Beoordelingen Camping Dalen Gaard

19 juni 2013

Dalen Gaard
Beoordelingen Camping Dalen Gaard
6216 Geiranger, 6216, Geiranger
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Dalen Gaard in Geiranger, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Dalen Gaard zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Dalen Gaard scoort een 8,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Dalen Gaard in Geiranger, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Dalen Gaard, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Dalen Gaard de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Dalen Gaard vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Møre og Romsdal. Vergelijk Camping Dalen Gaard met andere accommodaties in Geiranger.

11 beoordelingen over Dalen Gaard

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Midden in de natuur"
asdejong
2-11-2012 Zeer ruime plekken op een groot grasveld. Ligt wel een stukje van Geiranger en is iets voor de rustzoeker. Mooi uitzicht op de bergen. Kan vooral avonds wel koud zijn! Mooie recreatiezaal met TV om avonds in te verblijven als de tent te koud is.

"Prachtige camping een aanrader"
Peter en Truus
24-7-2011 Mooi camping met hele ruime plaatsen. Naar deze camping is goed te rijden met de caravan. Komende van de E15 is het 7 km voor Geiranger. Leuke kantine met tv. voor de kinderen is er een trampoline. Omdat de camping op 400hoogte ligt kan je er tot 's avonds laat in de zon zitten.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuk volgend jaar weer"
JoopBuikloop
24-7-2011 Gewoon gezellig plekje, prefect voor kinderen en je kunt je jezelf ook vermaken. super gewoon ik zou mijn vrienden ook aanbevelen om daar naartoe te gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Dalen Gaard bij:

"Dit is een topper voor ons"
Annelies Snel
19-8-2011 Wij hebben in juni 2011 hier in een huisje gezeten. Echt een huisje uit een sprookje. Toen we aan kwamen rijden zei ik al "dat huisje wil ik zitten" en ja hoor deze was voor ons gereserveerd. Huisje met begroeing op het dak en heerlijk vrijstaand.

met oudere kinderen, 2010
"Leuke plek, vriendelijke mensen"
Fam. Vinke
9-5-2010 Huisjes 1 nacht in verbleven, prima. Maar ook de camping is goed toeven. Het was heerlijk om eens een schone, rustige camping tegen te komen met goed sanitair en schoon sanitair.
Camping ligt net buiten Geiranger, lekker net buiten de drukte van het toeristische plaatsje, maar dichtbij genoeg om te genieten van Geiranger, de fjord e.d. maar wat eigenlijk nog mooier was, was de bergpas erachter, de Dalsnibba; nog mooier dan de Geiranger fjord!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Rustig plek, dichtbij Geirangerfjord"
Mieke Michiels
2-9-2009 Wij zijn 5 dagen op Dalen Gaard verbleven. Wij hadden een high standard cabin. Deze cabin is niet groot, maar ruim genoeg. Een heerlijk terras en topservice van de eigenaar en eigenaresse, maken je verblijf geslaagd. Voor de kleine kids waren er diverse dieren, zoals geiten, konijnen en paarden en natuurlijk een heerlijk grote trampoline. Op 7 km van het beroemde Geirangerfjord.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Goed bevallen!"
Soesja
7-8-2009 We zijn hier met ons gezin 3 nachten geweest. Toen we aankwamen was het erg mistig je zag bijna niets, dat is niet zo fijn met alle haarspeldbochten. Toen we aankwamen vonden we dat het een gezellige sfeer had, beter dan in ons vorige huisje. Het huisje was klein, maar had alles wat je nodig hebt. er was 1 slaapkamer met 2 stapelbedden, een vide, badkamer en een woonkamer met keuken. In de buurt was genoeg te doen. Op de camping zelf waren ook allemaal konijntjes. Er was ook een grote trapoline. het is ons goed bevallen!

Familie, Juli 2008
"Fantastische plek!"
Henry
13-7-2008 Mooie 4 persoons hytter. Bijzonder sfeervol en nieuw ingericht huisje. Keukentje beperkt maar de meest noodzakelijke onderdelen zijn er wel. Uitzicht en ligging perfect. 10 minuten rijden naar Geiranger waar genoeg excursies te maken zijn. Mooie wandeltochten te maken die vaak wel zwaarder uitpakken dan beschreven. Internet tegen geringe betaling met eigen meegebrachte antenne goed te doen.

met partner, Juli 2008
"Zeer prettige camping op een mooie plek"
EJee
11-7-2008 Uitstekende uitvalsbasis voor trips in de omgeving, zoals het befaamde Geiranger

met jonge kinderen, Aug. 2007
"Leuke camping"
nicole.winters
28-1-2011 mooie omgeving de huisje zijn net groot genoeg voor 4 pers. en netjes alles is aanwezig.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?