10-8-2010
Het is een wintersport/ski gebied. En daar is het op gericht. Dus als je er zomers bent dan heb je andere faciliteiten nodig. Dit houdt in dat het er erg rustig is en de bezetting van de receptie minimaal is. Verder ligt het op hoogte dus het is daar geen 20 graden maar 14 tussen de wolken in als je een slechte dag treft. Er is weinig sfeer. Daarom is het voordelig wat prijs betreft om daar zomers te zitten, het is het een of het ander.
Echter de kwaliteit van de huisjes is goed. De dame van de receptie heel vriendelijk en uiterst hulpvaardig. Vanuit hier kun je op diverse plaatsen komen voor je activiteiten, de Peer Gynt weg, Lillehammer of Hunderfossen bijvoorbeeld, wandelen/fietsen.
23-2-2011
Wij hadden een kinderrondreis geboekt, en dat ze dit er tussen hadden zitten is ons een raadsel.Goten los,stopcontacten hingen er los bij,bloed op de banken,kussens,dekbedden,zelfs op de muur! Lampenkappen zaten de gaten in van verbranding.Borden,bestek en alles wat je ook maar vast pakte was vies en goor.
Volgende dag gelijk het reisbureau gebeld, en gelukkig konden we daar de volgende dag weg. De vrouw bij de receptie zei dat ze geen tijd had gehad om het huis goed schoon te kunnen maken,en dat er niks anders vrij was.Van andere Nederlands hoorden we dat er voor ons een heel vies gezin er in hadden gezeten,dus was zeker een hele goede sop beurt waard geweest.