Appartement Skeikampen in Svingvoll (Skeikampen) Noorwegen beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Skeikampen

6,6

Appartement Skeikampen Svingvoll (Skeikampen)

Beoordelingen Appartement Skeikampen

N-2652, Svingvoll (Skeikampen)
Appartement Skeikampen scoort een 6,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Skeikampen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Skeikampen in Svingvoll (Skeikampen), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Skeikampen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oppland. Vergelijk Appartement Skeikampen met andere accommodaties in Svingvoll (Skeikampen).

6 beoordelingen over Skeikampen

6,6
"Gemiddeld huisje"
insolenthobbit
19-7-2011 Aardig maar gedateerd huisje; vrij klein (zeker als je met 6 personen bent). De koelkast hebben we maar uitgezet, omdat je dan niet meer kon slapen, zeker niet op de bedbank. De omgeving is verder prachtig en zeker de Peer Gynt wegen (die op 200m afstand beginnen) zijn een aanrader.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuke vakantiewoningen"
Familie Wijngaard
9-7-2011 We waren hier in de zomer maar het is eigenlijk een wintersportresort. Dus als hier geen sneeuw ligt is veel van beton en grint om je heen. Dit is niet zo leuk. Niettemin was het weer prachtig en het chalet waar we verbleven ronduit fantastisch en schitterend ingericht met alles erop en eraan inclusief sauna. De vakantiewoningen zijn van particulieren/bedrijven en worden verhuurd via het Thon Hotel. De Pierre Gyntvegen liep achter ons chalet langs en als je het grijze gebied rondom het hotel had verlaten dan was je direct in het schitterende noorwegen waar we per slot van rekening voor waren gekomen. Heerlijk dus.

In het Thon hotel (de receptie voor deze appartementen) was een speelruimte voor de kinderen. Dit was ruim opgezet en er was veel te doen voor verschillende leeftijden, tafeltennistafel, duplo, grote zachte bouwblokken etc. Ook gratis Wifi.

met vrienden, Jan. 2009
"Aanrader!!"
Cynthia
17-3-2009 We zijn hier in januari geweest en hebben een heerlijke vakantie gehad. Ruim appartement met 2 slaapkamers, ruime douche en 's avonds lekker bij de openhaard. Dichtbij de pistes en loipes en verschillende voorzieningen zoals supermarkt en restaurant op loopafstand. Heb je een dagje geen zin om te skien, Lillehammer ligt dichtbij.

Familie, Aug. 2007
J. Bessels
3-9-2007 Huisje ipv appartement, net een schuur en erg op elkaar gebouwd. Inrichting oud en gammel, wc brilklep viel op je rug als je zat, douche cabine zat 1 deur los, balkondeur zat gordijnsierlijst voor dus mijn man hoofdwond!(te laag)tuinstoel defect en niet vervangen nadat we gemeld hadden, gras (nou ja onkruid) niet onderhouden(1m hoog).maar omgeving prachtig

Familie, Aug. 2007
A van Drenth
24-8-2007 het park was een complete bouwput waarbij er in het zomerseizoen totaal niets te doen is en er nauwelijks faciliteiten, behalve golf, beschikbaar zijn.
Voor een gezin met kinderen is dit geen aanrader
De uitgezette wandelroutes zijn vaak erg lang en zeker niet te doen voor kinderen tot 10 jaar
De omgeving en de Peer Gyntweg zijn indrukwekkend, Lillehammer is een leuke stad op ca 30 km afstand

met vrienden, Jan. 2006
c
5-9-2007 wij komen al 20 jaar in dit gebied te wintersporten
gewoon perfect mooie afdalingen niet druk lannge routes om te langlaufen en in de avond lekker voor de openhaard
in de zomer heel mooi om de ruige natuur inte gaan en te barbecuen heerlijk
het is nooit hetzelfde zoals thuis maar dan moet je ook thuis blijven! toch??