15-9-2011
Na een nacht te hebben vertoeft op Solvang een verademing. Prima sanitair en een geweldig uitzicht op het Geirangerfjord. Ik kan me voorstellen dat het sanitair in het hoofdseizoen wat karig is maar wel heel schoon. Personeel is vriendelijk maar zakelijk. Verder heb je als kampeerder geen 100 meter snoer nodig om je electriciteit aan te sluiten !!! De camping is in de avond en nacht heel rustig.Overdag lopen er heel wat toeristen rond die van de cruiseschepen komen.
13-10-2011
Wij hebben 2 nachten met onze camper op deze camping gestaan. De camping bestaat uit 2 gedeelten en oogt daardoor wat rommelig. Wij hebben op het achterste gedeelte gestaan en hadden, omdat wij vroeg aankwamen een mooie plek aan het water. De camping is behoorlijk druk en je kunt je plek zelf uitkiezen. Kom je laat aan dan kom je gauw ergens achteraf te staan of je moet je ergens tussen zien te drukken, wat natuurlijk niet prettig is. Toen wij aankwamen regende het en was de camping een grote modderpoel en de mensen die later aankwamen moesten echt opletten hoe ze de caravan of camper neer gingen zetten.
Het sanitair is netjes en schoon.
De ligging van de camping is mooi, direkt aan het fjord en de cruise schepen varen als het ware zo je camper binnen ( mooi gezicht die schepen zo vlak voor je ). Het dorp ligt op loopafstand en heeft leuke winkeltjes en een paar restaurantjes. In het dorp kun je ook boottochten door het fjord reserveren. Een kleine supermarkt ligt naast de camping.
12-6-2011
camping ligt mooi tov van fjord ,camping onderhoud is matig ,sanitair is goed . mooie plaats voor of na veerboot .ondanks toeristische plaats is het (althans in mei) rustig