Appartement Skeikampen Fjellandsby in Svingvoll (Skeikampen) Noorwegen beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Skeikampen Fjellandsby

6,4
5,7

2 juni 2012

Skeikampen Fjellandsby, zomer 2005

Beoordelingen Appartement Skeikampen Fjellandsby

Hotellvegen 3, 2652, Svingvoll (Skeikampen)
Appartement Skeikampen Fjellandsby scoort een 6,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Skeikampen Fjellandsby? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Skeikampen Fjellandsby in Svingvoll (Skeikampen), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Appartement Skeikampen Fjellandsby vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oppland. Vergelijk Appartement Skeikampen Fjellandsby met andere accommodaties in Svingvoll (Skeikampen).

14 beoordelingen over Skeikampen Fjellandsby

6,4
5,7
"Wintersportoord in mooie omgeving"
Maurice
16-11-2011 Huisje op park in wintersportomgeving. Wij waren er in juli 2011 op doorreis en moesten het vooral van de omgeving hebben. Park vrij rommelig. Kindervoorzieningen beperkt. Vriendelijke ontvangst. Huisje voldoende, maar er ontbrak ruimte om kleding te drogen.
In de omgeving wel genoeg te doen voor een paar dagen. Maihaugen in Lillehammer is leuk als uitstapje. Wij hebben een mooie wandeling gemaakt in Nationaal Park Ormtjernkampen (en hebben daarvoor de Peer Gynt veien overgeslagen)

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prachtig huis, rustig gelegen"
Mieke
18-8-2010 We kregen een 4 kamer huis met wasmachine en droger. Zeer ruim en gezellig ingericht. Keuken van alle gemakken voorzien. Supermarkt vlakbij en (naar Noorse maatstaven) niet al te duur.Mooie route: Peer Gynt. Twee keer tol (70 kr , met slagboom, je kunt met munten of je creditcard betalen en 60 kr, de laatste is onbemand en zonder slagboom, je moet het geld zelf in een zakje doen). In 'dorp' niets te beleven.Zeer vriendelijk personeel bij het hotel waar je in moet checken.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Niet voor herhaling vatbaar"
Sandra
16-9-2010 De appartementen zijn gelegen tegenover het Thon Hotel Skeikampen. 4 appartementen per gebouw. De buitenkant oogt netjes, van binnen is het op zich prima, maar de kitchenette is erg klein, er is in tegenstelling tot wat er in de reisgids vermeld staat geen oven aanwezig, wel een magnetron. Uitgebreid koken zit er niet in, het aanrechtje is echt te klein en ook is alles niet even schoon. Pannenkoeken of een tosti kan net; wij zijn maar uit eten gegaan (in Thon Hotel Gausdal, was prima)
De badkamer is voorzien van een douche met een douchegordijn, maar als je dit gordijn dicht doet word je spontaan claustrofobisch.
Er is geen terras, dat was ook jammer. De app. op de eerste verdieping hadden wel een balkon.
De omgeving is echt prachtig en prima uitvalsbasis voor wandelingen. Maar van de rondreis die wij hebben gedaan door Denemarken, Zweden en Noorwegen was dit echt het minst aantrekkelijke appartement (rondreis Kato, Buro Scandinavia)

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke huisjes"
marit
15-8-2010 Skeikampen is een heel uitgestrekt vakantiedorp, Fjellandsby is daar een wijkje van. Wij hadden daar een huisje. Het zijn skihuizen dus lekker ruim, leuk ingericht. Ze zijn particulier bezit dus allemaal anders. Wij hadden ook een wasmachine en droogkast. Rond de huisjes staat een begroeiing van wilde planten en er lopen wat schapen rond (leuk voor de kinderen). Wij hadden een groot terras om op te zitten. Er is een goede supermarkt en je kan er heerlijk wandelen en van de natuur genieten. Als je met de stoeltjeslift de berg op wilt moet je opletten dat die 's zomers maar 2 dagen per week werkt.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geen aanrader"
gonny sjoerdsma
30-7-2010 Wij hebben een klein appartement (nr. 3001) gehuurd tegenover het Thon Hotel. De woonkamer en kitchenette waren absoluut niet schoon. Alles plakte. De kastjes, pannen en serviesgoed waren vies. Het zitgedeelte zat onder de haren en kruimels. Het was erg stoffig. De badkamer was wel schoon. Pluspunt was dat er een sauna in zat. Jammer dat er geen terras + terrasmeubilair was. Op het grote terrein is een golfbaan en een kleine supermarkt aanwezig (assortiment was wel goed). Helaas is de skilift niet open. Voor kinderen is hier niets te doen, terwijl dit wel wordt aangegeven tijdens het boeken van de vakantie. In de omgeving was weinig te doen. We zijn naar de Ormtjernkampen ten zuidwesten van Skeikampen geweest (was erg mooi). Lillehammer is ook nog een uitvalsbasis. Je kunt wel veel wandelen in de omgeving. Helaas waren we niet de enigen met een smerig appartement.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Erg aangenaam"
Vivian
9-9-2009 Heel gezellig en comfortabel huisje. Veel ruimte, royaal terras, keuken met alle apparatuur (incl vaatwasmachine!), ruime badkamer. Leuke omgeving voor prachtige wandeltochten, watervallen, Peer Gynt route, dagje Lillehammer (olympisch museum is erg leuk voor de kinderen). Supermarkt met goed assortiment.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Lekker ruim huis en goed ingericht"
linda
12-8-2009 wij hebben niet zulk goed weer gehad in skeikampen maar het huisje was lekker uim, uitgebreide winkel en goed cafetaria waar we een lekkere pizza hebben gegeten.

met jonge kinderen, Jan. 2009
"Mooi vakantiehuis in een rustig skiegebied"
Fred Kempers
21-1-2009 Kwamen aan in Skeikampen na een relaxte boot/autoreis en kregen een (in vergelijking met de bezemkasten die we van Frankrijk gewend zijn) ruime woning toegewezen. De huisjes in Fjellandsby liggen wel een eind van de pistes af, dus smorgens moet je wel een flinke wandeling maken (met skischoenen, ski,s en stokken en een kind op je nek) niet echt een pretje. Maar je kunt wel terug naar je huisje skieën!

Familie
"Bizar slecht onderhouden woningen"
J. Besterveld
4-9-2008 De afvoer van de vaatwasser kwam uit in de douche. Het ontbreken van tuinmeubelen werd afgedaan als zijnde ook niet vermeld in de brochure. Kapotte douchecabine die beschimmeld was, onkruid van ca. 1 meter....we waren blij dat we weg konden!

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Heerlijk"
V.
26-8-2009 Groot, ruim huis met een bovenverdieping. Douche met sauna, heel leuk. Leuk balkonnetje en open haard. Erg fijn dat je gebruik mag maken van de faciliteiten van het hotel. Hier zit een mooi spa in met bubbelbad enz.