Vakantiepark Gjerdset Hytter** in Isfjorden Noorwegen beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Gjerdset Hytter**

6,5
5,9
6,2

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark Gjerdset Hytter**

Gjerdsetbygda, N-6320, Isfjorden
Vakantiepark Gjerdset Hytter scoort een 7,1 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Gjerdset Hytter**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Gjerdset Hytter** in Isfjorden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Vakantiepark Gjerdset Hytter** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Møre og Romsdal. Vergelijk Vakantiepark Gjerdset Hytter** met andere accommodaties in Isfjorden.

6 beoordelingen over Gjerdset Hytter**

6,5
5,9
6,2
"Geweldig uitzicht vanaf je veranda!"
Fam. Prinsen
Onderkomens
30-7-2011 Wij hebben de middag van aankomst de hele middag op de verander van het uitzicht genoten, het is echt prachtig! Zoveel besneeuwde bergtoppen, er gebeurt altijd wel iets in de lucht dus het was ook iedere keer anders. De woning (wij hadden een vakantiewoning van 4-6 personen) was erg luxe, groot en compleet dus ik begrijp de vorige beoordelingen niet! Wellicht is er in de tussentijd e.e.a. verbeterd? Er is een vlonder met een jacuzzi gebouwd, die met hout gestookt wordt. Erg sfeervol! De kinderen gebruiken het echter als zwembad.... Eigenaar is niet veel in de receptie, maar je kunt bellen en dan komt hij eraan (woont naast de receptie). In de huiskamer (grote banken, tv) kun je gratis op internet. Leuke wandeling naar zomerboerderij op 1,5 uur lopen waar je gratis mag overnachten. Erg sfeervol! Het enige nadeel is dat je minimaal 20 min. moet rijden om "ergens" te komen. Brood komt uit vriezer, was niet erg smaakvol. Skorgedalen (dichtbij) is een aanrader (rivier/waterval)

met partner, Mei 2011
"Prachtig gelegen."
Bert
Onderkomens
4-6-2011 Het vrijstaande huisje was gelegen tegen een berghelling met een prachtig uitzicht op het nabijgelegen meer. Werkelijk een fantastische plek!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooie omgeving voor dagtochten."
Karin
Onderkomens
7-8-2010 Prima ontvangst, gastvrij en met nuttige info. Huisje klein, schoon, grote veranda met super uitzicht! Keuken niet luxe wel compleet, twee-pits kooktoestel.Gratis gebruik van kano/roeiboot met zwemvesten. Mooie omgeving voor dagtochten.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Gjerdset Hytter** bi...

met partner, Juni 2010
"Nooit meer, dit is oude meuk!"
heerjohan
Onderkomens
21-7-2010 28-6-2010 Een armetierig vakantieparkje met deels zeer kleine woningen die van binnen een vervallen indruk maken. Aan de buitenkant wel gerenoveerd, maar je woont uiteindelijk binnen. De badkamer zeer klein, korte en smalle bedden. Een peipklein keukentje. Er was ook geen TV aanwezig. Het uitzicht is wel magnifiek. Bij de receptie was niemand aanwezig. Wij wilden bedlinnen huren, maar dan kon dus niet.
Hier gaan we zeker nooit meer naar toe.

"Een aanrader"
Irma
30-8-2009 Dat wij aankwamen, werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar.Rustig alles uitgelegd, leuke route aangestreept op een landkaartje. Hele leuke ontvangst.
De huisjes waar wij inzaten, waren aan de buitenkant niet goed onderhouden. Maar de binnenkant, lekker knus, wel kleine badkamer en keuken. Open haard,benodigheden kon je krijgen. Wel weinig opbergruimte voor je spullen.
Een prachtig uitzicht op het meer.
Mooie omgeving.
De receptie met waar je brood,ijsjes,koek etc kon kopen.
Hoeft het niet zo van luxe, en hou je niet zo massaal parken dan is dit een aanrader.

"Prachtig uitzicht, knus huisje"
Bernadette van Roij
23-8-2009 prachtig uitzicht, rustige omgeving, geweldig genoten.
De huisjes waren knus, jammer dat er in het winkeltje weinig te koop was. We hebben al plannen gemaakt om dat eens anders te doen.......