Beoordelingen Lillehammer

Stranden

19 juni 2013

Lillehammer
Beoordelingen Lillehammer
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lillehammer. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lillehammer. Ben je zelf op vakantie geweest naar Lillehammer? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lillehammer scoort een 8,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Aparthotel, 1 Bungalow, 2 Campings, 1 Vakantiehuis, 10 Hotels en 1 Pension in Lillehammer. Op Zoover vind je bovendien 22 vakantiefoto's van Lillehammer. Je kunt 1 video van Lillehammer bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lillehammer. Bekijk ook andere accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oppland.

10 beoordelingen over Lillehammer

met partner, 2012
"Interessante omgeving"
niki
Omgeving
22-8-2012 Wij bezochten in Lillehammer de schans - in open lucht - minder indrukwekkend maar toch mooie omgeving dan in Oslo. Maihaugen is de moeite. Rijdt ook de Per Gytweg ruwe en impressionant landschap

met partner, Juli 2009
"Leuke stad"
robdewinnaar@hotmai...
Omgeving
22-1-2010 Lillehammer is een leuke stad om een paar dagen te vertoeven. Veel winkels en een leuke omgeving.

Elly en Koene
6-7-2008 Wij verbleven in juni 2008 2 dagen in Lillehammer. Het centrum is erg gezellig met leuke winkels. Het openluchtmuseum is zeker de moeite waard, evenals het skischans-springen (skischans in het Olympisch Park).

Familie, Dec. 2007
Johannes & familie
Omgeving
14-1-2008 Kerstmis 2007 in het Radisson SAS hotel gevierd. Zeer sfeervol, leuk hotel, lekker eten. De omgeving is prachtig als het gesneeuwd heeft. Dit schijnt overigens niet altijd het geval te zijn met Kerst, maar dit jaar dus wel. Het openluchtmuseum en het olympisch museum zijn aanradertjes.

met partner, Juli 2006
Henk Oldenhof
Omgeving
9-8-2006 Leuke plaats waar wij vooral het Maihaugen openluchtmuseum zeer interessant vonden. En natuurlijk mag je de Olympische bezienswaardigheden niet missen. En zoek je een origineel en vooral goed restaurant: Svare & Berg in het centrum (Elvegata 18)

met partner, Dec. 2005
Marike en Martin
Omgeving
3-1-2006 Kerst gevierd in Lillehammer in een prachtig hotel (Radisson SAS), echt een aarader. Heel goed eten, mooie kamers en een goede service. Jammer dat de goedkoopste fles wijn 40 euro kost. De mensen in Lillehammer zijn zeer vriendelijk. De omgeving is prachtig. De huskysafari mag zeker niet overgeslagen worden. Een paar dagen skiën in Hafjell en mooie wandelingen maken zijn ook aanraders. Wij komen zeker nog eens terug in Noorwegen. Een sprookjesachtig en rustig land.

met een groep, 2005
"Leuk!"
Lilian*
Omgeving
20-9-2009 Tja, je moet toch een keer de schans in het echt zien toch?
En als je er dan toch bent moet je zeker een bezoekje brengen aan het openluchtmuseum Maihaugen. Wij zijn niet van 'cultuurmensen' maar dit vonden wij zelfs leuk. Typisch Noorse houten huisjes, een staafkerk enz...echt de moeite waard.

Anneke & Bert
8-3-2004 Bezoek Noors openluchtmuseum! Door Olympische spelen heeft Lillehammer een mooi (gerenoveerd) en bijna on-Noors gezellige binnenstad

Rob en Anita
16-1-2004

met jonge kinderen, Juli 2001
"Leuke plaats"
Rob
Sfeer in het dorp
6-8-2010 Mooi gelegen aan het water en natuurlijk bekend van de Olympische Spelen van 1994. Een bezoek aan de ski-schans is daardoor ook leuk en je hebt er een mooi uitzicht. Het dorp zelf ik ook leuk om even door te lopen, winkeltjes, terrasjes. Leuke plaats

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?