra, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hollandsk Gjestehus**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Hollandsk Gjestehus** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Hollandsk Gjestehus** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oppland. Vergelijk Hotel Hollandsk Gjestehus** met andere accommodaties in Vinstra.

21 beoordelingen over Hollandsk Gjestehus**

met een groep, Sept. 2012
"Fantastisch verblijf in Kvila"
B du Pau
23-9-2012 We hebben erg genoten van ons verblijf in de Kvila van det Hollandsk Gjestehus. De Kvila is een comfortabel houten huisje in de ruime tuin waar we thuis kwamen na diverse uitstapjes in de buurt. Wanneer de zon scheen was de veranda de plek om te ontspannen met een mooi uitzicht over de rivier Lagen, waar het Gjestehus direct aan is gelegen. Vinstra is een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen in Jotunheimen of Rondane, het verkennen van de Gudbrandsdalen en het doen van vele andere outdoor activiteiten zoals raften en skiën. Berny en Maarten besteden continu aandacht aan de look en feel van de kamers, de openbare ruimtes en de tuin. Ze hebben hun eigen originele uitzicht wat betreft het runnen van het pension en het restaurant, wat resulteert in een eerlijke, warme keuken en kamers met een karakter dat je nooit zult vinden in reguliere hotels.

met partner, 2012
"Goeie stek!"
Wim Brouwer
1-9-2012 Dit is een gezellig ingericht familiehotel, gerund door een Nederlands echtpaar. Uitstekende keuken, zeer verzorgde kamers. Elke kamer heeft een eigen, herkenbaar, thema. De tuin is met aandacht aangelegd, heeft diverse zitjes en grenst aan een vlot stromende rivier.Het hotel is een goede uitvalsbasis voor zowel winter- als zomervakanties

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"In één woord: super!"
Relinda Stokkink
17-3-2011 begin maart zijn we hier geweest en hebben heerlijk genoten van het winterweer, het langlaufen en het heerlijke eten in het Hollandse Gasthuis. De eigenaren waren ontzettend aardig en stonden altijd voor ons klaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hollandsk Gjestehus** bij:

met vrienden, 2010
"Unieke ligging, fantastisch!"
Rini Kroon
11-10-2010 Afgelopen herfstvakantie mocht ik met mijn dochter en vrienden te gast zijn in het Hollandsk Gjestehus in het huisje Kvila.ik kan het iedereen aanraden met de herfst naar Noorwegen te gaan:we maakten in 1 week herfst, een prachtig kleurenschouwspel,en winter mee, een mooi sneeuwtapijn.de gevoelstemperatuur was prima9wind is een onbekend verschijnsel hier0 zodat we prachtige wandelingen hebben gemaakt.Terugkomend in ons huisje genoten we van de open haard en de gezelligheid van de familie!Kortom een heerlijke week!

zakelijk, Sept. 2010
"Heel mooi gelegen."
Raymond Roest
7-11-2010 Voor werkzaamheden aan het spoor ging ik iedere dag naar een andre plaats.
In Vintra aangekomen was dit Hollandsk Gjestehus door mijn werkgever geboekt.
Door de familie Kroon werden we hartelijk ontvangen en gezellig zitten praten over het dorp Halfweg,waar hun zelf vandaan kwamen en ik zelf daar nog woon.
Heerlijk gegeten goed geslapen in de mooie kamer.
Na een goed ontbijt ben ik weer met de andere collega's verder gegaan.
Heel mooi gelegen Hotel en heel gastvrij.
Een aanrader voor wie van Noorwegen wil genieten.

gr.Raymond Roest van Eurailscout

zakelijk, Sept. 2010
"Gezellig alsof ik thuis was"
Raymond Roest
6-12-2010 Voor werkzaamheden aan het spoor was ik de maand september in Noorwegen.We deden inspecties aan het spoor van Oslo naar Trondheim.Door mijn werkgever was het Hollandsk Gjestehus geboekt.Door de familie Kroon gastvrij ontvagen.Heerlijk voor ons gekookt.Heel mooi Hotel prachtige tuin stil en lekker geslapen. Goed ontbijt en daarna weer verder.Als ik weer een keer in de buurt van Vinstra kom ga ik er beslist weer heen.
Een aanrader voor wie lekker wil eten en daarna slapen. Raymond Roest

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Wonderbarend leuk!"
barend
20-10-2010 Bij familie Kroon ik het zo gast vrij en lekker eten dat je hier echt even moet stoppen.
'
Het is ca,. 300 km rijden van Olso dus ideaal om ook te overnachten.

Voor een langerverblijk is er ook een leuk huisje beschikbaar.

Eten is werkelijk van supper zo ook de gastvrijheid!!

Bedankt familie Kroon we komen graag nog eens terug

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Voor Hollanders echt thuis komen in het buitenland"
fam. kok
18-8-2010 gezellig, gastvrij, even weer lekker in eigen taal spreken en ervaringen over Noorwegen delen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Rust, ruimte, genieten."
fam. Korevaar
24-8-2010 We hebben in alle rust een heerlijk verblijf gehad in de vakantiewoning “KVILA”.
Genoten van de omgeving, alles in een lager tempo omdat we alle bezoekjes lopend hebben gedaan.
een prachtige omgeving waar je overal kunt wandelen, zonder op gejaagd te worden.
Fietsen was een leuke ervaring, het verkeer houd weel rekening met de tweewieler.
de familie Kroon zijn erg gastvrij en vriendelijk, je kunt altijd bij ze binnen lopen.

met partner, Juli 2010
"Bijzonder mooie plek"
Fam.Metzelaar
7-8-2010 Wij zijn op doorreis in het Hotel bij Maarten en Berny geweest.
Het is een zeer mooie lokatie met een prachtige tuin aan de rivier.
Ook het eten was heerlijk en komen daar beslist eens terug.
Fam. Metzelaar.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit