Bungalow Austlid in Svingvoll (Skeikampen) Noorwegen beoordelingen 4.3 | Zoover

6,3

2 juni 2012

groot niet??????

Beoordelingen Bungalow Austlid

SVINGVOLL, NO-2652, Svingvoll (Skeikampen)
Bungalow Austlid scoort een 4,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Austlid? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Austlid in Svingvoll (Skeikampen), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bungalow Austlid vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oppland. Vergelijk Bungalow Austlid met andere accommodaties in Svingvoll (Skeikampen).

6 beoordelingen over Austlid

4,7
5,1
6,3
met jonge kinderen, Juli 2010
"Behoorlijk"
Rene R
10-8-2010 Het is een wintersport/ski gebied. En daar is het op gericht. Dus als je er zomers bent dan heb je andere faciliteiten nodig. Dit houdt in dat het er erg rustig is en de bezetting van de receptie minimaal is. Verder ligt het op hoogte dus het is daar geen 20 graden maar 14 tussen de wolken in als je een slechte dag treft. Er is weinig sfeer. Daarom is het voordelig wat prijs betreft om daar zomers te zitten, het is het een of het ander.

Echter de kwaliteit van de huisjes is goed. De dame van de receptie heel vriendelijk en uiterst hulpvaardig. Vanuit hier kun je op diverse plaatsen komen voor je activiteiten, de Peer Gynt weg, Lillehammer of Hunderfossen bijvoorbeeld, wandelen/fietsen.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie omgeving, huisje iets minder"
D Koch
4-9-2009 Tijdens de laatste van onze vele Scandinavië reizen, deze keer Skeikampen eens aangedaan. De huisjes liggen heel mooi boven op de berg, met uitzicht op het meer. Overal om je heen hoor je het gerinkel van de koeien-en schapenbellen en verder hoor je er eigenlijk niets anders (heerlijk!!). De kinderen kunnen zich goed vermaken bij het water of op het grasveld / de heuvel. Huisjes zijn inderdaad behoorlijk donker (maar absoluut geen bunker);ze zijn geschakeld, dus als je buren hebt geniet je van alles mee; tuinmeubilair is er maar bij een enkel huisje en pas op met de opstap, want de schroeven zitten los in de muur en ineens kan hij dus losschieten. Wij hebben hier een fijne week gehad in de mooie, rustige omgeving en dat het huisje iets minder was...och, je bent hier toch voor de natuur en zoveel ben je (meestal) toch niet in je huisje aanwezig.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Vies,vies en nog eens vies"
paula
23-2-2011 Wij hadden een kinderrondreis geboekt, en dat ze dit er tussen hadden zitten is ons een raadsel.Goten los,stopcontacten hingen er los bij,bloed op de banken,kussens,dekbedden,zelfs op de muur! Lampenkappen zaten de gaten in van verbranding.Borden,bestek en alles wat je ook maar vast pakte was vies en goor.
Volgende dag gelijk het reisbureau gebeld, en gelukkig konden we daar de volgende dag weg. De vrouw bij de receptie zei dat ze geen tijd had gehad om het huis goed schoon te kunnen maken,en dat er niks anders vrij was.Van andere Nederlands hoorden we dat er voor ons een heel vies gezin er in hadden gezeten,dus was zeker een hele goede sop beurt waard geweest.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Mooi gelegen aan een meer"
gwendolyn
2-8-2009 Het huisje doet denken aan een bunker maar dat heeft te maken met de sneeuwval in de winter. In de zomer is het een bestemming om te wandelen, mountainbiken of vissen. In het huisje is alles wat je nodig hebt. Sinds september 2008 heeft het nieuwe eigenaren, erg vriendelijk en behulpzaam. Voor kinderen is er genoeg ruimte buiten om te spelen maar er zijn nog geen voorzieningen. Wij hebben een prima vakantie gehad. Overigens ataat ook in de brochures dat er geen tuinmeubilair is en dat er geen faciliteiten voor kinderen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad

Familie, Aug. 2008
"Gillend naar huis"
sandra
10-8-2008 Inderdaad een container met een dak erop. Het deed ons denken aan een vluchtelingenkamp. Er was helemaal niets, geen activiteiten voor de kinderen, helemaal niets.........
echt om depressief van te worden.
Indrukwekkend noorwegen hier niet gezien.
Schandalige omstandigheden en veel te duur bedlinnen. Er is een cafetaria en een winkeltje 5 km verderop, het zandpad af. De cafetaria was wel heel goed.

Familie, Aug. 2008
"EEN RAMP"
evelien
5-8-2008 Als je in een container gestopt wilt worden, met weinig ventilatie en geen mogelijkheid om maar 1 minuut buiten te zitten (geen terras of buitenstoelen), badkamer zonder ventilatie,(die stank hebben we nog dagen bij ons gehad!), afzuigkap die niet aangesloten is (recht de kamer in ) raampjes zo hoog waar je niet uit kunt kijken laat staan mee kunt ventileren, kapotte koffiezetter en ga nog maar zo een stukje door.
Als je dit ECHT wilt, moet je hier zeker heen gaan.
als je dit niet wilt, moet je deze bungalows vermijden!