27-7-2011
De ligging van Hotel Grande Fjord is prachtig. Het hotel staat direct aan het Geiranger Fjord. Wij verbleven op de 5de verdieping wat vanaf je balkon een prachtig uitzicht gaf. Vroeg in de ochtend kwam een cruiseschip aan dat vlak langs het hotel voer. Dat was een leuke ervaring.
23-7-2009
Grande Fjord hotel is een prima hotel. Wij hadden een kamer op de vijfde verdieping met een prachtig uitzicht op de fjord. Vanaf het balkon is het heerlijk genieten.
Het eten -in buffetvorm- is prima, alleen heel weinig variatie.
Iedere dag zo ongeveer hetzelfde. Als je er een dag of 4 à 5 verblijft wil je weleens wat anders.
Het hotel is lekker rustig gelegen en toch niet al te ver van het centrum, waar het vaak heel druk is, zeker als er cruiseschepen aangemeerd liggen. -ca 170 per jaar-
Wij vinden dit hotel zeker een aanrader
13-7-2009
Dit hotel is slechts drie maanden per jaar open. Het seizoen was net een week oud, toen wij er waren. De kamermeisjes waren nog niet helemaal ingewerkt, maar dit werd goed opgepakt door de receptiemedewerkers.
Locatie is perfect, mooi uitzicht op de fjord en zo'n 1,5 km van het dorpscentrum van Geiranger. Dus geen drukte van de cruiseboottoeristen. Lopen langs de weg naar het dorp is wel uitkijken geblazen.
Onze kamer was net buiten het hoofdgebouw, als een soort motelkamer. Ruime kamer, netjes, mooie badkamer met ruime douche. Veel kanalen op de tv. Uitzicht op de Fjord was leuk, maar hoe hoger je zit, hoe beter.
Diner is in het restaurant op de 6e verdieping. Buffet, niet heel uitgebreid, maar voldoende. Jammer dat de gerechten iedere dag hetzelfde waren, soep wijzigde wel. Toetjes heerlijk (vooral de carrotcake).
Tip: koop een Fjordpass, hiermee krijg je korting op de kamerprijs voor dit hotel en vele anderen in Noorwegen. Met drie nachtjes hadden wij hem er al uit.