Vakantiepark Trolltun Gjestegård*** in Dombas Noorwegen beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Trolltun Gjestegård***

6,5

2 juni 2012

Vakantiepark Trolltun Gjestegård*** Dombas

Beoordelingen Vakantiepark Trolltun Gjestegård***

N-2660 DOMBAS, N-2660, Dombas
Vakantiepark Trolltun Gjestegård scoort een 7,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Trolltun Gjestegård***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Trolltun Gjestegård*** in Dombas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Vakantiepark Trolltun Gjestegård*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oppland. Vergelijk Vakantiepark Trolltun Gjestegård*** met andere accommodaties in Dombas.

4 beoordelingen over Trolltun Gjestegård***

6,6
6,3
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Aubollig, stoffig onderkomen"
moos
Onderkomens
18-8-2011 Het huisje waar wij verbleven was viezig, de bank was erg vuil/stoffig, de keuken slecht ingericht (serviesgoed kapot/incompleet), het douchewater liep niet weg. Hier is dringend een renovatie nodig. Daarentegen waren de bedden prima! Gelukkig wel! Anders waren we zeker weggegaan!

"Eenvoudig vakantiehuisje in Dombas"
cintha
Onderkomens
6-7-2011 trolltun Gjestegard is een skicentrum met vakantiehuisjes.
Huisje zeer eenvoudig ingericht net genoeg voor 4 personen, geen waterkoker.
Vriendelijk personeel bij de receptie. Internet wireles in het hoofdgebouw.
Parkeren en wegrijden bij het huisje gaf wat problemen, omdat je hoog op de berg zit.
Wel een mooi uitzicht op de bergen en fantastische wandelroutes. Dombas is erg toeristisch ingesteld.Alle Nederlanders werden bij elkaar gezet in de vakantiehuisjes op het park.

met partner, Juni 2009
"Leuke huisjes, top uitzicht"
Sander Vlug
Onderkomens
21-9-2009 Wij zijn eind juni dit jaar in Dombos geweest. Het huisje op dit park is leuk ingericht. Doordat wij ook nog mooi weer hadden, was het uitzicht geweldig.
In de omgeving veel avontuur. De muskusos safari is zeker een aanrader en voor iedereen te doen. Omdat we veel zelf kookte, kunnen we niets zeggen over het restaurant.
Het dorpje zelf heeft een toeristisch centrum (voor zover je daarvan kunt spreken). De vakantiekracht bij de toeristinof was niet echt gemotiveerd en kundig.
In de buurt ook mooie tolwegen maar de Dovrefjell.

Super vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Trolltun Gjestegård*...

met partner, Jan. 2009
"Simpel hotel"
dordtboy
Onderkomens
26-4-2011 Wij hebben in het hotel gedeelte van het park diverse malen geslapen op weg naar Trillevallen (waar wij een hotel hebben gehad). de kamers zijn niet ruim, de bedden zijn smal. In het restaurant moet je eten wat de pot schaft als het open is. Want het is vaak gesloten voor prive feestjes. Het hotel ligt in een prachtige omgeving.
Het ontbijt in het hotel is goed.